- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
Bir suru formul var yaTamam süper o zaman
Canım excel zor değil geçersin eminim ki
Daha iyi değil mi :) Bi de gram hesaplaması yapmıycan
Kim almış - olanlar almış oluyor ben yarım kilo verdim
Spor yapmaya gitcem şimdi:))napıyonuz kızlar
Doğru ama napcanBir suru formul var ya
kalk madem ertelemeSpor yapmaya gitcem şimdi:))
Kaldıkça yapasım kaçıyor
Tamam şey olursan çıkartırsın acısını.Ayy ay ömrümü yedin, tekrar şey olursam çıkarca bunların acısını
hadi rapor bekliyoz bakKalktım
Neyse yazamamış olmam iyi olmuş, millet kızıp oy vermeyecek:))Tamam şey olursan çıkartırsın acısını.
Bittim bittim.. Karnım acıyor yakıyorum heralde :)hadi rapor bekliyoz bak
yakıyondur canım ben kalkıp yatağa gidemiyorum bugün çok kötü oldum yarın da yapayım da pazar günü dinlencem hangi sporları yapıyon baya uzun sürüyo seninki deNeyse yazamamış olmam iyi olmuş, millet kızıp oy vermeyecek:))
Bittim bittim.. Karnım acıyor yakıyorum heralde :)
Burdakileri yapıyorum ama daha çok yapıyorum. Bir hafta daha böyle gitsin yeni sporlarda ekliycem, alışalım önce bi dedim :)yakıyondur canım ben kalkıp yatağa gidemiyorum bugün çok kötü oldum yarın da yapayım da pazar günü dinlencem hangi sporları yapıyon baya uzun sürüyo seninki de
ben ilk videoyu ezberledim kadın konnuşmaya başlayınca başlıyorum bitmeden bitiriyorum 15 dk sürmüyorBurdakileri yapıyorum ama daha çok yapıyorum. Bir hafta daha böyle gitsin yeni sporlarda ekliycem, alışalım önce bi dedim :)
squata başladın mıBurdakileri yapıyorum ama daha çok yapıyorum. Bir hafta daha böyle gitsin yeni sporlarda ekliycem, alışalım önce bi dedim :)
Aynen bende ezberledim :)) Sürekli yapınca ezberliyorsun yok daha başlamadım. Bi kaç gün geçsinde başlarım. Sen başladın mı?ben ilk videoyu ezberledim kadın konnuşmaya başlayınca başlıyorum bitmeden bitiriyorum 15 dk sürmüyor
E canım herkesin eşi çocuğu var arada onlara kaçıyoruz :))sohbette nıye kımse yok .. nıye agır gıdıyo burasıı .. herkes aclıktan bıtık galıba
kacın bakalım ben evlenınce kocacıgımla ılgılenıcem hıc yazmıcam kk yaAynen bende ezberledim :)) Sürekli yapınca ezberliyorsun yok daha başlamadım. Bi kaç gün geçsinde başlarım. Sen başladın mı?
E canım herkesin eşi çocuğu var arada onlara kaçıyoruz :))
Benimki sufle istedi kalktım onu yaptım şimdi, fırına attım geldim
Ilgilen tabi :) önceliğin esin olsunkacın bakalım ben evlenınce kocacıgımla ılgılenıcem hıc yazmıcam kk ya
Ilgilen tabi :) önceliğin esin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?