- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
- 248
yarım saat uyuyup geleyim
koşu bandında felaket kilo veriliyorr..
56Vercez vercezz
aynen çok iyi gelirşimdi yemeğe gidicem
günaydınnnnnn nerden atlıyoruz hadiBiz zaten her yerde organize ola ola sonumuzdan korkuyorum :))
Birimiz hadi balkondan atlayalım dese gidiciyiz
teşekkürlerruykucu
bende bisklet var ama popo büyütüyormuş.oyuzden onda spor yapamıyorum.bende yürüyüş bandı istiyorum aslında ama evde nereye koyacağım.özellıklerı ne araştırmam gerekbakalım .bacaklar ıcın nasıl iyi mi yürüyüş bandı
pink boy kac senın
afıyet olsun
bizde de fasulye vardı ben almadım dolma aldımHanımlar öğle yemeği Eki Görüntüle 1431220
Canım benikide yazdan kendi yaptığım son fasülye konservesiydibizde de fasulye vardı ben almadım dolma aldımafiyet olsun
hiii gitti son fasulyeCanım benikide yazdan kendi yaptığım son fasülye konservesiydisanada afiyet olsun
Demi bende ilk listeyi elime verince diyetisyen ben bu kadar yiyemem demiştimağzım sulandı hiç diyet yemeğine benzemiyor afiyet olsun
Evet yazı bekliyeceğız artıkhiii gitti son fasulyesağol canım
diyetisyene mi giidiyosunDemi bende ilk listeyi elime verince diyetisyen ben bu kadar yiyemem demiştim
bugun de hava pek güzel tam gezmelik hımmEvet yazı bekliyeceğız artık
yersiin yersiiiinDemi bende ilk listeyi elime verince diyetisyen ben bu kadar yiyemem demiştim
Evet canım 8 ay oldudiyetisyene mi giidiyosun
Burası soğuk malesefbugun de hava pek güzel tam gezmelik hımm
Ben normal hayatımda ekmek yemeyen biriydim günlük 8 dilim ekmek yiyorum şimdiyersiin yersiiiincanım fasulye çekti vallahi
hadi yaaa etkisi oldu mu bariEvet canım 8 ay oldu
Burası soğuk malesef
Ben normal hayatımda ekmek yemeyen biriydim günlük 8 dilim ekmek yiyorum şimdigel daha var beraber yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?