2 buçuk senelik ilişkimi bitirdim

Bu meslekte olanlar erkeklerin parasını genelde aileler el koyuyor
genelin durumu iyi olmuyor haberlerede yansıyor zaten zamanınıda sana harcamıyorda bu
işin bozulması hayırlı olmuş anası ona köyden kız bulur
Tam üzerine bastınız . Sürekli parasının olmamasının sebebi bu zaten . Babası ona 100 bin liralık kredi çektirdi . Maaşının çoğu krediye gidiyor kendine bir şey kalmıyor .

iyi olmuş bence.

görüşmeyi zorlamak çok saçma geliyor bana. en ufak bir isteksizlik hissettiğimde ben görüşmekten vazgeçerdim eski ilişkilerimde.

işi zor olabilir de, siz de onun işinin zorluğunu çekmek zorunda değilsiniz acısını sizden çıkarmak zorunda değil, sakın öyle bir yanlış yapmayın.

aynı hatayı ben de yaptım eski sevgilim çok yoğun yorgun vs diye bir çok şeyine anlayış gösterdim o beni aldatacak fırsat bile bulmuş.

işi asla bahane olarak kabul etmeme kararı aldım ben kendi adıma size de tavsiye ederim.

Ben de aynı kararı aldım . Umarım hep de böyle devam eder.

Kızlar cidden dediğiniz gibi oldu o gururlu insan aradı . Annesinden aradı . Ben de annesi sandım hiç onun olcağını tahmin etmedim . Açıp kendimi anlatcaktım . Ana bir baktım bu . Diyo engeli kaldır arıcam . Ben de hayır arama dedim şak kapadım. Açmadım engeli . Ne diyecekti sizce ?
Bence ben ona bi küfür ettim o da gelip bana onu diyecekti yani barışmak için değil . Ama yine de fırsar vermedim .

Canını kurtardığına şükür et oğluna acımayıp parasını yiyen aileden sana hayır gelmezdi
Tam üzerine bastınız . Sürekli parasının olmamasının sebebi bu zaten . Babası ona 100 bin liralık kredi çektirdi . Maaşının çoğu krediye gidiyor kendine bir şey kalmıyor .

Gece aramış, uyuyormussunuz. Sabah da geç kalkmissiniz. Ne yapsaydi adam anlayamadım? Ayipsiz ayrılmak diye birşey var, hic duydunuz mu bilmiyorum? Küfür etmek nedir ya? O size kufretseydi bütün kk yikilirdi. Eden kadın olunca maşallah herkes iyi yapmissin diyor

Ben sabah uyanınca yazdım . Ve babasının yanına gitmesine de bir şey demiyorum . Akşam gelirdi 5 dk olsa da gelirdi isteyen .
2 buçuk senede bir kez küfür etmedim . Onun arada sinir olup ettiği olmuştur . Ben de ayıpsız ayrılmak isterdim ama yaptığı ayıpların karşısında normal bir şekilde ayrılamadım . Pişman da değilim ben de bir erkeğe böyle şeyler yaparsam o da küfür etsin ayrılsın . Hakedilen bu çünkü .

Peki ailesinin yardıma ihtiyacı olamaz mı
Mesela " yaaa kendimi çok hazırlamıştım seni de çok özledim akşama işin biterse görüşsek olmazmı" diye sorsaydın

Peki ailesinin yardıma ihtiyacı olamaz mı
Mesela " yaaa kendimi çok hazırlamıştım seni de çok özledim akşama işin biterse görüşsek olmazmı" diye sorsaydın
İşte ben de bunu bekledim desin ki akşama gelicem . Ama yok demiyor . Ben aramasam niye buluşamıyoruz diye sormasam umrunda değil .
Umrunda olmayan insana da başka alternatif sunmadım daha :/

İşte ben de bunu bekledim desin ki akşama gelicem . Ama yok demiyor . Ben aramasam niye buluşamıyoruz diye sormasam umrunda değil .
Umrunda olmayan insana da başka alternatif sunmadım daha :/
Siz sorsaydınız bu şekilde
Sizin tepkiniz baştan oda nerden çıktı modunda olunca adamın içinden gelmemiş olabilir!
Yani siz gergin konuşunca oda gergin konuşup olayı bitirmiş olabilirsiniz
Zor bir meslekte size de daha anlayışlı olmak düşüyor yada baştan bitirin kaldıramayacaksanız

Baştan olsa haklısınız ama 2 buçuk senedir bu böyle . Defalarca dedim ki sen yorgunsan ben geleyim sizin o taraflarda olalım .( ki yol 2 saat . Ayrıca onun arabası var benim yok yani arabayla daha kısa 40 dk anca ) .
Ama yok hiçbir şekilde değiştirmedi kendini . Ben de patladım artık .

Hani şu evlilik programlarda vardı ya kadın diyordu beni taşıyacak erkek arıyorum adam sizi taşıyamamış hep boşlamış bu erkek evlensede değişmez yemek,tv ,sex ve çalışma onun dışında kadının ruhundan anlamaz empati yapmaz

Aa siz onun şiirlerini görün . Arada öyle şiirler yazıyo ki sanırsın aşık bana . Ama yok buluşmayan etmeyen bir insan . Çok tuhaf yani aslında isteyince baya kadın ruhundan anlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…