• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Oh oh yarasın canım benim :) ben bugün leslie den sonra fazla fazla mekik çektim.. :)
Taş gibi olucam taş:27: Biraz alışayım ben de arttırıcam:)

Ya vuslatım evinde ne kadar buz varsa üzerime atar mısın ateşim tavan şuan , grip geliyo soldan soldan :cry:
Kıyamam kuzum, sİcak birşeyler iç hatta hemen bu gece iyice örtünüp terle at üstünden. Terli mi kaldın canım spordan sonra falano_O Dikkat et kendine:60:

Taş gibi olucam taş:KK53: Biraz alışayım ben de arttırıcam:)

Kıyamam kuzum, sİcak birşeyler iç hatta hemen bu gece iyice örtünüp terle at üstünden. Terli mi kaldın canım spordan sonra falano_O Dikkat et kendine:KK60:

Her spordan sonra çok sıcak basıyor diye camı açıp temiz hava alıyordum.. Şuan kısa kollu var üzerimde ama ben terliyorum şuan..

Her spordan sonra çok sıcak basıyor diye camı açıp temiz hava alıyordum.. Şuan kısa kollu var üzerimde ama ben terliyorum şuan..
Aaa ama çok yanlış yapıyorsun canım benim, yapma öyle sırtından vuran serin hava direkt ciğerlerine gidip hasta eder Allah korusun: ( Spordan sonra gir ılık suya ferahlarsın canım:)

Aynen bende ezberledim :)) Sürekli yapınca ezberliyorsun yok daha başlamadım. Bi kaç gün geçsinde başlarım. Sen başladın mı?

E canım herkesin eşi çocuğu var arada onlara kaçıyoruz :))
Benimki sufle istedi kalktım onu yaptım şimdi, fırına attım geldim:KK53:
başladım ben canım bugün 4. günüm yani mola

Back