• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Çizgi çooook silik :s testime bakarmısınız

Canım onu bilmiyorum ben gisedeki kizlara gidiyorum hemen doktor soruyorlar oraya mi soylicem tahlil yaptircam diye yoksa tahlil bölümünde gişe var oraya doktor fişle yolluyor bunu yaptircaksin diye parayi orda alip onlar bana tahlil icin etiket gibi bisey veriyor orayami gidicem

yok yok direk gişeye git ve de ki "hamilelik testi yaptırmak istiyorum doktora gitmicem" de..

Evt canım resmen ugrastirma diyorlar hatta geçen ay telfon açtım yapiyormusunuz diye buranin sonuçları tam doğru cikmaz direk hastaneye git dediler dibimdeki yerden yararlanamiyorum

ya o ne demekmiş yaa doğru çıkmaz ne demek enteresanlar ya..devlet oraya vermiyomu o imkanları sanki..benim gittiğim sağlık ocağında aşılama falan da yapıyolarmış hatta..o kadar imkan var ama gebelik tahlili için 10 gün bekle diyolar çok enteresanlar...ben senin yerinde olsam sizi sağlık bakanlığına şikayet edicem derdim..

ınsan pazartesıye kadar catlar be:1: gıt bı özel polınıklığe bende ozelde baktırmıştım sanırım 35 tlydı beklemene degmez.hayırlı sonuçlara ınş

Bulunduğum yer hastaneye biraz uzak canım poliklinik de yok sağlık ocağı evimin yanı ama orasida sallıyor işte eşime soylicem o götürcek artık hastaneye

yok yok direk gişeye git ve de ki "hamilelik testi yaptırmak istiyorum doktora gitmicem" de..

ya o ne demekmiş yaa doğru çıkmaz ne demek enteresanlar ya..devlet oraya vermiyomu o imkanları sanki..benim gittiğim sağlık ocağında aşılama falan da yapıyolarmış hatta..o kadar imkan var ama gebelik tahlili için 10 gün bekle diyolar çok enteresanlar...ben senin yerinde olsam sizi sağlık bakanlığına şikayet edicem derdim..

Bende anlamadim bunları resmen burda yaptırma dedi aslında şikayet dilekçesi yazsam iyi olur ama bisey olcaginida sanmıyorum cnm ya

Bende anlamadim bunları resmen burda yaptırma dedi aslında şikayet dilekçesi yazsam iyi olur ama bisey olcaginida sanmıyorum cnm ya

böyle düşünme işte herkes bişey olucağını düşünmüyorum dediği için bişey olmuyor zaten..sen yaz şikayetini ver nasıl doğru sonuç alamıyomuşsun ki..internetten bile yazılıyo şikayet ben kamu kurumunda çalıştığımdan biliyorum sana bir cevap gelmiyo olabilir ama her şikayete işlem yapılıyor hele ki şimdi seçim öncesi daha dikkatliler şikayet konusunda..bizim kuruma bile geçen haftadan beri deli gibi şikayet geliyo..

böyle düşünme işte herkes bişey olucağını düşünmüyorum dediği için bişey olmuyor zaten..sen yaz şikayetini ver nasıl doğru sonuç alamıyomuşsun ki..internetten bile yazılıyo şikayet ben kamu kurumunda çalıştığımdan biliyorum sana bir cevap gelmiyo olabilir ama her şikayete işlem yapılıyor hele ki şimdi seçim öncesi daha dikkatliler şikayet konusunda..bizim kuruma bile geçen haftadan beri deli gibi şikayet geliyo..

Bende her fırsatta özellikle sikayet vara yaziyorum şikayetleri :) ama devlet kurumuyla daha önceden bi sorunum oldu bizzat gidip şikayet ettim kendi adamlarını korudular. Yinede internetten yazıcam canım

Bende her fırsatta özellikle sikayet vara yaziyorum şikayetleri :) ama devlet kurumuyla daha önceden bi sorunum oldu bizzat gidip şikayet ettim kendi adamlarını korudular. Yinede internetten yazıcam canım

yüzyüze ettiğinde korurlar yazıyla şikayet ettiğinde işlem yapmak zorundalar o yazıyı evrak kayıda sokuyolar kayıt numarası oluyor çünkü işlem yapmak zorundalar..

gördüm ben sılık cızgıyı..2 gun sonra yınele testı ama bence hamılelık var..

bende göremedim, bnm testim silikti, gebeyim cnm benim açtığım konuya bak, görürsün silikk test örneğini

bende göremedim, bnm testim silikti, gebeyim cnm benim açtığım konuya bak, görürsün silikk test örneğini

Bu ikinci gebeligim canim silik test örneğim hala duruyor daha net çıkıyor farkındayım bunda ikinci gölge şeklinde iki uc ayda çok fazla test yaptım bembeyazdi gölge bile yoktu basina gelen varmis zaten neyse kandan baktircam zaten

Back