• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliyim kaynım brnimle yaşıyor

Ay birak ya bu adamın cinselliginden ne olacak. Ya hastalığı vardır ya 5 dkda bitiyodur. Kafası bedeni çalışan sağlıklı hangi erkek yeni evliyken karısının yanına kardeşini sokar rahat rahat sevişmek varken? Sorsan bi de disarda çalışmasını da istemez erkek var diye ama karısının ağzının içine sokmuş eşşek kadar adamı. Kendi de g.vat gibi geçip erkenden yatıyormuş akşam daha kadın oturmak isterken.
Doğru söylüyorsunuz işte olması gerekeni söylüyorum ki konu sahibinin gözü biraz açılsın diye

Ben bunu burda bir iki kez yazdım herkes bana sen sapik mısın kayina mi bakıyorsun demişti 🤣 yani gerçekten yabancı bir adamın benim evimde ne işi var ? Hiç muhafazakar bir insan da değilim ama yeni evlenmişiz salonda, mutfakta orada burda öpüşüp vakit geçirmek varken neden kazık kadar adam yanımda olsun ? ..sizin aileniz hiç mi birşey demiyor mesela benim annem ve babam direk arardı eşimin ailesini herhalde

Merhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı
Ayrıl

Her geçen gün kk da ağzımı açık bırakan bir konu okumazsam olmuyor. Siz de maalesef aşşşırı pasif olduğunuz için ezmişler ve ezmeye de devam edecekler. Koca diye koynunuza aldığınız az adam olsa utanırdı onun adına ben utandım. Kaç yaşındasınız nasıl evlenebildiniz bu absürt herifle ????,

.
Ben bunu burda bir iki kez yazdım herkes bana sen sapik mısın kayina mi bakıyorsun demişti 🤣 yani gerçekten yabancı bir adamın benim evimde ne işi var ? Hiç muhafazakar bir insan da değilim ama yeni evlenmişiz salonda, mutfakta orada burda öpüşüp vakit geçirmek varken neden kazık kadar adam yanımda olsun ? ..sizin aileniz hiç mi birşey demiyor mesela benim annem ve babam direk arardı eşimin ailesini herhalde
Bende buna benzer bir konuda elin herifinin benim evimde ne isi var dedigimde linc yemistim ve "o senin kardesin, ne pis zihniyetiniz var" diyen guruhun bu basliga gelmemesine cok saskinim.

Oldukca sekuler bir aileden ciktim ki bu basligin içinde basortulu gelinin evinde kayinbiraderinin isi ne cumlesini de okudugum icin diyorum ki, konunun basortusuyle alakasi yok, namahrem algısı biz sekulerlerde de fazlasıyla mevcut.

Ha suna karsi degilim, günübirlik, birkac gunluk bir mecburiyet vardır, o zaman amenna, ama haftalarca aylarca elin adamiyla ayni evde niye yasayalim ki?

Konu sahibinin kayinbiraderi araba parasi biriktirince gideceğim demis birde, yani bu eve 5 kurus katkisi da yok demek oluyor, adam kiraya verecegi parayi kenara koyup araba alacak diye elin kizi elalemin oglunun moklu donlarini neden yikiyor yahu?

Bir tane aklı başında insan yok mu eş ailesinde? Bu nasıl bir rahatlık. Eşinizle ciddi bir şekilde konuşun. Kendi evimde rahat hareket edemiyorum, konuş uygun bir şekilde gönder yoksa ben böyle devam etmek istemiyorum diye söyleyin. Evin içinde de surat asın, yapmayın yemek. Hizmet etmeyin.

