2 Aylık Zayıflama Maratonu

Günaydınlarrr.. Cumanız hayırlı olsun Ben geldimm.. sabah işe gelirken yürüme mesafesi var evle iş arasında..İlkbahar gelmiş arkadaşlar havalar bu aralar güzel gidiyor. İstanbulda..çiçekler açmış rengarenk,çimenler coşmuş,kuş sesleri daha bir başka çoğalmış,,O açan ağaçların kimisine sarılıp öpüyorum,,çiçeklerini seviyorum şunu bir daha anladımki benim ayım ilkbahar ve yaz ayı..
çiçek.jpeg
:KK76::KK76::KK76:ve kilom bu hafta pek verememişim.. geçen hafta (65..4..idi)....bu sabah tartıldımm(64.3.)olmuşumm...yavaş yavaş gidiyor kilolar..durmak yok
7_5_142.gif
7_5_142.gif

Aa kendi düğünün için mi zayıflıyorsun:rolleyes::rolleyes:
Allah tamamına erdirsin. Yasak listesinden uzak duruyor musun peki? Spor yapıyor musun?

evet canım dugune son 2,5 ay kaldı ve ben hala cok rahatım
gecen hafta basladım dıyete 5 gun yaptım haftsonu bıraktımm oh bı guzel yedım
bugun yenıden basladım sabah tam 72 ıdım
mınumum 2,5 ayda 7 vermem lazım
bırbırımıze destek oalalım cunku heveslenıyorum ve sonra bırakıyorum ama artık vakıt kalmadı
gelınlıgın ıcıne gıremeyecegım yoksa

ekmek,tatlı yemeyecegım cok proteın ve sebze planım o sekılde
bırde her aksam ıs cıkısı 10 km yuruyecegım
gunde 10.000 adım ıcın telefonuma adımsayar yukledım
bakalım ıste bırbırımıze gaz verelım

evet canım dugune son 2,5 ay kaldı ve ben hala cok rahatım
gecen hafta basladım dıyete 5 gun yaptım haftsonu bıraktımm oh bı guzel yedım
bugun yenıden basladım sabah tam 72 ıdım
mınumum 2,5 ayda 7 vermem lazım
bırbırımıze destek oalalım cunku heveslenıyorum ve sonra bırakıyorum ama artık vakıt kalmadı
gelınlıgın ıcıne gıremeyecegım yoksa

ekmek,tatlı yemeyecegım cok proteın ve sebze planım o sekılde
bırde her aksam ıs cıkısı 10 km yuruyecegım
gunde 10.000 adım ıcın telefonuma adımsayar yukledım
bakalım ıste bırbırımıze gaz verelım
Tamam canım yaparız hep beraber, biz hem burda yem yemek topiğinde takılıyoruz gerçi:KK70:
Düğüne az varmış, kaçamak yapma lüksün yok, o yönden daha sıkıya alman lazım, her öğün ne yediğini buraya yaz, kontrol altında tutalım

aynen oyle kacamak luksum kalmadı artık dugun tarıhını taa ekımde aldıkk
ekımden bu yana ben dıyet yapacagım :)
her aksam 10 km hızlı bı sekılde yuruyecegım hatta belkı eve kadar yururum sonrasında
ıs yerım ve evın arası yaklasık 16-17 km
yurumeden olamayacak!!
nişanlım caktırmadan bıraz yurusen ıyı olur dıyo :) bence o da rahatsız ama bişi diyemıyo bana

düğünümde cok guzel olmak ıstıyorummm ben ya :KK43:

aynen oyle kacamak luksum kalmadı artık dugun tarıhını taa ekımde aldıkk
ekımden bu yana ben dıyet yapacagım :)
her aksam 10 km hızlı bı sekılde yuruyecegım hatta belkı eve kadar yururum sonrasında
ıs yerım ve evın arası yaklasık 16-17 km
yurumeden olamayacak!!
nişanlım caktırmadan bıraz yurusen ıyı olur dıyo :) bence o da rahatsız ama bişi diyemıyo bana

düğünümde cok guzel olmak ıstıyorummm ben ya :KK43:
Çok güzel olursun zaten de, kilo vermen her yönden iyi, evlendikten sonra bize ne oluyorsa alıyoruz zaten, onun da önüne geçmen lazım, Kibar çocukmuş çaktırmadan söylüyor:-)
Akşam yemeğinden sonra da ilk sayfada ki videoları yaparsın, bölgesel incelmeye ve sıkılaşmana yardımcı olur.

X