- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Ben ruyada değilim MargamŞimdi ayık olarak elma yiyecem:)Sporumu yaptım ama geç geldim birazcık..
Herkesler uyuyor , kim bilir rüyada neler neler yiyorsunuzdur peh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ruyada değilim MargamŞimdi ayık olarak elma yiyecem:)Sporumu yaptım ama geç geldim birazcık..
Herkesler uyuyor , kim bilir rüyada neler neler yiyorsunuzdur peh
Sporumu yaptım, canım çıktı
1 mile leslie
30 squat
60 mekik, kalça göğüs hareketleri:)
Ya vuslatım evinde ne kadar buz varsa üzerime atar mısın ateşim tavan şuan , grip geliyo soldan soldanBen ruyada değilim MargamŞimdi ayık olarak elma yiyecem:)
Taş gibi olucam taş Biraz alışayım ben de arttırıcam:)Oh oh yarasın canım benim :) ben bugün leslie den sonra fazla fazla mekik çektim.. :)
Kıyamam kuzum, sİcak birşeyler iç hatta hemen bu gece iyice örtünüp terle at üstünden. Terli mi kaldın canım spordan sonra falan Dikkat et kendineYa vuslatım evinde ne kadar buz varsa üzerime atar mısın ateşim tavan şuan , grip geliyo soldan soldan
Taş gibi olucam taş Biraz alışayım ben de arttırıcam:)
Kıyamam kuzum, sİcak birşeyler iç hatta hemen bu gece iyice örtünüp terle at üstünden. Terli mi kaldın canım spordan sonra falan Dikkat et kendine
Sen zaten taş gibisin taşTaş gibi olucam taş Biraz alışayım ben de arttırıcam:)
Kıyamam kuzum, sİcak birşeyler iç hatta hemen bu gece iyice örtünüp terle at üstünden. Terli mi kaldın canım spordan sonra falan Dikkat et kendine
Aaa ama çok yanlış yapıyorsun canım benim, yapma öyle sırtından vuran serin hava direkt ciğerlerine gidip hasta eder Allah korusun: ( Spordan sonra gir ılık suya ferahlarsın canım:)Her spordan sonra çok sıcak basıyor diye camı açıp temiz hava alıyordum.. Şuan kısa kollu var üzerimde ama ben terliyorum şuan..
Sağol canım Dışardan belli olmuyor ama karnım pamuk gibi yumuşacık Dün fazla kıvrandım eşimde diyor sen zaten taş gibisin Allah nazarlardan saklasınSen zaten taş gibisin taş
Günaydın kuzumGunaydin.. : )
başladım ben canım bugün 4. günüm yani molaAynen bende ezberledim :)) Sürekli yapınca ezberliyorsun yok daha başlamadım. Bi kaç gün geçsinde başlarım. Sen başladın mı?
E canım herkesin eşi çocuğu var arada onlara kaçıyoruz :))
Benimki sufle istedi kalktım onu yaptım şimdi, fırına attım geldim
Gunaydin canim napiyorsunnGünaydın kuzum
bak erkenciyim bugun hahaGunaydinnn fistiklarrrr :)
Gunaydin canimmmmm : )günayydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar
Sabah maratonu canim kizimi uyutup yarim saat icinfe hem kahvaltı hem evi topladim geldim benimki kipirdaniyor uyanmasin diye onu salliyorum sen napiyosunGunaydin canim napiyorsunn