Kocamla çıktığımız zaman peşimize takılıp oda geliyor kardeşim başka şehirde yaşıyor okullar tatil diye beni ziyaret etmek istiyor kaynım bende kalıyor diye ailem gelmesine izin vermiyor arkadaşlarımı bile evime çağıramıyorum
Aileniz kardeşinizi esirgiyor, kaynınızla aynı evde kalmasını istemiyor da size gelince niye sesleri çıkmıyor? Babanız (var mı bilmiyorum) adam olsa hayırdır der, çeker alır kızını. Eşinizin bir benzeri o da belli ki. Böyle tipler geleneksel kafa gibi takılır, örf adet der, tesettürlü bir kadının mahremiyetine gelince genişlik Konya ovası. Sorsan muhafazakarlar.

Sizde de höst diyecek, çekip gidecek bir kafa yok belli ki. Ömür boyu çekeceksiniz.

.

Bende buna benzer bir konuda elin herifinin benim evimde ne isi var dedigimde linc yemistim ve "o senin kardesin, ne pis zihniyetiniz var" diyen guruhun bu basliga gelmemesine cok saskinim.

Oldukca sekuler bir aileden ciktim ki bu basligin içinde basortulu gelinin evinde kayinbiraderinin isi ne cumlesini de okudugum icin diyorum ki, konunun basortusuyle alakasi yok, namahrem algısı biz sekulerlerde de fazlasıyla mevcut.

Ha suna karsi degilim, günübirlik, birkac gunluk bir mecburiyet vardır, o zaman amenna, ama haftalarca aylarca elin adamiyla ayni evde niye yasayalim ki?

Konu sahibinin kayinbiraderi araba parasi biriktirince gideceğim demis birde, yani bu eve 5 kurus katkisi da yok demek oluyor, adam kiraya verecegi parayi kenara koyup araba alacak diye elin kizi elalemin oglunun moklu donlarini neden yikiyor yahu?
Gerçekten kişisel alan diye birşey vardır ya . Sorsan erkek arkadaşın olunca kötü kadın ilan edilirsin ama evde bildiğin yabancı bir erkekle yaşayabilirsin . Böyle birşey var mı ? Kadın birde tesettürlüymüş. Boşanmak en mantıklı çözüm

Aileniz kardeşinizi esirgiyor, kaynınızla aynı evde kalmasını istemiyor da size gelince niye sesleri çıkmıyor? Babanız (var mı bilmiyorum) adam olsa hayırdır der, çeker alır kızını. Eşinizin bir benzeri o da belli ki. Böyle tipler geleneksel kafa gibi takılır, örf adet der, tesettürlü bir kadının mahremiyetine gelince genişlik Konya ovası. Sorsan muhafazakarlar.

Sizde de höst diyecek, çekip gidecek bir kafa yok belli ki. Ömür boyu çekeceksiniz.
En çok bende buna şaşırdım

Eşimle bu akşam konuşacağım anlarsa anlar anlamazsa benim dayanacak gücüm kalmadı babamla da konuştum cuma günü gelip beni alacak uzaktan akraba olduğumuz için aman babam duymasın dedim ben bir şekil hal ederim dedim ama baktım olmuyor babamla konuştum hak verdi bana eşinle son kez konuş çözüm buldu buldu bulamadı ben seni almaya geleceğim dedi adam olan karşıma çıkar dedi sın raddemdeyim artık kopacaksa kopsun

kardeșiler ayrılamayacaktı madem kendilerine ev tutup otursalarmıș.
elin kızını alıp niye bașını yakıyorlar ki. ama tabi yaa bir de hizmetçi köle lazım dimi.
eğer doğruysa babana helal olsun. baban gelene kadar sakın geri vites atma. dik dur yumașama seni kandırmaya ikna etmeye çalıșır, sakın gardını düșürme.
boșanmayacağını biliyorum ama baban mutlaka seni gelip alsın bi.
bir yașansın bunlar, blöf de olsa anlasın bazı șeyleri.
nasılsa ikna edilip barıșacaksınız.
yine de bazı kavgalar çıkmalı.

iki ay nedir yaaa. ayrıca boșanırsan da çok büyük kaybın yok. hatta kazanacağın koca bir ömür var.

Back