2 Aylık Zayıflama Maratonu

kız şişkolar salmışınız burayı:KK12: tabi kim o koca popoları yerinden kaldırıverecek de mi:KK70: kaçar gram verdiniz ya da kaçar ton aldınız dökülün bakem:KK30::KK70::KK70::KK70:
69 kilo ile başladım beybii:KK76::KK76:3 haftadır diyetteyim ve kilo 65..cuma günü basküle çıkıp rakamı atacağım buraya eğer buraya uğramıyorsak yemek yarışmasındayızda ondann..:KK28::KK28::KK28::KK28:

sırf yazı stılım nasıl oldu dıye buraya yazı yazmak ıstedım :KK70:

Günaydınlarrrr..Kalkın ,uyanınn,,bir elinizi,yüzünüzü,yıkayınnn,,dişlerinizi fırçalayınn.:mad::mad::mad:
Evett 3 haftayı bitirdim diyette..sabah tartıldımm. 69 kilo ile başlamıştımm..Veeeeee..
çıkan kilo 65.4..pinkom pazar günü kendime ziyafetmi çeksem kahvaltı ziyafeti ödüllendireyimmi acaba kendimii:KK53::KK53::KK53::KK53:süremiz 2 aydı değilmi pinkom 2 ayın sonunda 60 kiloya düşmüş resmimi buraya yüklücemm..lay lay..lom:KK6::KK6:
7_5_143.gif

Günaydınlarrrr..Kalkın ,uyanınn,,bir elinizi,yüzünüzü,yıkayınnn,,dişlerinizi fırçalayınn.:mad::mad::mad:
Evett 3 haftayı bitirdim diyette..sabah tartıldımm. 69 kilo ile başlamıştımm..Veeeeee..
çıkan kilo 65.4..pinkom pazar günü kendime ziyafetmi çeksem kahvaltı ziyafeti ödüllendireyimmi acaba kendimii:KK53::KK53::KK53::KK53:süremiz 2 aydı değilmi pinkom 2 ayın sonunda 60 kiloya düşmüş resmimi buraya yüklücemm..lay lay..lom:KK6::KK6:
7_5_143.gif
cok azımlısın,tebrık ederım..evt guzel bı kahvaltı zıyafetı cek zaten kalorısı dusuk kahvaltılıkların. :kk77::kk77:

7_5_143.gif
59 görünce çek bence:KK60:

X