Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde son adet günüm 2 nisandı aynı belirtiler bende de var.Yarın test yaptıracağım bakalım.
yEŞİMCİKK sağoll arkadaşımm iyi dileklerin için benim genelde düzenli oluyor 27 günde bir dün olmam gerekiyodu olmadı bugünde olmadı inşallah olmamm arkadaşımm güzel haberlerini bekliyorumm
Evet adetim çok düzenlidir ve geçti.En çok yaşadığım belirti sık sık tuvalet ihtiyacım oluyor.Yarın netleşecek bakalım..
tatlım yok bi değişiklik bende bugün düne göre biraz daha az karnım ağrıyor sanki.bu arada sapıtmak falan yok bak bekle sen beni dinle.misafirim geldi çıkmam gerekti demin.şimdi sana bakmaya geldim.zaten sadece seninle konuşuyorum urda:)çok tatlısın arkadaşım.bayan panik senii:)sonradan bende beklemeye karar verdim tatlımm ay sonu okadar çok işim varki işyerinde ama yokk kafamı kaldıramıyorum okadar çok uykum varki anlatamam sen naptınn stresini attınmı biraz?yok bi değişiklik diymi?
canım daha önce çok başıma geldi evlendiğimden beri 4 defa test yaptım negatif çıkınca kendi kendime söz vermiştim çok kötü olmuştum.. o yüzden şimdi çok rahatım rabbim ne zaman nasip ederse... ama bu ay 10 gün evvelden bişeyler oldu bana halen de devam etmekte neden böyle oldu çözemedimkızlar inşallah dediğiniz gibi olur sultancımm neden bukadar olumsuz düşünüyosun arkadaşımm yapma birazda düşünce gücüne inan neden olmasınkii vardır inşallah sen umudunu sakın yitirme arkadaşımm nolur dua et bol bol olanların nasıl oluyor elbette seninde olabilir sakın olumsuz düşünme lütfenn