• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.cizgi beyaz

Everett sarışınım hamile mısın cabukkk şöyle balim
Canim oglen uyandim baya gec bir vakitte sabahlamıştım sabah yani oglen ilk idrarla yaptım beyaz ama griye dönük çıktı test. Yaa baslicam ama haaaaa yeter dedim. Adet tarihim dündü. Bende sinirlendim ama çöpe atmadım testi koyulasmis. Belki dikkate alınmaması lazim bu sonucun insan umut ediyor yaaa bide adet olmayinca.

Ayyy var gibi duruyor hadi hayırlısı ☺😍
Ama neden hala kan vermeye gitmediniz?
Ya cesaretim yok :)
Dun adet tarihimdi çünkü. Olmadim. Esimle yemege çıktık dönüşte test aldım bugun yaptim . 4 5 gun daha beklicem adet olmazsam tabi gidip kan vercem :(

Canim oglen uyandim baya gec bir vakitte sabahlamıştım sabah yani oglen ilk idrarla yaptım beyaz ama griye dönük çıktı test. Yaa baslicam ama haaaaa yeter dedim. Adet tarihim dündü. Bende sinirlendim ama çöpe atmadım testi koyulasmis. Belki dikkate alınmaması lazim bu sonucun insan umut ediyor yaaa bide adet olmayinca.
Tabiki canım geç döllenmeye böyle oluyor ayy inşaallah gebesin haberini bekliyordum

Testin markasi miratech..kötü mü kizlaaaaar yarin bitane daha yapcam elimde bitane daha var ama yarin yapayim diyorum. Bide eczanelerden de utaniyorum bu kadin manyak dicekler bana yaa:olamaz:

Ama testin uzerinden kac saat gecti bu sonucu kaale almamiz olur mu ki canim?
Şimdi önemli olan ilk 10 takıda çıkan çizgi köyü olması çok önemli değil geçen sene adete 2 gun vardı kan verdim çıkmadı tam bat günü test yaptım yani 10 ek basında bekledim bise yok sinirlerim iş yerinde olduğum için ilgilenememiştim molaya çıktım biraz aydınlığa cıktı teste baktım silik gölge çıkmış ya 1 saat sonra falan pembeye döndü çünkü teste fazla idrar dokmustum;) kuruyunca rengi belliydi seninkinden daha silikti sonra akşam gene yaptım baktım idrarı koyar koymaz ikinci çizgi cıktı bir kaç gün kimseye demedim kan verdim değer uçmuş genişler ilişmiş ama malesef biri tutunamadi:) yani dediğim şu afettin 3 4 gun gecikince net çıkıyor bu geb3ligimde gecikmenin 3 günü cikti​

Şimdi önemli olan ilk 10 takıda çıkan çizgi köyü olması çok önemli değil geçen sene adete 2 gun vardı kan verdim çıkmadı tam bat günü test yaptım yani 10 ek basında bekledim bise yok sinirlerim iş yerinde olduğum için ilgilenememiştim molaya çıktım biraz aydınlığa cıktı teste baktım silik gölge çıkmış ya 1 saat sonra falan pembeye döndü çünkü teste fazla idrar dokmustum:KK66: kuruyunca rengi belliydi seninkinden daha silikti sonra akşam gene yaptım baktım idrarı koyar koymaz ikinci çizgi cıktı bir kaç gün kimseye demedim kan verdim değer uçmuş genişler ilişmiş ama malesef biri tutunamadi:) yani dediğim şu afettin 3 4 gun gecikince net çıkıyor bu geb3ligimde gecikmenin 3 günü cikti​
O zaman persembe gunu hayirli gun sabah uyanip yapcam yazdigin bana umut oldu gülüm yaaaa :) demekki sonradan da belirebiliyormus cizgi olayi haaa ilk etapta benimkide baya silikti mutfaga güneşe gectim baktim sinirlendim markete gittim fairy aldim yumuşatıcı aldım biseler aldim teselli ettim kendimi :))

O zaman persembe gunu hayirli gun sabah uyanip yapcam yazdigin bana umut oldu gülüm yaaaa :) demekki sonradan da belirebiliyormus cizgi olayi haaa ilk etapta benimkide baya silikti mutfaga güneşe gectim baktim sinirlendim markete gittim fairy aldim yumuşatıcı aldım biseler aldim teselli ettim kendimi tabiii ki kuzum varsa çıkıyor ama sen başka markayla yap testini insalah yeni dollenmistr bende perşembe günü kontrole gidecem dualarım senle

Back