2 aylık evliyim kaynım brnimle yaşıyor

Aynen öyle yapın. Bir de kaynon camasırlarını siz mi makineye atıyorsunuz seriyorsunuz cidden bu korkunç.

Bir arkadaşım malesef 6 yıldır kaynıyla yaşıyor çok yolun başındasın bir şekilde kurtul böyle evlilik olmaz çok zor
Arkadaşında akıl yoksa kim ne yapsın? Kayni bakıma muhtaç, yatalak mı? Ohaaa ya kocayı birakmicam diye rezil kepaze hayatlar

İç çamaşırını kendi yıkıyor ben sadece kazağını pantolonunu falan yıkıyorum
Durdun durdun saatler sonra tek bir mesaj yazdın bu konuya o da pis kokan donla ilgili.
Sen çok sıkıntılı bir kişiliksin bacım sen bu pasifliğinle asla kurtulamazsın boşuna konu açma kaçış yok zevk almaya bak

Biran evvel Eşinize rahat edemediğinizi söylemelisiniz,iyi bile durmussunuz 2 ay

Kusura bakmayın ama eşinizin sizinle evlenme sebebi o kadar açık ve net ki.. Ev işiyle ilgilenip, çocuk olduğunda da bakmanız için seçmiş sizi sevgi saygı sıfır. Benzer konuları çok okuyorum ana kuzusu, aileden kopamayan karısını ezdirmekten ve kırmaktan asla çekinmeyen bu tip erkeklerden ne koca olur ne de baba. Daha evliliğinizin ilk günlerinde size bunu yapan ilerleyen zamanlarda neler yapmaz. Boşanmanız için büyük bir sebep bence. Diğer arsız yüzsüz ailesinden bahsetmiyorum bile. Ben kendi evimde devamlı gelen dayımı kabul etmiyorum etmem de herkesin kendine ait hayatı, düzeni var uzun süre kalınmaz. Ama siz böyle sessiz şekilde kabullenirseniz daha çok üzülürsünüz.

Ay bide dönüşümlü kalsın demeyin ya yazık diğer gelinlerin başına mecbur değil kimse alistirmayin öyle
Zaten böylesinin başına geliyor bunlar. Nerede benzer konu okusam konu sahibi her zaman aşırı çekingen, kendini ezdiren, ses çıkarmayan, kocası ne dese başını eğen kişiler oluyor. Çok üzülüyorum gerçekten. Ben gün geçtikçe özgüvenli kendi değerini bilen kadınlar görmeyi umarken tam tersi kendini değersiz hissedip, aileden kaçmak uğruna saygısız, erkek olamamış adamlarla evlenen kadınların sayıları artarken görüyorum.

Aman sesini cikar, hazir babanda arkandaymis. Benim kaynanam 3 kaynina bakmis 11 sene kayinlar evlenince kurtulmus. Gerci ses cikartsa da birsey degismemis ama oda yavas yavas bu durumu normallestirmis. Sizde boyle boyle normallestirip alismayin bu surece.

Aslinda aksam tv izleyecekseniz eger sen odana gec ben rahat edemiyorum boyle uzanip tv izlicem diyebilirdiniz. Yada kardesim gelecek sen evine don, bu sekilde kardesimde rahat edemez evde musait degil, bende biraz kardesimi agirlayayim diyebilirsiniz. Ah ahhhh diyeceginiz cok sey varmis ama dememissiniz iste.

Doğru olan bu zaten ne işi var elalemin adamının evinizde birde para biriktirip araba alacağım diyor sizi köle yerine koymuşlar

Sonra Muge Anli çıkıp kadin cesedi arıyor.
Kardeşim bazı etik kuralları kaybedip hayatın olağan akışını bozmayın. Esimin kardeşi benim kardeşim değildir. Bana bir şey yapma ihtimalini gözetmek zorundayım. Aptal olmayan herkes bunu düşünür. Tamam iyidir hoştur ama sonuçta evin içinde ne işi var? Karısı çocuğu ile gelir kalır tamam ama bekar adamın benim evimde ne işi olabilir? Bunun modern olmakla ilgisi falan yok. Hiçbir dine mensup da değilim helali haramı geçtim bazı şeyler olmaz. Yapamazsınız. Sonra tacizin tecavüzün önüne geçmeye çalışıyoruz. Biraz da art niyet olabilir diye düşünür insan.

Vay arkadaş bu ne rahatlık! Eşiniz rahatsız değil, kaynana demiyor ki çocuklar yeni evlendi ne ben ne de oğlum kalmasın orada diye, kayın benim yeni evli çiftin evinde her hafta her hafta ne işim var demiyor. Ama kabahatin büyüğü eşinizde. Annesine, babasına, kardeşine diyemiyor mu "biz yeni evlendik, bırakın biraz evliliğimizin keyfini çıkaralım, neymiş bi görelim, gelmeyin bir süre bize" diye. Eşiniz ne yapayım ben dedikçe siz daha buraya çok konu açarsınız. Ya eşinize baskı uygulayacaksınız baştan ipleri elinize alacaksınız ya da direk siz kayınvalidenizle konuşacaksınız. Haa ama eşinizin bu kadar pasif olması düşündürücü. Sizin en az 2 sene çocuk yapmayın bence, eşinizi de iyi gözlemleyin. Bu adam sizi, sizin rahatınızı, evliliğinizi düşünmüyor. Üzgünüm ama durum böyle. Utanması da yok sanırım kendisinin.
Sevgiliyken, nişanlıyken, düğün hazırlıklarında anlayamadınız mı eşinizin ailesi konusunda pasif olduğunu ve kimseye bir şey söyleyemediğini?
Ayrıca sizde bu kadar pasif olmayın lütfen. Gerekirse tartışın, istemiyorum deyin açık açık. Hani arada falana gelsin olayını da katmayın. Taviz tavizi doğurur.

Son düzenleme:
Daha önce nerde yaşıyorsa oraya gitsin, ne münasebet yeni evli kardeşinin, yengesinin evinde yaşamak ya? Yeni evli olmasanız da yine aynı şeyi derdim. Eşiniz bu duruma eğer karışmıyorsa kardeşine bir şey demiyorsa, çocuk olmadan boşanın kavgayla gürültüyle hiç uğraşmayın. Yeterince huzurunuz bozulmuş bu evlilikte.

Ne münasebet ya sizde niye kalacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…