Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben testte çizgi göremedim şu anda çekimden de olabilir ama benimde böyle oldu predictor marka al bulursan benim onda çizgi gayet belirgin çıktı adet günümden bir gün önce...sağlık ocağında banada test yapmıycaklarını düşünüp adetim geçti 3 gün dedim öyle yaptılar adet günüm bugün desem yapmazlardı...sonuç hcg 104 çıktı bende adet günümde..
O korku ne deseler gecmiyor hamilelik ilerleyene kadar. Her kontrole yuregim agzimda gidiyordum ben. Ama artik oglum ben burdayim diyor tekmeleriyle. Rahatladim cok sukur. Darisi basina
bu sefer hamileysen hap kullanmadan dayanmaya çalış canım bir de doktorla konuş bebeğin yerleşebilmesi tutunabilmesi için ilaç verirler belki..
insl o gördüğüm gebeliktir cnm. Benim adetim düzensiz 35 günde falan oluyorum şuan 3 gün geçmiş oluyor. İnşallah ikinci çizgiyi çok net görürsün cnmvar çizgi varrrr :)) kaç gün var adetine ?
inşallah ikinci çizgiler bana da oldun 2-3 gün kaldı adetime
insl o gördüğüm gebeliktir cnm. Benim adetim düzensiz 35 günde falan oluyorum şuan 3 gün geçmiş oluyor. İnşallah ikinci çizgiyi çok net görürsün cnm
inşallah canım sana bir soru sorayım akıntın var mı?
benim şüphelerim var tek belirtim yoğun akıntım var beyazdı ama bugün sarımsı bir renge dönmüş bir de halsizim başka bi belirtim yok sende de buna benzer akıntı var mı?
adet gününü beklemek çok zor
Iki uc gun oncesine kadar beyazimsi akıntı vardı şimdi yok canım en belirgin belirtiler sürekli idrara çıkma isteği, göğüs ağrısı dokununca bile acıyor. Midem bulaniyor sabahlari,ilk gebeligimde çok cektim bundan. başım ağrıyor uykum geliyor sürekli. Adet gününü beklemek çok zor bi de stresten falan gecikme olunca daha da zor geçtiğimiz ay öyle olmuştu benim
teşekkür ederim sağol :) inşallah hamilesindir çizgi yanıltmamıştır ..
Öyle yapip dayanmaya calisicam canım bende erken ogrenip ilaç kullanmaya başlarım diyordum saglik ocagi 10 gun gecsin diyor en iyisi hastaneye gitmek
Aynen cekimden canim gözün görebileceği bi gölge var orda bi sürü marka denedim ama hiç predictor denk gelmedi bi daha onu sorar varsa alırım ben 7 gun geçti dedim yapmadılar 10 gün geçince yapılıyormus erken ogrenip folik asit falan almam lazım hiç anlamiyorlar halden
Burda birazcık daha belli sanırım
valla ben 25 liraya baktırdım özelde öyle günün geçtimi bilmem ne diye de sormuyolar ya kime ne zaten anlamadım gitti belki antibiyotik içiceksin tedbir olsun diye baktırıyosun kime ne ki..sırf iş yapmamak için varya...
Ya o kadar sinir oldum ki sabah sabah bisey de demedim saf gibi burda özelde 30 lira muayene ücreti 20 lira tahlil parası aliyorlar canım
ya yok anlamıyolar yaaa dün benide sinir ettiler hamilelik testi yaptırıcam dedim..günün geçtimi geçmediyse yapmıyoruz dediler 3 gün geçti dedim bende..öyle yaptılar ama sabah 8 de kan veriyosun sonuç akşam 4 te çıkıyo can mı dayanır ona özele gittim bende ordada para aldıkları için hemen bakıyolar tabi 1 saatede çıkıyo sonuç...
aynen öyle ilaç kullanman gerek ya da antibiyotik alıcan baktırmak istiyosun sonuçta şüphe var kimseyi ilgilendirmez ya...10 gün geçmiş artık çocuğun omurları falan oluşmuş ohooooo...
canım ayrıca gebelik düşünmeye başladığın andan itibaren folik asite başa 3-5 lira bişey...vitamin zaten fazlasını vücut idrarla atıyo..sakıncalı bir durum yok..ben 3 aydır içiyorum..
Ya o kadar sinir oldum ki sabah sabah bisey de demedim saf gibi burda özelde 30 lira muayene ücreti 20 lira tahlil parası aliyorlar canım
Ugrasmamak için yapmıyorlar ben ilkinde özelde iki uc gun gecince ogrenmistim bunların arac gereçleri nasılsa 10 gün gecikme olmadan göstermiyor. Folbiol var evde icmiyordum bugün içmeye başlayayım en iyisi daha önceden başlamak lazım doğru söylüyorsun cnm
özele gidince muayeneye gerek olmadan sadece gebelik için tahlil yaptırcam diyip yaptırabiliyosun ki canım..
10 gün geçmeden göstermiyo değil 10 gün geçmediyse bizi uğraştırma diyolar açıkça...boşuna devleti masrafa sokma diyo yani..tabi canım iç başla sen..