2 aylıkkkkkkk burun fotolarımı ekledim kızlar:))

Sağol Canım,ya gerçekten çoook sağol.Çok güzel motive ediyosun ve bana uzak gelen konuları yakınlaştırıyo,umutlandırıyorsun,çokSAĞOL.
Evet Canım,telefon numarasını alayım ben.Görüşeyim kendisiyle.Bekliyorum cevabını Canım. Görüşmek üzere.

Asilemmm Sağol Canım,aldım noyu.Bilge beyi aramak bile beni kısmen ameliyat masasına yatmak kadar heyecanlandıracak heralde:)

asilem44 burnun cok güzel olmuş.peki senn eski burnun nasıldı.yani aslında merak ettiğim doktorlaar burnu büyük olan birini alıp bu kadar kücük burunlu bi hale getirebilrmi.bence senn eski halindede cok sorun yoktur.küçüktür.genelde sitede büyük burunlu uzun olupta yaptırn cok yok.hepsininki küçük ama şekli kötü uzun ve sarkk diil sanırım sennkide öyledir..... ahhh ahhh ben napcam bölee.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.eski burnumun fotosu albümlerde var.profilim de onunda albümü var.15 günlük burnuşum diye bir albüm var profilimde ordan bak.

Canımmm Bilge Beyle görüştüm,çoooooooooooooook SICAK bi doktordu,telefondan bile yardımcı olmaya çalışıyordu ameliyat günü için.Yoğun olmasına rağmen en yakın tarihi verebileceğinin sinyalini verdi ve beni ameliyat tarihi için başka bi numaraya yönlendirdi ve kendisiyle görüştüğümü belirtmem gerektiğini söyledi.Verdiği numarayı ve kendisinin yönlendirdiğini söyledim,telefoındaki kişide gayet sıcak ve çözümcül bi kişiydi.17Ağustos görüşme,18Ağustos da AMELıYAAAAAAAAAAAAAAAAAT:)
Halen inanabilmiş değilim,halen.Tarih yaklaşınca daha çok idrakına varacam sanırım:)
En başta SEN VE NEM,daha sonra Bilge Beye ameliyat olupta görüşlerini açıkça dile getirip,biz adaylara yardımcı olmak isteyen arkadaşlara ÇOOOOK TEŞEKKÜR ediyorum.
Ayrıca hemşehrim Pelasatuğçe'yede Adanadaki doktorla konusunda yarımdımcı olmasından,fikir vermesinden dolayı TEŞEKKÜRü bi borç biliyorum.
ıYıKı VARSINIZ arkadaşlar.
Şuan halen inanabilmiş değilim,tarih yaklaşınca başlık atıp duygularımı ilan edecem:)

Lütfen buradan devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/387071-asilem44-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…