Tesekkur ederim.
Ben karismayayim oglu halletsin diyorum aslinda ama siz de haklisiniz Mune.
Ben diyecegimi kvye deyip, esime hic bahsetmeyip onla normal mutlu iliskime devam etsem daha keyifli olur aslinda. Ama bilirsiniz sonra gelin bana bunu soyledi, soyle dedi konulariyla muhattap olmamak, yipranmamak, herkesin kendi ailesiyle kendi muhattap olmasini dusunmustum sadece.
Ama akil akildan ustun, buradaki deneyimlerden ve fikirlerden yararlanmak istedigim icin konu actim ben de.
Yemek yaparim, gelin dediginde sadece arada istedigimizde yemege gidip biraz oturup sohbet edip eve donecegim, fazlasini istediginde tesekkur ederim ben hallediyorum gerek yok diyecegim.
Hele ben sizde yapayim size gelip derse ona asla musade etmem zaten. Asla oyle bir taviz vermem.
Arada bize gelip oturdugunda oglu onu evine birakiyor, ben asla gitme kal demiyorum, demem.
Ama en son gecen gun emrivaki ile kalınca ve kaldigi gunun ertesinde aksama kadar oturup beni acayip bunalttiginda hem inanilmaz canimı sıktı bu hareketi, hem de korkup derhal onlem almak istedim ve esimle konustum.
Bir dahakine gec oluyor anneni birak istersen canim kadin tek gitmesin deyip direkt önünü kesmeyi dusunuyorum.