2 aylıkkkkkkk burun fotolarımı ekledim kızlar:))

asilem44 ben de burnunu görmek istiyorum arkadaşlık teklifimi kabul edersen sevinirim canım.
benim albümde de tasarım var kızlar bir bakın da yorumlarınızı bekliyorum. benim içime hiç sinmedi de :1no2:

cnmmm ucu çok sivriiii ama zühtü doktorun yaptıgı tasarımlar hiç bi zaman aynı olmuyo..bence daha dogal yaparrrrr.bukdr sivri bi burun olmas bence..

cnmmm ucu çok sivriiii ama zühtü doktorun yaptıgı tasarımlar hiç bi zaman aynı olmuyo..bence daha dogal yaparrrrr.bukdr sivri bi burun olmas bence..

evet dediğin gibi ucu aşırı sivri ve uzun duruyor. azıcık daha kibar fındık gibi bir burun olamaz mı ki benim burnum? canım gerçekten içime hiç sinmedi ya acaba benim burun yapıma göre yapılabilecek en güzel şekli bu mudur ki??? ne bileyim diğer fotoğraflara da bakıyorum öncesi benim burnum gibi olup da ameliyat sonrası çok hoş olanlar da var sanki kafamçokkarıştı

cnmm sanmam ya ben böye yapılmış bi burun görmedim hiç..hem uzun hem sivriii burun ucunda sadece delik var mesela etli kısım yokkkkk denecek kadarrr az...içine sinmediyse git görüş doktorla bu çok sivri ve uzunnn de..bence senin burnun en güzel şekil alabilcek bi burun ince ve kemerli bi burun istedigin gibi olabilir bence..

ayy canım ya çok saol içimi rahatlattın. ya ben artık ümidi kesmiştim heralde en fazla olacağı bu şekildir diye düşünüp kendimi teselli ediyordum. inşallah söylediğin gibi olur. ankarada olmadığım için ameliyat öncesi doktorla görüşmem imkansız. ama mail atayım da yeniden bir tasarım yapsın di mi? bilmiyorumkismile

aaaaaaaaa kesinlikle cnmm mail at isteklerini söylee..sonra telefon aç doktora amil attım yaptıgınız tasarım çok sivri ben daha kısa ve hafif yuvarlak bşy istiyorum de:)için rahatlar eminim..hemmm inan bu tasarım olmas zaten amelt oluncaaa eminim için rahat olsun:)

asilemmmmmmmmmmm aşkımmm senin konunun dışına çıktıkk kusura bakma ok hayatım bnm:)matmazelimle az lafladık:):):):):)

asilemmmmmmmmmmm aşkımmm senin konunun dışına çıktıkk kusura bakma ok hayatım bnm:)matmazelimle az lafladık:):):):):)

evet ya biraz öyle oldu kusura bakmayın. aslında ben de bir topik açmayı düşünüyorum da içime sinmedi diye hiç sesim çıkmıyor. moralim daha çok bozulacak diye korkuyorum. senin de dediğin gibi doktora mail atıp bir arayım bakalım ne diyecek... bu arada ilgin için çok teşekür ediyorum nemcim :)

evet canım birazcık indi benim burnumunda şişlikleri... bikaç fotom var bikaç gün önce koymuştum istersen bakabilirsin...

evet katılıyorum Bilge bey burda popilerite kazandı =) hakkı adamın ama yani =)

valla adam gerçekten de bu sene meşhur oldu.Eminim daha önceden de güzel burunlar yapıyordur ama nem ve ben gibi kimse paylaşmadığı için doktorumuz bilinmiyordu.şimdi yavaş yavaş tanınmaya başlandı:))

canım arkadaş listemde olmadığın için göremiyorsun hemen ekliyorum seni:))profilden bakarsın.teklifimi kabul et.

merhaba

acaba hangi doktora ameliyat oldunuz.albüme baktım ama diğer arkadaşların resimlerini gördüm fakat sizinkini göremedim?

canım çok geçmiş olsun yeni üye olduğum için ben göremedim doktorun kimdi canım öğrene bilirmiyim lütfen memnunmusun gelişmeleri lütfen paylaş ben eşim için araştırma yapıyorum da teşekkür ederim..a.s.

canım sen benim arkadaş listemde olmadığın için fotoyu göremiyorsun.şimdi ekliyorum seni.kabul edersen profilimden albümümü görebilirsin.ayrıca benim doktorum bilge türk bilen.ben çok memnunum şimdilik.senin de yorumlarını bekliyorum albümüme baktıktan sonra:))

tuonela canm msj nı okudum teşekkür ederim yorumun için :)burnumda esnetik yok keşke yardım edebilseydim.yeni kullanıcı olduğum için özel msj atamıorum

tuonela canm msj nı okudum teşekkür ederim yorumun için :)burnumda esnetik yok keşke yardım edebilseydim.yeni kullanıcı olduğum için özel msj atamıorum

canım sorun degil, ne guzel estetiksiz cok guzel bir burnun var:) darısı guzel burun isteyen herkese:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…