Tamam canım haftaya cuma bildirirsin o zamanbebegım evımde tartı yokkırıldı tasınırken bugun oldugunu bılmıyordum bu hafta eve tartı alsam
Valla ben liste yapıyorum, bekledim yeni gelen olur mu diye ama olmuyor, bu hafta liste 10 kişilikSporumu yaptım geldim
Siz neler yapıyorsunuz?
Haftaya listeyi de sen yapacaksın haberin olsunSelam kızlar.
Ben tartılmadım çünkü dört günde pek birşey değişmez.Tartılıp da moral bozmak istemedim.Haftaya yazarım.
Ben pek giremiyorum gündüz.Başkası yapsın da.Tamam canım haftaya cuma bildirirsin o zaman
Valla ben liste yapıyorum, bekledim yeni gelen olur mu diye ama olmuyor, bu hafta liste 10 kişilik
Haftaya listeyi de sen yapacaksın haberin olsun
Ben yapabilirim haftaya. Nasıl yapıldığını bir göreyim deNe nazlısın beDur liste bitsin bakarız o duruma o zaman
Nazlı değil tembelim.Ne nazlısın beDur liste bitsin bakarız o duruma o zaman
Ayy canım benimBen yapabilirim haftaya. Nasıl yapıldığını bir göreyim de
Akasya ya bakta azıcık örnek alNazlı değil tembelim.Tamam bak o zaman.
Bunu nasıl hazırladın ki?
Excell de hazırladım canım. Onu kullanmayı biliyor musun?Bunu nasıl hazırladın ki?Formül falan anlamadım
O ne yahu formüller mac`ler.Ayy canım benimBen bu hafta detaylı yapmadım daha doğrusu formüller mac'le uyumlu değil. Bi türlü beceremedim
Akasya ya bakta azıcık örnek al
Biliyorum canım tamam yaparım o zamanExcell de hazırladım canım. Onu kullanmayı biliyor musun?
Vay kilolar verilmiş ne güzel.Margariton`u da tebrik ederim.
Tamam süper o zamanBiliyorum canım tamam yaparım o zaman
Canım excel zor değil geçersin eminim kiexcelden sınavım var haftaya yaaaaaaa
Daha iyi değil mi :) Bi de gram hesaplaması yapmıycanVay kilolar verilmiş ne güzel.Margariton`u da tebrik ederim.
Bendeki tartı eskisinden.Gramları göstermiyor.
Kim almış - olanlar almış oluyor ben yarım kilo verdim
Mac Apple ın bilgisayarı :) excell de hesaplama programı :) Mac te yabancı dil bütün programlar, kodlarla yazdım olmadı beceremedim bi türlü yoksa yüzdeyi de koyacaktım. Hadi yine iyisin yırttınO ne yahu formüller mac`ler.Ben beceremem onu. Matematiğim zayıf benim.
Akasya`ya teşekkürlerimi sunuyorum.
Elle hesaplamaya nolmuş.Mac Apple ın bilgisayarı :) excell de hesaplama programı :) Mac te yabancı dil bütün programlar, kodlarla yazdım olmadı beceremedim bi türlü yoksa yüzdeyi de koyacaktım. Hadi yine iyisin yırttın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?