yok tam 4 hafta civarı 3 bitmiştir..4 ten gün alıyoruz heheheh
içim içime sığmıyor hem biriyle paylaşmak hemde kortuğum için kimseye söylemek istemiyorum kalp atışını duyana kadar. keseni gördünmü canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok tam 4 hafta civarı 3 bitmiştir..4 ten gün alıyoruz heheheh
içim içime sığmıyor hem biriyle paylaşmak hemde kortuğum için kimseye söylemek istemiyorum kalp atışını duyana kadar. keseni gördünmü canım
ctsi gidicem canım randevu aldım 4+6 olcaz o zaman inşallah...
ya benimde bir tek eşim biliyo..ctsi keseyi görürsek öyle söylicez anneme falan kimseye söylemedim daha..
kan testi yaptırdınızmı ?
yaptırdım canım hamileymişim
ayyy cnm sağsalim kucağına all darısı bizlereee
kaç senedir isttiyosun cnm sorunun neydi
canım ben testte çizgi göremedim şu anda çekimden de olabilir ama benimde böyle oldu predictor marka al bulursan benim onda çizgi gayet belirgin çıktı adet günümden bir gün önce...sağlık ocağında banada test yapmıycaklarını düşünüp adetim geçti 3 gün dedim öyle yaptılar adet günüm bugün desem yapmazlardı...sonuç hcg 104 çıktı bende adet günümde..
amin canım inşallah darısı isteyen herkesin başına aslında geçtiğimiz haziran ayından beri istiyordum o zaman hemen hamile kalmıştım ama eylülde kalp atışları durdu yıkıldım tabi üç aydır falan tekrar istedik bu aya kısmetmiş inşallah sorun çıkmaz bu sefer korkuyorum :18: sen ne zamandır istiyorsun canım inşl bi sorunun yoktur
canım ya sen adet gününde test yaptırmışsın 104 çıkmış ben en son 29 ocakta adet oldum 35 günde oluyorum genelde adet olsaydım bugün adetimin 4. günü falan olması lazımdı bi terslik falan olabilirmi benim değerimde sağlık ocağında da tahlil yaptırsam mı pazartesi katlandımı diye
Kan testi kesin sonuc canim yaptirdin mi
yaptırdım canm 107.4 çıktı adetimin gecikmesine göre biraz az gibi geldi belki geç döllenmedir
cnm ben 1 yıldır korunmuyoruz olmuyo sorunum yok pko dedi doktor ..
asılama oldum 23 ocakta tutmadı malesef. insallah nasip olur cnm
canım yumurtlaman geç olmuştur o yüzden öyledir için rahat etmicekse yaptır ama kişiden kişiye değişir bence..
inşl tez zamanda o güzel haberi alırsın canım. Benimbi ara adetim 40 45 günde bi oluyordu canım o zaman özelde tahlil yaptırdım sonuçlardan bişey çıkmadı yumurtalıkların tembel dedi doktor çocuk istiyorsan çok bekleme zor olur falan dedi ama dedikleri olmadı çok şükür
insallah bizlerinde olur cnm kür falan uyguladınmı bana ne tavsiye edersin?
Allahım kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın insallah olur cnm benimdeee
inşl en kısa zamanda güzel haberini alırım cnm evlat acısı hasreti çok büyükmüş insanın içini yakıyor Allah isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın. burda bi sürü şey duydum soğan kürü falan nasıl olduğunu bile inan bilmiyorum işe yarıyorlarmı onu da bilmiyorum sadece yumurtlama tarihlerine yakın gün aşırı ilişki olmasına dikkat ettim bide geçtiğimiz aylarda çok kafama takıyordum bu ay fazla düşünmedim cnm.
anroid telefonun varsa takvimim diye bi program var o adet gününü yumurtlama günlerini otomatik her ay hesaplıyor daha kolay oluyor takip etmesi tesadüf müdür bilmem ama onu takip ettim bu ay oldu
tm cnm saol,sagsalim al tekrar bebegini
canım göremiyorum ya böyle ışıkta falan bakınca bişey gözüküyormu :44: