- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.442
- Konu Sahibi warrior princess
O zaman eşinize söyleyin halletsin bu durumu. Eşiniz üzerinden oynayın .Umruna olmaz
Hatta yüzüne deki sizi bu evde istemiyorum
Yine de sallamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman eşinize söyleyin halletsin bu durumu. Eşiniz üzerinden oynayın .Umruna olmaz
Hatta yüzüne deki sizi bu evde istemiyorum
Yine de sallamaz
Onuda dinlemezO zaman eşinize söyleyin halletsin bu durumu. Eşiniz üzerinden oynayın .
Zeki insanlar laftan anlarBen hayretler ediyorum böyle yüzsüz kv lere .Zaten dile getirmişsiniz baskasinda kalmayi sevmediginizi ve baskasinda kalmayi sevmeyen zaten otomatik olarak evinde de pek kimsenin yatiya kalmasini istemez.Bunu anlayamayan insan ile işiniz cok zor ama imkansiz degil.Hep hep mesafeli olun,bu gece dizi izleriz size gelicem vs derse baska planlarimiz var deyin,mutlakaa calisin.siz calisirken yine gelmeye devam ederse yüzsüzlüğü ile ,onu görmezden sayin evde.Yorgunum ,home office işim var vs uydurun ,odanizdan cikmayin.Kisisel bakimlarim var deyip banyoya kapanin mesela.Er gec anlar inanin ve sogur zaten ilgi göremeyince.Bazi insanlari lafla degil ,eylemle yola getirirsiniz.Zeki insanlar laftan anlar sadece.Korkmayin,mutlaka acil iş bakin kendinize
O zaman bavulunu siz toplayın ve kapının kenara koyun .. sonra arkasından bi cinnet baktınız hala olmadı uyku ilacı taşıma evine bırakmaOnuda dinlemez
O an tmm deyip devamm
İşleri çok şuan gelmiyorO zaman bavulunu siz toplayın ve kapının kenara koyun .. sonra arkasından bi cinnet baktınız hala olmadı uyku ilacı taşıma evine bırakma
İleri de duruma bakarım demek sizinle yaşayacak demek çunku ertelemek malzeme vermektir bence . Bu durumda kararlı olduğunuzu göstermeniz lazım . Siz çalışıyor musunuz? Yoksa kv işten gelmeden temizlik yemek fln mı yapıyorsunuzŞuan gelmiyor isleri
İşleri çok şuan gelmiyor
Beni o işler kurtarıyor şimdilik
İlerde duruma göre bakarız
Esim biliyor onla yasayamayacagimi.
Ben calisiyorum şöyle benle kalamaz ben zaten istemiyorumİleri de duruma bakarım demek sizinle yaşayacak demek çunku ertelemek malzeme vermektir bence . Bu durumda kararlı olduğunuzu göstermeniz lazım . Siz çalışıyor musunuz? Yoksa kv işten gelmeden temizlik yemek fln mı yapıyorsunuz
Zamanında bu lafı duyduğumda '' Sen oğlunu zerre tanımıyorsun, eski kocanla karıştırma, kendi aklı fikri var onun. '' dedim. Şimdi olsa '' Evet dolduruyorum oğlunu, sen dolduramamışın eski kocanı zamanında ama ben oğlunu dolduruyorum. '' derdim. Ah keşke içindekileri söyleme cesareti bulsa da desem.Herkes eşin konuşsun diyor da kv ler bu sefer de "oğlum ister beni, gelin istemiyor oğlumu dolduruyor." diye düşünüyor emin olun oğluna değil geline bileniyor yani.
