Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitme nevos tolini tekmeleyelimPinko ben gidiyorum canım kusura bakma
Hayır olmaz, gidemezsinPinko ben gidiyorum canım kusura bakma
vay vay vay vay tossssiiinooo
agzı burnı yesiloooo
ipek göynek kırlenmışşşş
gönder N.....VO yıkasılooo
Hhahahahahahahvay vay vay vay tossssiiinooo
agzı burnı yesiloooo
ipek göynek kırlenmışşşş
gönder N.....VO yıkasılooo
ooooo harbı hanımmm sızde tarafınız bellı ettınızzzz pekiiiiiGitme nevos tolini tekmeleyelim
Lavaboya mı çıkıyorsun? Kurtuldun mu dertten:)5 kere çıkıyorum her gün..
İki günde toplam 10 kere çıktım düşün..
Valla eridim bittim , midem survivor gibi açlığı yaşıyor şuan teşekkür ederim hocam , bugün yırttım derslerden...
o bana küssün daha cok boyle yazacam ona o gorecek gununu çarsambasını perşembesiniHhahahahahahah
Vay be bana bi gün beste yapmadın :)o bana küssün daha cok boyle yazacam ona o gorecek gununu çarsambasını perşembesini
tamam kankı yazacam sanada ama ben onları ezıyet olsun dıye yazıyorumVay be bana bi gün beste yapmadın :)
Hemde ne kurtulma..Lavaboya mı çıkıyorsun? Kurtuldun mu dertten:)
Ben eğleniyorum amatamam kankı yazacam sanada ama ben onları ezıyet olsun dıye yazıyorum
Yarın falan normale döner canım. Inciri mi yaptın?Hemde ne kurtulma..
Bir kere çıksam diye şüktediyordum..
Sabahtan beri kaç kere çıktım ya
bence karsı tarafta eglenıyo ama caktırmıyoBen eğleniyorum ama
Yok canım gün kurusu aldım ben şu kayısının kara olanı ..Yarın falan normale döner canım. Inciri mi yaptın?
Olsun, işe yaramış ya.Yok canım gün kurusu aldım ben şu kayısının kara olanı ..
Aynen işe yaradı valla canım ..Olsun, işe yaramış ya.
Napıyorsun huysuz ihtiyarbence karsı tarafta eglenıyo ama caktırmıyo
napıyım kanka bırılerı bana kusmuste onlarla ugrasıyorum sen napıyonNapıyorsun huysuz ihtiyar
İsabet olmuş ya küsenin ellerinden öpmeye gidicem yarın..napıyım kanka bırılerı bana kusmuste onlarla ugrasıyorum sen napıyon