Eğleniyorum onlar bulasincaAma onlar bize laf atarken onlara niye kızmıyorsun
Iyi gecelerben yatıyom şişkocan lar hadin iyi geceler
İyi geceler canımben yatıyom şişkocan lar hadin iyi geceler
ben kıme sisko dıye dalga gecıcem sonra10 Numara nevosum makarna salatasina rağmen 1 Haftada 1.800 kg vermisim58.800 düm. 57.0 oldum
Neden
Allahtan hiç birimizin nicki o yla başlamıyordaha durun ne eziyetler edicem sızeeeeeeeee kork benden N.......
Maşaallah canım çok iyi vermişsin10 Numara nevosum makarna salatasina rağmen 1 Haftada 1.800 kg vermisim58.800 düm. 57.0 oldum
Neden
Orası ayrıEğleniyorum onlar bulasinca
Sen bulursun yine bisey hain tolinben kıme sisko dıye dalga gecıcem sonra
ugrasinca veriliyo be nevosum. Hem spor hem diyet bir arada olunca hızlı veriliyoMaşaallah canım çok iyi vermişsin
Kurtulacağız inşaallah canımSen bulursun yine bisey hain tolin
ugrasinca veriliyo be nevosum. Hem spor hem diyet bir arada olunca hızlı veriliyo
Masaj aletiyle bölgesel yağlarımı hareket ettiriyorum şuanOrası ayrı
evet bulacam zaten yenı seyler bana kusenler kustuklerıne pısman olacaklar nihahhahahhahhahaSen bulursun yine bisey hain tolin
ugrasinca veriliyo be nevosum. Hem spor hem diyet bir arada olunca hızlı veriliyo
Gülünce göbek hopluyor zaten gerek var mıMasaj aletiyle bölgesel yağlarımı hareket ettiriyorum şuan
ama simitlerim hareket etmiyor o zamanGülünce göbek hopluyor zaten gerek var mı
Kaç kilosun sen :))benım gobegım gulunce hoplamıyo cunku gobegım yok nihahahahhahaha
O zaman yapmaya devam etama simitlerim hareket etmiyor o zaman
Kaç kilosun sen :))
Tolin seni kibliycem inşallah banlanirsinevet bulacam zaten yenı seyler bana kusenler kustuklerıne pısman olacaklar nihahhahahhahhaha
HahahahahGülünce göbek hopluyor zaten gerek var mı
48 nihahhahahhahhahhaama simitlerim hareket etmiyor o zaman
Kaç kilosun sen :))
Yaaa bende 49 olcam48 nihahhahahhahhahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?