Doğaya bakın hanımefendi, yuvayı dişi kuş kurmuyor. Erkek kuruyor dişiyi tavlamak için, dişi de pıtı pıtı gelip en güzeli hangisi ise ona kuruluveriyor. Erkek kuşlar dişilerden daha gösterişli oluyor, ne kadar haşmetli olurlarsa eş bulma şansları o kadar yüksek.İnanın burayı okuyunca gelinlerden çok korkuyorum benimde oğlum üç yaşında bende oğlumu özlerim yanında kalmak isterim arasıra tabi gelsin kalsın o şöyle yap böyle yap desede cevap vermeden siz kendi düzeninizi zaten kurmuşsunuz kv dumayın sizde kalın arasıra kv mutlu olsun inanın büyükleri mutlu edince işleriniz daha güzel daha iyi gidiyor insanın tecrübeyle sabittir yuvayı dişi kuş kurar diye boşuna söylememiş atalarımız sizin anneniz olsa eşiniz aynısını söylese ne yapardınız gelmesin kalmasın istemiyorum diye ne zorunuza gider değilmi anneniz mutlu olsun diye kalmakta isterdiniz yanılıyormuyum mutluluklar dilerim
Ben malıni istemedim, mobilyayi ev tutulmasini herseyi esim kredi cekip karsiladi. Yaza dugun yapacagim , ben meslekli bir kadinim ama meslegimi yapacak dili edinene kadar isci olarak calisacagim, daha once hic iscilik yapmadim masa başi calistim, gorustugum yerlerden biri buzhane gibi biryer, digeri 8 saat ayakta ve cok hizli urun cikartman gereken bir is.Yanlış anlamayınca sizin evliliğiniz bu kafayla pek sürmez kayinvalidelere kiskanc diyorsunuz ama bende gelinler daha kıskanç anne sonuçta eminim kendi anneniz gelip kalınca böyle tavır asla sergilemezsiniz benim kayinvalidemi görseniz bir gram faydası olmamıştır inanın doğumuma bile gelmedi bende zamanında kin yaptim ama sonra vicdan yaptim yaşlıdır oyle görmüş dedim idare etmeye çalıştım yazık yani bu kadar kayınvalide düşmanı olmayalım gelsin kalsın ara sira ne var yani ölümlü dünya. BIZ GELINLER istiyoruz ki kayınvalidenin malını alalım oğlunu alalım cocugumuza baksın ama bizden uzak olsun valla oglum olduktan sonra korkmaya başladım erkek annesi olmak zor bu kadar nefretle yaklaşmayın bence sevmeye çalışın yoksa hayatınız da evliliginizde kötü gider sizin anneniz aynı şehirde olsanız gelip kalsa eşiniz böyle tepki verse ne hissedersiniz eşinizi de arada bırakmayın bence daha yeni evlisiniz evliliginizi yıpratmayın sevmeye çalışın
Vallahi mal mülk isteyen ayrı ama birçok kadın artık mal mülk istemiyor ve kendisine karışılmasini da istemiyor. Belli bir yaşın üstünde ve evli gelini olan kvlerin bunu kabul etmesi lazım. Artık o eski devirler bitti. Bireysellik ön planda. O ev oğlunuzun olduğu kadar eşinin de evi. Kadın zaten yuva kurmak istemese kendi ailesi ile otururdu değil mi?Yanlış anlamayınca sizin evliliğiniz bu kafayla pek sürmez kayinvalidelere kiskanc diyorsunuz ama bende gelinler daha kıskanç anne sonuçta eminim kendi anneniz gelip kalınca böyle tavır asla sergilemezsiniz benim kayinvalidemi görseniz bir gram faydası olmamıştır inanın doğumuma bile gelmedi bende zamanında kin yaptim ama sonra vicdan yaptim yaşlıdır oyle görmüş dedim idare etmeye çalıştım yazık yani bu kadar kayınvalide düşmanı olmayalım gelsin kalsın ara sira ne var yani ölümlü dünya. BIZ GELINLER istiyoruz ki kayınvalidenin malını alalım oğlunu alalım cocugumuza baksın ama bizden uzak olsun valla oglum olduktan sonra korkmaya başladım erkek annesi olmak zor bu kadar nefretle yaklaşmayın bence sevmeye çalışın yoksa hayatınız da evliliginizde kötü gider sizin anneniz aynı şehirde olsanız gelip kalsa eşiniz böyle tepki verse ne hissedersiniz eşinizi de arada bırakmayın bence daha yeni evlisiniz evliliginizi yıpratmayın sevmeye çalışın
