2 Aylık Zayıflama Maratonu

Selam kızlar.

Ben tartılmadım çünkü dört günde pek birşey değişmez.Tartılıp da moral bozmak istemedim.Haftaya yazarım.

bebegım evımde tartı yok kırıldı tasınırken bugun oldugunu bılmıyordum bu hafta eve tartı alsam
Tamam canım haftaya cuma bildirirsin o zaman
Sporumu yaptım geldim
Siz neler yapıyorsunuz?
Valla ben liste yapıyorum, bekledim yeni gelen olur mu diye ama olmuyor, bu hafta liste 10 kişilik

Selam kızlar.

Ben tartılmadım çünkü dört günde pek birşey değişmez.Tartılıp da moral bozmak istemedim.Haftaya yazarım.
Haftaya listeyi de sen yapacaksın haberin olsun

Tamam canım haftaya cuma bildirirsin o zaman

Valla ben liste yapıyorum, bekledim yeni gelen olur mu diye ama olmuyor, bu hafta liste 10 kişilik

Haftaya listeyi de sen yapacaksın haberin olsun
Ben pek giremiyorum gündüz.Başkası yapsın da.

Kaç kilo verdiniz dökülün bakim.

Ayy canım benim Ben bu hafta detaylı yapmadım daha doğrusu formüller mac'le uyumlu değil. Bi türlü beceremedim

Akasya ya bakta azıcık örnek al
O ne yahu formüller mac`ler.Ben beceremem onu.Matematiğim zayıf benim.
Akasya`ya teşekkürlerimi sunuyorum.

Biliyorum canım tamam yaparım o zaman
Tamam süper o zaman

excelden sınavım var haftaya yaaaaaaa
Canım excel zor değil geçersin eminim ki

Vay kilolar verilmiş ne güzel.Margariton`u da tebrik ederim.

Bendeki tartı eskisinden.Gramları göstermiyor.
Daha iyi değil mi :) Bi de gram hesaplaması yapmıycan

pınk klo almısın canım pinkstrap
Kim almış - olanlar almış oluyor ben yarım kilo verdim

O ne yahu formüller mac`ler.Ben beceremem onu.Matematiğim zayıf benim.
Akasya`ya teşekkürlerimi sunuyorum.
Mac Apple ın bilgisayarı :) excell de hesaplama programı :) Mac te yabancı dil bütün programlar, kodlarla yazdım olmadı beceremedim bi türlü yoksa yüzdeyi de koyacaktım. Hadi yine iyisin yırttın

Mac Apple ın bilgisayarı :) excell de hesaplama programı :) Mac te yabancı dil bütün programlar, kodlarla yazdım olmadı beceremedim bi türlü yoksa yüzdeyi de koyacaktım. Hadi yine iyisin yırttın
Elle hesaplamaya nolmuş.Zaten ben tabletten zar zor yazıyorum program da yok zaten.Bahanem çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…