asilem44 ben de burnunu görmek istiyorum arkadaşlık teklifimi kabul edersen sevinirim canım.
benim albümde de tasarım var kızlar bir bakın da yorumlarınızı bekliyorum. benim içime hiç sinmedi de :1no2:
cnmmm ucu çok sivriiii ama zühtü doktorun yaptıgı tasarımlar hiç bi zaman aynı olmuyo..bence daha dogal yaparrrrr.bukdr sivri bi burun olmas bence..
evet dediğin gibi ucu aşırı sivri ve uzun duruyor. azıcık daha kibar fındık gibi bir burun olamaz mı ki benim burnum? canım gerçekten içime hiç sinmedi ya acaba benim burun yapıma göre yapılabilecek en güzel şekli bu mudur ki??? ne bileyim diğer fotoğraflara da bakıyorum öncesi benim burnum gibi olup da ameliyat sonrası çok hoş olanlar da var sanki kafamçokkarıştı
cnmm sanmam ya ben böye yapılmış bi burun görmedim hiç..hem uzun hem sivriii burun ucunda sadece delik var mesela etli kısım yokkkkk denecek kadarrr az...içine sinmediyse git görüş doktorla bu çok sivri ve uzunnn de..bence senin burnun en güzel şekil alabilcek bi burun ince ve kemerli bi burun istedigin gibi olabilir bence..
ayy canım ya çok saol içimi rahatlattın. ya ben artık ümidi kesmiştim heralde en fazla olacağı bu şekildir diye düşünüp kendimi teselli ediyordum. inşallah söylediğin gibi olur. ankarada olmadığım için ameliyat öncesi doktorla görüşmem imkansız. ama mail atayım da yeniden bir tasarım yapsın di mi? bilmiyorumkismile
asilemmmmmmmmmmm aşkımmm senin konunun dışına çıktıkk kusura bakma ok hayatım bnm:)matmazelimle az lafladık:):):):):)
canım resimlerin nerde ben göremiyorum
He he desene yakında bütün malatya yakında aynı doktorun eseri burunlarlarla dolaşacaksınız opuyorumnanaktanResimlerin çok yakışmış çok beğendim nemin burnuna çok benziyo seninkisi kavislisi ve çok hoş. geçmiş olsun canım tekrar...
çokkk teşekkür edrim canım.nemin de burnu gerçekten güzel oldu.Onunkinin önden görüntüsü çok hoşuma gidiyor.evet burunlarımız anımsatıyor.aynı doktorun elinin değdiği belli:))
evet katılıyorum Bilge bey burda popilerite kazandı =) hakkı adamın ama yani =)
canım resimlerin nerde ben göremiyorum
canım arkadaş listemde olmadığın için göremiyorsun hemen ekliyorum seni:))profilden bakarsın.teklifimi kabul et.
merhaba
acaba hangi doktora ameliyat oldunuz.albüme baktım ama diğer arkadaşların resimlerini gördüm fakat sizinkini göremedim?
kızlar bugün tam 55 gün oldu ameliyat olalı.Nerdeyse 2 ay sayılır.albüme fotoları ekledim.yorumlarınızı bekliyorum.kızlar ya benim ameliyattan sonra kulağımın alt tarafında tüylenmeler başladı.hiççççç böyle sorunum yoktu.yanağımın yan taraflarında oldu.çene de falan bişey yok ama çok stres yapıyorum ya her yere yayılırsa diye!!!!!!dikkat edin fotolarda da çok belli.Herhangi bir hormon bozukluğumda yoktu.Acaba narkozun etkisi mi???çokkk kafaya taktım birden çıktı şu bir ay içinde.önceden doğal kendi tüylerim vardı hiç belli değildi.Şimdi çoğaldı ve belli oluyor(
canım çok geçmiş olsun yeni üye olduğum için ben göremedim doktorun kimdi canım öğrene bilirmiyim lütfen memnunmusun gelişmeleri lütfen paylaş ben eşim için araştırma yapıyorum da teşekkür ederim..a.s.
tuonela canm msj nı okudum teşekkür ederim yorumun için :)burnumda esnetik yok keşke yardım edebilseydim.yeni kullanıcı olduğum için özel msj atamıorum