- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
bırak öyle sansınlar evet bırakmadıkkk..diyete devamm teee. cuma geliyor ve tartılıp yazacağım skoruu..geçen hafta verememiştim ama bu hafta tahminem 65 kiloya indimm..Bırakmadık canım yarışmaya yoğunlaştık :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bırak öyle sansınlar evet bırakmadıkkk..diyete devamm teee. cuma geliyor ve tartılıp yazacağım skoruu..geçen hafta verememiştim ama bu hafta tahminem 65 kiloya indimm..Bırakmadık canım yarışmaya yoğunlaştık :))
Bende bakalım ne alemdeyim, hissedemiyorumbırak öyle sansınlar evet bırakmadıkkk..diyete devamm teee. cuma geliyor ve tartılıp yazacağım skoruu..geçen hafta verememiştim ama bu hafta tahminem 65 kiloya indimm..
69 kilo ile başladım beybii3 haftadır diyetteyim ve kilo 65..cuma günü basküle çıkıp rakamı atacağım buraya eğer buraya uğramıyorsak yemek yarışmasındayızda ondann..kız şişkolar salmışınız burayı tabi kim o koca popoları yerinden kaldırıverecek de mi kaçar gram verdiniz ya da kaçar ton aldınız dökülün bakem
yok sabah 40 beden pantolonumu giydimm veriyorum canım ben.. yaaa zaten emindim vereceğimdenn..3 haftadır ekmek yemiyorum çok faydası oluyor ve her akşam tatlı yeyip yatardım onuda kestimm.. bakalım bu cuma tartılıcam kaç kilo olmuşumm.Bende bakalım ne alemdeyim, hissedemiyorum
İyi iyi faydasını görüyorsun ne güzel :)yok sabah 40 beden pantolonumu giydimm veriyorum canım ben.. yaaa zaten emindim vereceğimdenn..3 haftadır ekmek yemiyorum çok faydası oluyor ve her akşam tatlı yeyip yatardım onuda kestimm.. bakalım bu cuma tartılıcam kaç kilo olmuşumm.
yemek yemeği seven biri olarak heleki tatlı.. zor ama veriyorumm.. bide o ılık su her sabah içiyorum çok yararını gördüm insanın içini temizliyor resmen . kadınsal sorunlarıda yok ediyor.. iltihap gibi idrar yanması gibii..İyi iyi faydasını görüyorsun ne güzel :)
Ben hala başlamadım onu yapmaya, hiç canım istemiyor :)yemek yemeği seven biri olarak heleki tatlı.. zor ama veriyorumm.. bide o ılık su her sabah içiyorum çok yararını gördüm insanın içini temizliyor resmen . kadınsal sorunlarıda yok ediyor.. iltihap gibi idrar yanması gibii..
Ayy evett ilk önce alışana kadar hiç içmek istemiyosun ama sonra insanın canı bile çekiyor tabi koca bir bardak ve yudum yudum içersenn..Ben hala başlamadım onu yapmaya, hiç canım istemiyor :)
Sen hangi ara nick degistirdin yahu : )69 kilo ile başladım beybii3 haftadır diyetteyim ve kilo 65..cuma günü basküle çıkıp rakamı atacağım buraya eğer buraya uğramıyorsak yemek yarışmasındayızda ondann..
5 kere değiştirme hakkimizin olduğunu öğrendiğim andan itibaren..uye olurken onu yazıyorum kabul etmiyor.. Bunu yazıyorum kabul etmiyor.. Oğlumun.. Yazmıştım pat kabul etti. Öylede kalmistii. Ama itiraf et nick.im çok yahşi dimi....kakao ve ben...Sen hangi ara nick degistirdin yahu : )
Hi hi hi ben pasta yapmayı..ve yemeyide çok severimm.. Ama diyetteyim..azme bak azme yapıyorum ama yemiyorumkakao ve ben mı cıkılatayı cok mu sevıyosunn Kakao ve Ben boyle bı nıcklı bırı olmamalı bu topıkte kakao yag seker gıbı hıh
ben sadece yemeyı sevıyorumm o daha kotuHi hi hi ben pasta yapmayı..ve yemeyide çok severimm.. Ama diyetteyim..azme bak azme yapıyorum ama yemiyorum
cok azımlısın,tebrık ederım..evt guzel bı kahvaltı zıyafetı cek zaten kalorısı dusuk kahvaltılıkların.Günaydınlarrrr..Kalkın ,uyanınn,,bir elinizi,yüzünüzü,yıkayınnn,,dişlerinizi fırçalayınn.
Evett 3 haftayı bitirdim diyette..sabah tartıldımm. 69 kilo ile başlamıştımm..Veeeeee..
çıkan kilo 65.4..pinkom pazar günü kendime ziyafetmi çeksem kahvaltı ziyafeti ödüllendireyimmi acaba kendimiisüremiz 2 aydı değilmi pinkom 2 ayın sonunda 60 kiloya düşmüş resmimi buraya yüklücemm..lay lay..lom
Teşekkür ederim yavru. durmak yok...durmak yokkcok azımlısın,tebrık ederım..evt guzel bı kahvaltı zıyafetı cek zaten kalorısı dusuk kahvaltılıkların.
59 görünce çek benceGünaydınlarrrr..Kalkın ,uyanınn,,bir elinizi,yüzünüzü,yıkayınnn,,dişlerinizi fırçalayınn.
Evett 3 haftayı bitirdim diyette..sabah tartıldımm. 69 kilo ile başlamıştımm..Veeeeee..
çıkan kilo 65.4..pinkom pazar günü kendime ziyafetmi çeksem kahvaltı ziyafeti ödüllendireyimmi acaba kendimiisüremiz 2 aydı değilmi pinkom 2 ayın sonunda 60 kiloya düşmüş resmimi buraya yüklücemm..lay lay..lom
Kilonu da yazsaydın canım. Tartılmadın mı?Selam güzeller..
Yazamasamda yediğime içtiğime dikkat ediyorum..
Bugün sadece bir kasecik soya fıstığı yedim =)