N
n_hep gül
Ziyaretçi
- Konu Sahibi n_hep gül
kızlarr naptınızz??ben işten çıktım eve geldik yemekti bulaşıktı anca açabildim varmıı bi değişiklikk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydınn sabah 7 den beri ayaktayım uyandım feci bi ağrıyla çokk hafiff açıkk renk bişi geldii regli oluyorum galiba az geldi ama şuana kadarda bidaha gelmedi hiç çok panik yaptımm işede gitmiycem eğer öğlene kadar bidaha gelmezse doktora gidicem
kızlar günaydınn sabah 7 den beri ayaktayım uyandım feci bi ağrıyla çokk hafiff açıkk renk bişi geldii regli oluyorum galiba az geldi ama şuana kadarda bidaha gelmedi hiç çok panik yaptımm işede gitmiycem eğer öğlene kadar bidaha gelmezse doktora gidicem
canım 3 kez yaptım test hepsinde silik çıktı peki bu kanama ne test değil doktora gitmem lazım ya regli oluyorum yada bilmiyorumm çok panikledim
azz damla gibi ama ağrım var çokk pembe kırmızıda değil
peki ben nasıl anlıycam regli kanamasımı yerleşme kanamasımı
canım hiç umudunu kaybetme herşeyin hayırlı bi vakti ve zamanı vardır ben buna inanıyorum.hep olumlu düşünmeye çalış.eminim bigün olucak moral bozma olurmun-hep gül,sultan,paparina..ve diğer arkadaşlar rabbim hepinize gönlünüzün muradını versin inşallah...olumsuz tüm şeyler sizlerden uzak olsun..tez zamanda endişleriniz son bulsun ve hamileyimm diye başlık açın inşallah....bizde 2.5 yıldır bebek için bekliyoruz ama hala bişey yok...3 aydır enfeksiyon tedavisi için ilaç kullanıyorum...benimde adetime 2 gün kaldı ama benim adet belirtilerim hiç şaşmaz başladılar bile...ama sizden çok umutluyum alahın izniyle mutlu haberlerinizi alacaksınız...hepinize sevgiler...yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
canım günaydın.nasılsın?kanaman ve ağrın varmı hala?çok ağrın varsa hemen dra git.anlat durumu.test falan yaptığını belirt.bi görsün bakalım.kızlar günaydınn sabah 7 den beri ayaktayım uyandım feci bi ağrıyla çokk hafiff açıkk renk bişi geldii regli oluyorum galiba az geldi ama şuana kadarda bidaha gelmedi hiç çok panik yaptımm işede gitmiycem eğer öğlene kadar bidaha gelmezse doktora gidicem
günaydın sultancım nasılsın?regln kaç gün geçti canım?belirtiler ne?test yapmışmıydınolmazmı haff haff var ağrım ama haff yani.sende ne var ne yok
yarın kan test yap merakta bırakma bi.zi................................................................................