Evet iyi oldu valla :))CAnım ya açım aç .ama bu topik iyi oldu az sonra öğle yemeği için çıkıcam ve bol yeşil salata sabahtan beri bir litre su içtim akşama kadarda 1 litre . ve akşamda sadece çorba galete ile. ve bir tanede domates.. ve sporr..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet iyi oldu valla :))CAnım ya açım aç .ama bu topik iyi oldu az sonra öğle yemeği için çıkıcam ve bol yeşil salata sabahtan beri bir litre su içtim akşama kadarda 1 litre . ve akşamda sadece çorba galete ile. ve bir tanede domates.. ve sporr..
Neden ki 45 ler var onlara tak sen kafayı56 mı bizimla değılsın
ne oldu kızz..
onlara da taktımNeden ki 45 ler var onlara tak sen kafayı
ne oldu kızz..
Kız yetişemiyorum . bide bu sistem yazıyorum tam gönderecem hop 10 saniye bekle diyor..hızıma yetişemiyor kk..niye cevap vermıyosun diğer topikte
Bundan yap hergünşimdi size karın bölgesi için hareket göstericem
banane yetişKız yetişemiyorum . bide bu sistem yazıyorum tam gönderecem hop 10 saniye bekle diyor..hızıma yetişemiyor kk..
aynen çok iyi gelir şimdi yemeğe gidicemBundan yap hergün
Az yeaynen çok iyi gelir şimdi yemeğe gidicem
spor gibi oldu bu kızz..bi o topik bi bu topik aneyde aneybanane yetiş
hahah aynen iiii pis çocuk senispor gibi oldu bu kızz..bi o topik bi bu topik aneyde aney
annem hep yapma kızım ayıp derdi ama karıştır ve parmaklarda yuvarla..
tamam yerim
hahah aynen iiii pis çocuk seni
teşekkür ederm ikimizde kurtuluruz inşallahAllah yardimcin olsun kuzum isin zor valla ne cektigini tahmin edebiliyorum
anaaaam anlatma bariannem hep yapma kızım ayıp derdi ama karıştır ve parmaklarda yuvarla..
Kaçalım pinko gebertcek bizi ben çıktım yemek zamanı yani salata zamanı..anaaaam anlatma bari