- 2 Kasım 2023
- 1.907
- 3.024
- 53
- 31
- Konu Sahibi sevgidjjdjd
-
Aynen öyle yapın. Bir de kaynon camasırlarını siz mi makineye atıyorsunuz seriyorsunuz cidden bu korkunç.Eşimle bu akşam konuşacağım anlarsa anlar anlamazsa benim dayanacak gücüm kalmadı babamla da konuştum cuma günü gelip beni alacak uzaktan akraba olduğumuz için aman babam duymasın dedim ben bir şekil hal ederim dedim ama baktım olmuyor babamla konuştum hak verdi bana eşinle son kez konuş çözüm buldu buldu bulamadı ben seni almaya geleceğim dedi adam olan karşıma çıkar dedi sın raddemdeyim artık kopacaksa kopsun
İç çamaşırını kendi yıkıyor ben sadece kazağını pantolonunu falan yıkıyorumAynen öyle yapın. Bir de kaynon camasırlarını siz mi makineye atıyorsunuz seriyorsunuz cidden bu korkunç.
Arkadaşında akıl yoksa kim ne yapsın? Kayni bakıma muhtaç, yatalak mı? Ohaaa ya kocayı birakmicam diye rezil kepaze hayatlarBir arkadaşım malesef 6 yıldır kaynıyla yaşıyor çok yolun başındasın bir şekilde kurtul böyle evlilik olmaz çok zor
Durdun durdun saatler sonra tek bir mesaj yazdın bu konuya o da pis kokan donla ilgili.İç çamaşırını kendi yıkıyor ben sadece kazağını pantolonunu falan yıkıyorum
Biran evvel Eşinize rahat edemediğinizi söylemelisiniz,iyi bile durmussunuz 2 ayMerhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı
Benzer bir durumda aileme söyledim ertesi gün evde kimse kalmadiAilenize soyleyin. Babaniz esinizle konussun boyle surucekse kizimi alicam hizmetci olarak vermedim desin. Ya da direk esyanizi toplayin gidin baba evine boyle evlilik surmez.
Zaten böylesinin başına geliyor bunlar. Nerede benzer konu okusam konu sahibi her zaman aşırı çekingen, kendini ezdiren, ses çıkarmayan, kocası ne dese başını eğen kişiler oluyor. Çok üzülüyorum gerçekten. Ben gün geçtikçe özgüvenli kendi değerini bilen kadınlar görmeyi umarken tam tersi kendini değersiz hissedip, aileden kaçmak uğruna saygısız, erkek olamamış adamlarla evlenen kadınların sayıları artarken görüyorum.Ay bide dönüşümlü kalsın demeyin ya yazık diğer gelinlerin başına mecbur değil kimse alistirmayin öyle
Doğru olan bu zaten ne işi var elalemin adamının evinizde birde para biriktirip araba alacağım diyor sizi köle yerine koymuşlarEşimle bu akşam konuşacağım anlarsa anlar anlamazsa benim dayanacak gücüm kalmadı babamla da konuştum cuma günü gelip beni alacak uzaktan akraba olduğumuz için aman babam duymasın dedim ben bir şekil hal ederim dedim ama baktım olmuyor babamla konuştum hak verdi bana eşinle son kez konuş çözüm buldu buldu bulamadı ben seni almaya geleceğim dedi adam olan karşıma çıkar dedi sın raddemdeyim artık kopacaksa kopsun
Daha önce nerde yaşıyorsa oraya gitsin, ne münasebet yeni evli kardeşinin, yengesinin evinde yaşamak ya? Yeni evli olmasanız da yine aynı şeyi derdim. Eşiniz bu duruma eğer karışmıyorsa kardeşine bir şey demiyorsa, çocuk olmadan boşanın kavgayla gürültüyle hiç uğraşmayın. Yeterince huzurunuz bozulmuş bu evlilikte.Merhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı
Ne münasebet ya sizde niye kalacakmış.Merhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?