Dur bir bakayımBulamadim:
Bak canım burda portalında linkleri var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gobek-eriten-yogurt-kuru-tarifi.797266/
Korkuttu kaçırdı milleti :)Yoksa tolin'nin suikastınamı uğradı buralar
Korkuttu kaçırdı milleti :)
Hafta sonu yoktum ben bi geldim kaçmış herkes, 2 kişi hamile kaldı zaten onlar yapar mı bilmiyorum..
Nevoşş yakaladım bile
Kız günah keçimiz oldu
Hep tolin'in yüzünden
Ben diyeti mi bozmadımKız günah keçimiz oldu
Tolin de performans düşüklüğü var anıyoruz ve gelmiyorBen diyeti mi bozmadım2 haftadır hiç tatlı yemedim Sadece pazar günü kendi yaptığım poğaçalardan yedim birde pirinç pilavı Ama fazla veremiyorum sinir oldum
Hep tolin'in yüzünden
Evet yaşlandı artıkTolin de performans düşüklüğü var anıyoruz ve gelmiyor
Bu kaçamaklarda olmasa diyet çekilmez beyaaa..Bugün çok özel misafirlerim vardı, azıcık diyeti boşladım
Kendime ceza verdim Akşam Sporumu çok yapcam
Kaç kilosunGünaydınlarrr.....Yahuu. şöyle günde 1 kilo verdiren bir diyet varsa söyleyin garii bir anda yapalım.. da rahat edelim 3 hafta olacak diyete başlayalı 2 buçuk kilo verdim neden niçin...
İlk başta su koyuvermeler olurKorkuttu kaçırdı milleti :)
Hafta sonu yoktum ben bi geldim kaçmış herkes, 2 kişi hamile kaldı zaten onlar yapar mı bilmiyorum..
Nevoşş yakaladım bile
69 kiloyla başladım canım geçen cuma tartıldım 67.5 çıktım açım yahu az veriyorum sankimm..Bildiğin miden bağırıyor..yemek yemek diyeeKaç kilosun
dozer totolu efserrrr norrruyonnnİlk başta su koyuvermeler olurönemli olan geri toparlana bilmek toplayın bakayım tolin'nin inadına sizede devam edin
Ana bu neeee..Eki Görüntüle 1451896
bu efser ve goccccaaaa göbeeeeee puhahahahhahahahha
Eki Görüntüle 1451897
bu da nevreste ve dozer kadar olan totosu zuhahahahhahahahha