Sessizliğinin yaramazlıkla biteceği belliydiEki Görüntüle 1451896
bu efser ve goccccaaaa göbeeeeee puhahahahhahahahha
Eki Görüntüle 1451897
bu da nevreste ve dozer kadar olan totosu zuhahahahhahahahha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sessizliğinin yaramazlıkla biteceği belliydiEki Görüntüle 1451896
Eki Görüntüle 1451897
Saklayalimda nevos gormesin hele efser hic gormesin gebertecek beniSessizliğinin yaramazlıkla biteceği belliydi
Gercek resimlerini koydum ciceeeeemmmm nasil efserin gobeeee gocaman demiiiAna bu neeee..
Yıkılıyooo.. nevrestenin toto en çok raf gibi kullanmış bayıldımm..Gercek resimlerini koydum ciceeeeemmmm nasil efserin gobeeee gocaman demiii
Nasıl görmedi ki o şimdiye kadar, seni forumda kovalıyor olması lazımdıSaklayalimda nevos gormesin hele efser hic gormesin gebertecek beni
ahahhahahhahha baska topıklerede yazdım ama gormedı bırak gormesın caktırmaaaaaNasıl görmedi ki o şimdiye kadar, seni forumda kovalıyor olması lazımdı
İyi olmuş gerçi bildirim yapmaya girmezse görmez tabiahahhahahhahha baska topıklerede yazdım ama gormedı bırak gormesın caktırmaaaaa
Tolin özledim seniEki Görüntüle 1451896
Eki Görüntüle 1451897
neden bozulmus bence gayet ıyı goruyo bak efserle senı gayet ıyı gormusum benceTolin özledim seni
Ama sana gözlük alalımGözlerin bayağı bozulmuş
Bizim ev ahalisini toplasak o kadar etmezneden bozulmus bence gayet ıyı goruyo bak efserle senı gayet ıyı gormusum bence
ev ahalısını toplamaya gerek yok sen tek basına yetersınBizim ev ahalisini toplasak o kadar etmez
Hadi ordanev ahalısını toplamaya gerek yok sen tek basına yetersın
Hadi ordan
Valla hiç bukadar olmadımEki Görüntüle 1451896
Eki Görüntüle 1451897
Efser haline şükret benim halim çok vahimValla hiç bukadar olmadım
Yok hiç şükredilecek bir yanim yok vallaEfser haline şükret benim halim çok vahim
2 mizi toplasa biri etmeyizYok hiç şükredilecek bir yanim yok valla
Tolin'de gelse belki ançak oluruz2 mizi toplasa biri etmeyiz
Siz onun arkasından konuşursanız o da sizi böyle yaparTolin'de gelse belki ançak oluruz
Ayy ben bişey demedimSiz onun arkasından konuşursanız o da sizi böyle yapar