• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir görümce sorunsalı siz olsaydınız ne yapardınız?

Mirta Mirta yazınca ben de eski konularınıza göz attım da çekilecek dert değilsiniz 10 konunuz varsa hepsi görümce. Bu negatifliğinizi onlara da yansıtıyorsanız size mesafeli olmak istemeleri çok normal kadınları salın siz de biraz iş güç sahibi olun gereksiz detaylara bu kadar takılmayın erken yaşlanırsınız.

ben de merak ettim eski konulara baktım da hiç șașırmadım bilhassa adına da çok üzüldüm.
ne yazık ki çocukluk travmalarının yansıması șuan ki tüm hayatını zehir ediyor.
yanlış șekilendirilmiș düșünce yapısı ile yanlıș kurulmuș insan ilișkileri.
keșke zamanında terapi aldırsalardı bu çocuğa.
elbette hiç bir șey için geç değil ama önce kendinin farkına varıp düșünmesi lazım.

konu sahibi kendini ifade etmekte dahi güçlük çekiyorsun ve bu da insanların seni yanlış anlamasına neden oluyor.
eğer maddi durumun müsaitse terapiye gitmeni öneririm. bu zamana kadar kendin için yapmadınsa da çocuğun için bunu yapabilirsin. yapmalısın.
elalem ne der diye düșünme. çok problem olcaksa terapiye gittiğini söylemezsin olur biter.
gidemiyorsan da kendi imkanlarınla online terapi gibi bir yöntem bulabilirsin.
yoksa kendi kaosunun içinde yıllarca görümcelerin, karșı komșu kadınlar, görümcenin arkadașı olan eșinin eski sevgilisi konuları arasında debelenip boğulursun.

Görümce olmakta zor :D benim de erkek kardeşim var uzak olsan ''görümcem bize mesafeli arayıp sormuyor'' derler 1 2 arasan ''çok arıyorlar'' derler :D işimiz zor...
Hiç sorma. Benim kardeşim de nişanlandı, kız mesafeli bir tip, benim de canıma minnet zaten. Kardeşimle görüşüyorlar, abla seni çok sevmiş , abla senin çok tatlı olduğunu söyledi deyip duruyor. Kızın yüzü hiç öyle değil ama güya arkamızdan böyle diyor. Nasıl davransam ne yapsam diye kafayı yedim. Neyse sonra ayrıldılar da benlik bir şey kalmadı 😜

Gorumceyim evliyim, gelinimize içinden gelmediği sürece zoraki arama beni yılda bir ara istersen 5 yılda bir ara ama içinden gelerek ara dedim, kendimde öyleyim nadir ararım sende yanlış anlama yapı meselesi dedim, ayrı şehirlerdeyiz, yılda iki kez tel görüşmesi yaparız birinde o arar diğerinde ben ve bir kez yüz yüze görüşürüz eğleniriz mutlu ayriliriz herkesin kafası rahat 😌

Yemin ediyorum görümce ve KV olmak ve zor. Yakın dursak sorun, uzak dursak sorun. Bende böyle bir görümceyim. Yardım isterse müsaitse ederim, davet etmeden gitmem, kolay kolay çağırmam, çok samimi olmam. Gelinimizde aynı şekilde işi varsa yardım ister, canım isterse davet eder, keyfi yerindeyse sohbet eder. Sınır bilir koruruz.

Gorumceyim evliyim, gelinimize içinden gelmediği sürece zoraki arama beni yılda bir ara istersen 5 yılda bir ara ama içinden gelerek ara dedim, kendimde öyleyim nadir ararım sende yanlış anlama yapı meselesi dedim, ayrı şehirlerdeyiz, yılda iki kez tel görüşmesi yaparız birinde o arar diğerinde ben ve bir kez yüz yüze görüşürüz eğleniriz mutlu ayriliriz herkesin kafası rahat 😌
Tam da olması gerektiği gibi misss 😍

