2 buçuk yaş aşırı hırçın lık

Ayyy dur dur hatta sizinki geç başlamış gözü kör olasıca krizleri bizde daha önceden başlamıştı birde ne 1 senesi Allah aşkına ya Birde oğlum şuan 4 yaşında 2 senedir sadece yere oturuyoruz yatağın yanına öyle tek başına uyuyor ama hala gece uyanıp beni çağırıyor ve bu durum asla değişmiyor . Milletin çocuğu sabaha kadar uyuyor benimki mız mız

ya acaba neden böyle oluyor önceden böyle sendromlar felan yokmuş eskiler hep öyle der şimdiki zamanın çocukları bir tuhaf gerçekten allah uzun ömürler versin çocuklarımıza ama nasıl düzelecekler bilmiyorum

Benim oğlumda 30 aylık. 2-3 aydır erken uyutamıyorum öğle uykusu bıraktırayım dedim dayanamayıp uyuyakalıyor kucağımda ve aşırı hırçın hareketli. 2 yaş sendromu sanıyorum bazı günler çok daha zorlayıcı oluyor.

Allah yardımcımız olsun bacılar zor gerçekten benimki banyo çok severdi şimdi çok zor giriyor uyku düzeni vardı en geç 10 da uyurdu şimdi uyumak istemiyor uyumuyor

merhabalar 2,5 yasında oğlum var biraz daha küçükken öğlen hiç uyumadığında gece böyle olurdu buna gece terörü deniyor bir araştırın isterseniz . Sizinki de o olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…