Annem karşı binamda oturuyorYanlış anlamayınca sizin evliliğiniz bu kafayla pek sürmez kayinvalidelere kiskanc diyorsunuz ama bende gelinler daha kıskanç anne sonuçta eminim kendi anneniz gelip kalınca böyle tavır asla sergilemezsiniz benim kayinvalidemi görseniz bir gram faydası olmamıştır inanın doğumuma bile gelmedi bende zamanında kin yaptim ama sonra vicdan yaptim yaşlıdır oyle görmüş dedim idare etmeye çalıştım yazık yani bu kadar kayınvalide düşmanı olmayalım gelsin kalsın ara sira ne var yani ölümlü dünya. BIZ GELINLER istiyoruz ki kayınvalidenin malını alalım oğlunu alalım cocugumuza baksın ama bizden uzak olsun valla oglum olduktan sonra korkmaya başladım erkek annesi olmak zor bu kadar nefretle yaklaşmayın bence sevmeye çalışın yoksa hayatınız da evliliginizde kötü gider sizin anneniz aynı şehirde olsanız gelip kalsa eşiniz böyle tepki verse ne hissedersiniz eşinizi de arada bırakmayın bence daha yeni evlisiniz evliliginizi yıpratmayın sevmeye çalışın
Ben de bir şey ekleyeyim; eğer doğadan devam edeceksek her canlı türü yavrusu büyüyünce onun büyüdüğünü kabullenir ve ona bağımlı olmaz. Hiç dişi kediye nasıl emzirmesi gerektiğini söyleyip, eleştiren başka bir dişi kedi görmedim.Doğaya bakın hanımefendi, yuvayı dişi kuş kurmuyor. Erkek kuruyor dişiyi tavlamak için, dişi de pıtı pıtı gelip en güzeli hangisi ise ona kuruluveriyor. Erkek kuşlar dişilerden daha gösterişli oluyor, ne kadar haşmetli olurlarsa eş bulma şansları o kadar yüksek.
Ben de bir şey ekleyeyim; eğer doğadan devam edeceksek her canlı türü yavrusu büyüyünce onun büyüdüğünü kabullenir ve ona bağımlı olmaz. Hiç dişi kediye nasıl emzirmesi gerektiğini söyleyip, eleştiren başka bir dişi kedi görmedim.
Aynen öyle. Ben dün yine başka bir konuda yazdım. Ben kv dırdırı çekmek için okuyup, çalışmıyorum. Eğer onu isteseydim farklı bir hayat yolu cizerdimBu fikirleri iki şekilde empoze ediyorlar
1. Yuvayı dişi kuş yapar (Ne alaka? Hiç öyle bir misyonum yok. Eşimle beraber yaparız yuvamızı. Ne meraklılar kendilerini erkeklere kul köle saçlarını süpürge etmeye)
2. Yaşlılara iyi davranırsan işin rast gider ( Bu da tamamen insanların dini duygularını sömürmek. Kendimi kv ellerinde harap edeyim, psikolojik sorunlarım baş göstersin, ama neymiş işim rast gidecekmiş. Çok fazla Samanyolu, sırlar dünyası izlemekten bunlar. Orada da vardı. Gelin KV yi evinde istemiyordu sonra evi yanıp kül oluyordu)
Bu kafalardan çıkmak lazım. Ailemiz bizi en az 25 yıl kv ile bir yaşayalım diye büyütmedi
Kaldi ki dedigim gibi illa hayvanlara benzemek zorunda miyiz, biz insaniz.Ben de bir şey ekleyeyim; eğer doğadan devam edeceksek her canlı türü yavrusu büyüyünce onun büyüdüğünü kabullenir ve ona bağımlı olmaz. Hiç dişi kediye nasıl emzirmesi gerektiğini söyleyip, eleştiren başka bir dişi kedi görmedim.