- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Yok bugün tartılmadım. Birazcık ara vermiştim iki gündür dikkat ediyorum yine canım.Tek öğün yiyorum..Kilonu da yazsaydın canım. Tartılmadın mı?
Bir kaç gün sonra versem olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bugün tartılmadım. Birazcık ara vermiştim iki gündür dikkat ediyorum yine canım.Tek öğün yiyorum..Kilonu da yazsaydın canım. Tartılmadın mı?
Olur canım nasıl istersenYok bugün tartılmadım. Birazcık ara vermiştim iki gündür dikkat ediyorum yine canım.Tek öğün yiyorum..
Bir kaç gün sonra versem olur mu
Ben dizi izlemeye kaçıyorum gelirim yine öptüm .. =)Olur canım nasıl istersen
Görüşürüz canımBen dizi izlemeye kaçıyorum gelirim yine öptüm .. =)
bu saatte ne dizisi varki izlenecek bak merak ettim şimdiiBen dizi izlemeye kaçıyorum gelirim yine öptüm .. =)
Sessiz sedasız kilo veriyoruzşişko patatesler nööörüüüüyonuz beaaaa
napayım bende bugun ıkı tane burger kıng menu yidimSessiz sedasız kilo veriyoruz
Sen napıyorsun
Oyy.. Zaten ne zamandır yemiyorum çok pis canım çektinapayım bende bugun ıkı tane burger kıng menu yidim
Ooo.. İyimiş hedefin :) inşallah istediğin kiloya ulaşırsınmrhaba kızlar bende geldımmmm :=)
bugun dıyetımın 4.gunu
kılo 71.5 hedefım 10 kılo 2 aydaaaa
Aa kendi düğünün için mi zayıflıyorsunkızlar hep beraber yarısalım :) bana destek olun dugune son 75 gun
Aa kendi düğünün için mi zayıflıyorsun
Allah tamamına erdirsin. Yasak listesinden uzak duruyor musun peki? Spor yapıyor musun?
Tamam canım yaparız hep beraber, biz hem burda yem yemek topiğinde takılıyoruz gerçievet canım dugune son 2,5 ay kaldı ve ben hala cok rahatım
gecen hafta basladım dıyete 5 gun yaptım haftsonu bıraktımm oh bı guzel yedım
bugun yenıden basladım sabah tam 72 ıdım
mınumum 2,5 ayda 7 vermem lazım
bırbırımıze destek oalalım cunku heveslenıyorum ve sonra bırakıyorum ama artık vakıt kalmadı
gelınlıgın ıcıne gıremeyecegım yoksa
ekmek,tatlı yemeyecegım cok proteın ve sebze planım o sekılde
bırde her aksam ıs cıkısı 10 km yuruyecegım
gunde 10.000 adım ıcın telefonuma adımsayar yukledım
bakalım ıste bırbırımıze gaz verelım
Çok güzel olursun zaten de, kilo vermen her yönden iyi, evlendikten sonra bize ne oluyorsa alıyoruz zaten, onun da önüne geçmen lazım, Kibar çocukmuş çaktırmadan söylüyoraynen oyle kacamak luksum kalmadı artık dugun tarıhını taa ekımde aldıkk
ekımden bu yana ben dıyet yapacagım :)
her aksam 10 km hızlı bı sekılde yuruyecegım hatta belkı eve kadar yururum sonrasında
ıs yerım ve evın arası yaklasık 16-17 km
yurumeden olamayacak!!
nişanlım caktırmadan bıraz yurusen ıyı olur dıyo :) bence o da rahatsız ama bişi diyemıyo bana
düğünümde cok guzel olmak ıstıyorummm ben ya