Arkadaşlar iki görümcem var biri bekar biri evli.. bekar olan 50 li yaşlarında ve bu kişiyle zamanında çok sıkıntı yaşadım hoş arada yine yaşıyorum. Evli olanda önceleri çok iyiydi bana ancak bebek sonrası çok farklı bir kişiliğe döndü açıkçası samimiyeti yitirdik yani. Ben ne zaman kayınvalideme gitsem ya da onlar gelse ben bir kere doğru düzgün yanımda oturduklarını hatırlamam hep uzak otururlar. Dün gittigimizde evli olanda gelmişti kv ikisi da yan yana oturuyor hep daha önce geldiğinde de öyle yapmıştı. Sizinde böyle gorumceleriniz var mı

Arkadaşlar iki görümcem var biri bekar biri evli.. bekar olan 50 li yaşlarında ve bu kişiyle zamanında çok sıkıntı yaşadım hoş arada yine yaşıyorum. Evli olanda önceleri çok iyiydi bana ancak bebek sonrası çok farklı bir kişiliğe döndü açıkçası samimiyeti yitirdik yani. Ben ne zaman kayınvalideme gitsem ya da onlar gelse ben bir kere doğru düzgün yanımda oturduklarını hatırlamam hep uzak otururlar. Dün gittigimizde evli olanda gelmişti kv ikisi da yan yana oturuyor hep daha önce geldiğinde de öyle yapmıştı. Sizinde böyle gorumceleriniz var mı
Kız bırak ne güzel işte dertsiz başına dert mi ariyon nedir yani her gelin böyle olsun ister sende tersini mi istion anlamadım yakın olunca 💩'u çıkıyor sonra 😂

ben de merak ettim eski konulara baktım da hiç șașırmadım bilhassa adına da çok üzüldüm.
ne yazık ki çocukluk travmalarının yansıması șuan ki tüm hayatını zehir ediyor.
yanlış șekilendirilmiș düșünce yapısı ile yanlıș kurulmuș insan ilișkileri.
keșke zamanında terapi aldırsalardı bu çocuğa.
elbette hiç bir șey için geç değil ama önce kendinin farkına varıp düșünmesi lazım.

konu sahibi kendini ifade etmekte dahi güçlük çekiyorsun ve bu da insanların seni yanlış anlamasına neden oluyor.
eğer maddi durumun müsaitse terapiye gitmeni öneririm. bu zamana kadar kendin için yapmadınsa da çocuğun için bunu yapabilirsin. yapmalısın.
elalem ne der diye düșünme. çok problem olcaksa terapiye gittiğini söylemezsin olur biter.
gidemiyorsan da kendi imkanlarınla online terapi gibi bir yöntem bulabilirsin.
yoksa kendi kaosunun içinde yıllarca görümcelerin, karșı komșu kadınlar, görümcenin arkadașı olan eșinin eski sevgilisi konuları arasında debelenip boğulursun.
Keşke sizi dinlese ama kaçıp gitmiş. Kaç defa konu açtı görümceleriyle ilgili. Çocuğuyla fotoğraf çekilmelerine bile dellenmişti.

Bekar bir görümce olarak konunuza açıklık getireyim.
Biz evlenmiyoruz kardeşimiz evleniyor. Haliyle geline yakınlık göstermek, muhabbet beslemek ve iyi anlaşmak tamamen kardeşimize düşen bir sorumluluk görümceler olarak bizi bağlamıyor.
Kardeşimin eşini ben seçmedim. Dolayısı ile kafa yapımın uymadığı biriyle arkadaşlık kurma zorunluluğum da yok. Karşılıklı saygı çerçevesi içerisinde görüştüğümüzde bir iki kelam etmek bize yetiyor. Arkadaşlarınızdan görmeniz gereken yakınlığı görümcelerinizden beklemeyin. Unutmayın siz onların hayatına onların isteği üzerine dahil olmadınız. Kendi çekirdek ailenizin mutluluğuna huzuruna odaklanın görümceleri boşverin. :)

Son düzenleme:
Garibim görümce, anasının yanında da oturması sorun..

Belli ki takacak bir şeyler arıyorsunuz.

Bebeğinizle ilgilenmeniz, ona odaklanmanız boş vaktinizin olmaması gerekiyor aslında!

Back