2 buçuk senelik ilişkimi bitirdim

Engellemesem o da cevapsız bırakacaktı . O yüzden engelledim zaten . Sinirlenmiyim diye
Ee peki sizin sonunda noldu ?
Aynı arkadaşın dediği gibi kendini acındırırdı geri gelip.
Ben de affederdim, affetmek için bahane arıyorum ya zaten.
Baktım bu alıştı, her seferinde affediyor nasılsa diye.

Aynı hataları yapıp özür diliyordu, hatta işine geliyordu.
Konuşmadığımız o ara özgür takılıyordu.
Ona yine iyi sabrettim, ısrarcı olmasa bu kadar sürmezdi bile.
Üstüme düşüyor diye hoşuma gitmişti, ben de onun üstüne düşmeye başlayınca o davranışını da kaybettik.

Artık dönemez, çünkü numaramı değiştirdim.

Özür dile dile bi şey değişmesin . Hey yarabbim . Ne iyi kurtulmuşsun.
Bi süre sonra ben de değiştircem numaramı . Yani geri asla dönmez aşırı gururlu bi insan ben hiç sanmıyorum hele üstüne düşmek acındırmak falan bilmiyorum hiç ona göre değil tanıyorum onu yani . Ama yine de değiştircem .

Eğer başka bir seçenek yoksa elinde, paylaşımlarınız da sağlamsa mutlaka döner, ne kadar gururlu olursa olsun.
Başka bir kontak kurduysa onu dener, olmaz genelde bu kişiyle ve yine döner.

Siz biraz fevri davranmışsınız, birikmişlik var sanırım.
Tahammülünüz kalmamış gibi geldi.

Ben hatayı daha çok kendimde aradım, davranışlarımı düzelttim.
Şans vermem bu sebeptendi, belki sorun bendedir diye.
Baktım en son sorun bende değil karşıdaki ilişki nedir bilmiyor, hiç onu yontup yıpranmayı gözüm kesmedi.
Karakterimden de ödün veremedim.

Ben de çok dedim sorun bende sanırım diye . Onun mesleği zor dedim . Sabret dedim . Ama bugünkü gibi durumları çok yaşadık . Artık suçun bende olmadığını anladım .
Aslında bi 4 aylık ayrılığımız vardı ayrıldıktan sonra birini bulmuştu o zaman dönmemişti de .
Ben şimdi yoksa bile bir kaç haftaya birini bulcağını düşünüyorum yani öyle bir karakter işte . Gurur her şeyden önemli onun için .

İşte telafi ediyormuş . Bu etmiyordu . Bugün boş olduğu halde edebileceği halde etmedi . Yoksa ben kabul etmiştim zaten mesleğin zorluklarını .
Peki sizin eşiniz ne görevi yapıyor 30 gün yok falan ?
Eşim riskli bölgelere gidiyor. Gece uyuyoruz pat telefon . 10 dk ya gelip alıyorlar. Adam gidiyor

Hmm . Onu anlardım işte alttan da alırdım . Ama bu her gün eve dönüyordu gece 1 2 de olsa . Öyle uzaklara da gitmiyordu .
Psikolojileri de bi değişik oluyor ben bazen diyorum bu defa bu adam çıldırdı. Aynı zamanda bi ailesi var babası çağırmış napsın adam gelemem nişanlımla buluşcam dese sanada cephe alabilir ailesi. Biraz Altan al

2 buçuk sene alttan aldım . Bir şey değişmedi malesef

Birini bulduktan sonra nasıl barıştınız?
Üniformalı olduğu için çoğu kız atlar hemen tabi.
Bulsa ne olur, öyle herkesle aynı enerjiyi, duyguyu yakalayamaz.
Gurursuz, yalvaran, soğutacak bir tipe de benzetemedim sizi.
En akılda kalan duruşunuz olur, bundan ödün vermemek lazım.

Gece boyu calisinca ertesi gun uyur diye dusundum, babasina yardima gitmis deyince ben de rahatsiz oldum, demek vakit var.. Gece aradiginda neden acmadin?

Bu duruşu yakalamak için baya aptallıklar yaptım çünkü . Yalvardığım da oldu .
Şu birkaç aydır akıllandım artık . Çünkü farkettim hiçbir şey değişmiyor . Sadece yıpranıyorum . En son da bu duruşu gösterdim çok şükür .

Gece boyu calisinca ertesi gun uyur diye dusundum, babasina yardima gitmis deyince ben de rahatsiz oldum, demek vakit var.. Gece aradiginda neden acmadin?
3 te falan aramıştı . uyuyordum .
Nöbet aralarında uyuyor o yüzden ertesi günü o kadar da uykusuz olmuyor . Ama zaten uykusu varsa uyusun bütün gün beraber olalım kafasında değildim zaten . Uyurdu sonra 1 saatliğine yanıma gelirdi akşama doğru . Ben de bir şey demezdim yani .

Böyle devam etmelisiniz.
Karşınızdaki, kimsenin karşı koyamayacağı mükemmellikte biri olsa bile, sizden değerli olmamalı.
Yalvarmaya, pişman olmaya lüzum yok.
Biterse de kısmet, nasip diye düşünün.
Yanında değerli hissedeceğimiz insanlar lazım.

aynısını yaşadım.bana da vakit ayırmıyodu işinden dolayı hatta bir cumartesi bin bir rica ile denize götür beni demiştim ertesi gün aradığımda ailemle denizdeyim demişti. biz de iki buçuk yıldır birlikteydik. aradım, saydım, sövdüm, ağladım ayrıldım şimdi ise doğru karar verdiğimi fark ettim. ben hep son plandaydım artık bir plan değil bir kadın,insan oldum :) geri dönmeyin aynısını yaşarsınız

Aynen .
İçim rahat ya güzel terkettim . Cevap veremeden de engelledim iyiydi

Bu iş meselesi de bir tek bize gelince dimi başka yerlere gitmeye işi yok .
Onun işi neydi ?

Anlıyorum seni.. ama şunu soyleyim;bunların çoğu bahane.. meslek zor kabul ediyorum ama sürekli seninle buluşmayı reddetmesi meslekten ziyade ilişkiden sıkıldığını gösteriyor gibi..

Anlıyorum seni.. ama şunu soyleyim;bunların çoğu bahane.. meslek zor kabul ediyorum ama sürekli seninle buluşmayı reddetmesi meslekten ziyade ilişkiden sıkıldığını gösteriyor gibi..
Aslında ona göre hiç reddetmiyodu. Hep gerçekten işi oluyodu veya parası olmuyodu . Ama bunun sonu hiç gelmedi malesef .

Bu meslekte olanlar erkeklerin parasını genelde aileler el koyuyor
genelin durumu iyi olmuyor haberlerede yansıyor zaten zamanınıda sana harcamıyorda bu
işin bozulması hayırlı olmuş anası ona köyden kız bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…