- 3 Şubat 2018
- 6.270
- 24.404
- 348
- 28
- Konu Sahibi sevgidjjdjd
Ay bu ne ya boşan kurtul. Kocan da vasıfsızın cibiliyetsizin teki bu arada. Bir cacık olmaz o adamdan. Boşan annenin babanın evinde daha çok rahat edersin ne bu eziyet böyle ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay birak ya bu adamın cinselliginden ne olacak. Ya hastalığı vardır ya 5 dkda bitiyodur. Kafası bedeni çalışan sağlıklı hangi erkek yeni evliyken karısının yanına kardeşini sokar rahat rahat sevişmek varken? Sorsan bi de disarda çalışmasını da istemez erkek var diye ama karısının ağzının içine sokmuş eşşek kadar adamı. Kendi de g.vat gibi geçip erkenden yatıyormuş akşam daha kadın oturmak isterken.Bir de ilk aylar cinselliğe de alışma zamanlarıdır ben o zamanlar sesimi kontrol edemiyordum mesela siz cinsellik nasıl yaşıyorsunuz evde biri varken insan odaklanamaz bile. Eşiniz hiç mi rahatsız olmuyor bu durumdan? O ailede bir tane aklı başinda insan yok mu siz napiyorsunuz diyen? Tuvalete giderken örtünmek zorunda kaliyormuşsunuz kendi evinizde misafir olmuşsunuz siz kocanizla nasıl cilveşeceksiniz nasıl kur yapacaksınız nasıl romantizm yaşayacaksiniz ? Eşiniz hiç sorun etmiyor mu bunları?
Bu nasıl ızdıraptır yaaa.. Neden yani? Kalcak yeri yok dıye bırsey yok..Kültürünüzde bu normlar normal karsılansaydı sayet burayada yazmazdınız dıye dusunuyorum..Merhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı
Yeni evli insanların evinde hele ki bekar kaynın ne işi var ya buna tamam diyin diğer aile üyelerine de yazıklar olsunMerhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı
Durumu ailenizle konuşun, destek olacaklarsa boşanıp kurtulun, bu aileyle olmaz da eşinizle zaten olmaz. Evlenir evlenmez başınıza toplanmış hepsi. Ne saygı var ne kişisel alan, hiçbir şey yok.Merhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı
Merhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı
Şu ne yapayım ne diyeyim diyen erkekler söz konusu eşlerine bi şey demek olunca konuşmayı biliyorlar.. Eşiniz bi şey diyemiyorsa siz diyin ne bu böyleMerhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı
Bence konu sahibi bunları yapamaz,kocası da buna müsade etmez,kocam beni boşar diye korkuyor.Adam kadını kovar kardeşine kıyamaz .Konu sahibi gerçekleri görmek zorunda yoksa bu hikâyenin sonu b.k çukuruna gidiyor. ..Kayinbiraderiniz gidene kadar (anladigim kadariyla ses cikarabilecek bir yapınız yok) kocanizla munasebetinizi keseceksiniz.
Yanasirsa, yan odada kayinbiraderim yatarken hicbir sekilde yapamam, bu bana aykiri diye de belirteceksiniz.
Kayinbiraderinizin sevdigi yemekleri asla yapmayacak, yattigi yatagi toplamayacaksiniz. Arkasindan tuvalete girip, ya bir sifonda cekilmez mi diye soyleneceksiniz, banyoya girerse pesinden girip ben kimsenin kilini toplamak zorunda degilim diyeceksiniz, kendisine verdiginiz havluyu yikamayacaksiniz.
Yani once ev hizmetinden mahrum edeceksiniz, ortalikta esyasini gorurseniz bu cop herhalde deyip cope atacaksiniz gibi gibi pasif direnis ile rahatsiz edeceksiniz.
Bana mi soyleniyorsun diye diklenecektir bir noktadan sonra, valla 2 aylik evlilikte kayinbiraderime söylenmek istemezdim ama bakiyorum burdasin diyerek arkanizi donup muhatap olmayacaksiniz, birakin erkekler itissin.
Evet kotuye kotu olacaksiniz baska caresi yok.
Ben de 1.5 ay kayinbiraderimi cekmistim ilk bebegim yeni dogmusken, 2 gun diye gelip postu sermisti. Bu ustte saydiklarimdan bi tik daha disli davranmak zorunda kalmistim ben. 3 gun sonra anasi gelip oglunun rahatını saglamaya calismisti ama yutmadik tabi bu numaralari.
Evet sorunun kaynagi da cozumu de esiniz ama goruyorum ki onun cozmek gibi bir niyeti yok.
Ya bosayacaksiniz, ya kovacaksiniz baska careniz yok.
Ay bu seri geldi aklımaŞu ne yapayım ne diyeyim diyen erkekler söz konusu eşlerine bi şey demek olunca konuşmayı biliyorlar.. Eşiniz bi şey diyemiyorsa siz diyin ne bu böyle
Yani bende konu sahibinin sessizliginden oturu o potansiyeli goremedim , belki daha basit duzeyde direnis gosteredebilir, gerci bu adamin hakettigi pat diye bosayip bırakıp gitmek ama...Bence konu sahibi bunları yapamaz,kocası da buna müsade etmez,kocam beni boşar diye korkuyor.Adam kadını kovar kardeşine kıyamaz .Konu sahibi gerçekleri görmek zorunda yoksa bu hikâyenin sonu b.k çukuruna gidiyor. ..