• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.cizgi beyaz

Hamilesin canım 😘 bi kaç gün sonra kan testine baktır netleşsin kaç haftalık bebeğin öğrenirsin varsa 😍 hayırlı olsun şimdiden
Merhaba canım. Ama sonradan böyle oldu canım. Yaptim baktim beyaz gri arası. Sinirlendim asagi indim markete geldim esime gösterdim baksana dedim evet askim var ama ben anlamiyorum digeri gibi olmasi lazim degil mi dedi sonra dahada koyulasti. Bende daha demin yikadim. Su altinda hala var cizgi sonradan koyulaşması kafami karıştırıyor

Ben neden kendimi hamile gibi hissedip sevinemedim yaaaa acaba aylardir olmuyor diyemi :D

Merhaba canım. Ama sonradan böyle oldu canım. Yaptim baktim beyaz gri arası. Sinirlendim asagi indim markete geldim esime gösterdim baksana dedim evet askim var ama ben anlamiyorum digeri gibi olmasi lazim degil mi dedi sonra dahada koyulasti. Bende daha demin yikadim. Su altinda hala var cizgi sonradan koyulaşması kafami karıştırıyor
Merhaba canım yarın testi tekrarla mümkünse sabah ilk idrarınla yap ve ilk beş dakikasını dikkate al.. Eğer hamileysen ve 4 5 haftalıksan ilk idrara bile gerek kalmıyor🤩 ben bi sabah yaptım bi de eşimle akşam yaptım sonuç aynıydı 1 sn de çift çizgi çok şükür ❤️
İnşallah seninde öyle olur kaç gün gecikti reglin

Merhaba canım yarın testi tekrarla mümkünse sabah ilk idrarınla yap ve ilk beş dakikasını dikkate al.. Eğer hamileysen ve 4 5 haftalıksan ilk idrara bile gerek kalmıyor🤩 ben bi sabah yaptım bi de eşimle akşam yaptım sonuç aynıydı 1 sn de çift çizgi çok şükür ❤
İnşallah seninde öyle olur kaç gün gecikti reglin
Canım 1 gun gecikti daha yarin da olmaz isem 2 gun gecikmis olacak

Insallah canim benim dayanbilirsem persembe gunu yapayim diyorum ama elimdr 1 tane daha var ben yarin onuda yaparim hahahaha. Sen hamile misin dogdu mu cocuk
Hamileyim canımm..
İnşallah sende bu heyecanı mutluluğu yaşarsın ❤️
Yapınca haber ver..

Back