2 Aylık Zayıflama Maratonu

Hoş geldin, iyiyiz sen nasılsın? Ne yedin ne içtin?

Geldim canım :)) Her yediğimizi yazıyoruz, ilk sayfadaki yasaklara uyuyoruz, sporumuzu ypıyoruz, ekliyorum hemen listeye
Sabah koca bir bardak limonlu ılık su ve yeşil çay ..ara öğün elma. şu an öyle açımki.. ama salata yiyeceğim bol yeşillikli..dün akşam taktım mezdekeyi 1 saat yandan yandan çok iyi geldi valla..

Sabah koca bir bardak limonlu ılık su ve yeşil çay ..ara öğün elma. şu an öyle açımki.. ama salata yiyeceğim bol yeşillikli..dün akşam taktım mezdekeyi 1 saat yandan yandan çok iyi geldi valla..
Ohh Ohh iyi yapmışsın. O da çok işe yarıyor. Bende inanılmaz acı çekiyorum, sporu nasıl yapcam bilmiyorum

Canım pinkomm bu çok iyi olmuş ben bu listeye uyarım yasaklar listesi olmaz bende

Ohh Ohh iyi yapmışsın. O da çok işe yarıyor. Bende inanılmaz acı çekiyorum, sporu nasıl yapcam bilmiyorum
CAnım ya açım aç .ama bu topik iyi oldu az sonra öğle yemeği için çıkıcam ve bol yeşil salata sabahtan beri bir litre su içtim akşama kadarda 1 litre . ve akşamda sadece çorba galete ile. ve bir tanede domates.. ve sporr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…