2 aylık evliliğim kv yüzünden cehennem oluyor!! Lütfen hepsini okuyun:((

Evin yedek anahtarı kv olması başlı başına bi saçmalık. Hemen anahtarı al ondan. Gerekirse kilidi değiştir. Ben evde yokken biri evime girse kıyametler koparırım. Belki dağınık belki özelim var. Yada görünmesi istemediğim birşey. Ora benim mahreminim evim! Sende kv evinin yedek anahtarını al aynısını ona yap. Kabul ederse alnından öp. Yok böyle bi saçmalık. Balayında seni arayıp aklınca dedektiflik yapması,onun kalbinin niyetinin ne kadar pislik içinde olduğunun kanıtı zaten. Her gün sende geleceksin arayacaksın, bende gelecem isteği de neyin nesi. Oldu olacak sizin eve taksın kamera, evinde tv izler gibi çekirdek çiyleyip keyif çatsın. Benim böyle kaynanam olsa, ona inat başka şehire taşınırım.Merakından çatlasın patlasın diye. Araya hiç kaldırmamak üzere ciddi mesafeler koy. Çocuk yok sanırım. Olunca ben bu kv yapacaklarını az çok tahmin ediyorum.

Eşiniz ve siz şu an kv kp ile görüşüyor musunuz ?
biz onlara haftada 2 3 bazen 4 kez giderdik o halde gelmiyorsunuz derlerdi, sonra arayı açmak istedim bunaldım çünkü kendi evim duruyor tadını alamıyorum, en son 1.5 hafta durdum öyle gittim onda da kızdılar bize 1.5 hafta sonra gelmişiz diye tavır trip attılar.

kp ağır bi cümle kurdu bende alındım ve o lafını bahane ederek eşime babasına kırıldıgımı söyledim eşimde hak verdigi için zorlamıyor, en son işte o kızdıklarında gittik 1 ay oluyor,

eşim vakit buldukça ugruyomuş falan , gitsin bişey diyemem zaten beni de arayıp çagırmıyorlar, eşimiin annesigile gittgini nasıl anlıyorum eve geldignde bana trip atıyor,oraya gitmedigimiz için bişey demeyen adam bi anda kzıyor bana , sonra ankıyorum ki o gün annesigile gitmiş

gerçekten hiç iyi değilim.. eşime sürekli gelini aradım açmadı diyormuş.. telefonu verdim şeime ne zaman aramış allah rızası için beni mi delirticeksiniz dedim.. bu da 3 hafta önceki olay..
Ay nerde yaşıyosun canım merak ettim ,
Allah sana peygamber sabrı versin , çıldırmamak inan elde değil Tavrınızı koyun en başından ama hasta ruhlu ise ne yapar ne eder her zaman huzur bozmak için eli üzerinizde olur , dilerim ki düzelir bur durum.

Sen gitmeyince dolduruyorlar demek ki...

Eşinle anlaşma yapsan, belli günlerde beraber gitseniz?

Eşinizin anahtarları alması yetmez. Kayınvalideniz bence o anahtarların kopyalarını çıkarmıştır. Eşiniz anahtarları alsın, sonra bir ara siz de bütün anahtarları değiştirip, eşinizin anahtarlığına da yenileri takın. Kayınvalideniz eski anahtarla girmeye çalışıp başaramayınca oğluna da bir şey diyemez.

Sen gitmeyince dolduruyorlar demek ki...

Eşinle anlaşma yapsan, belli günlerde beraber gitseniz?
aynen öyle dolduruyorlar zaten, ben gitmem demiyorum kırgınım diyorum onlarda suçlarını biliyorlar çağırmıyorlar gelmem diye heralde, bakalım ne olacak nereye kadar gidecek bu koca koca insanlar , soğuttular daha yolun başındayken beni

Kayınvalideniz çok tehlikeli biri. Bence dikkatli olun. Psikolojik sorunları var belli ki. Bu saçmalıkların başka açıklaması olamaz çünkü. Her türlü iftiraya hazır olun.

Aynen , bana da öyle geldi , çünkü aynısını yaşadım bende...

Canım senin gitmemen işlerine gelir tabi, eşini rahat rahattt doldururlar. Bence eşini yalnız bırakma, evliliğini devam ettirmek istiyorsan tabi. Onlar yılansa sen de kurnaz ol.

Eşinle anlaşma yap belli zamanlarda gidebildiğini, görmek istediğini özlediğini ama maalesef zamanının yetmediğini falan söyle :)

Anahtarın onda olması kadar saçma bişey görmedim .. Bence başka bı şehir e falan taşının

Engerek tipi k.v
Aradim erkek çıktı ne demek yahu?
Evliliğini geçtim başını belaya sokar böyleleri..
Rabbim böyle yılan cinslerini kendi gibilerle karşılaştırsın!!

daha balayındayken eşimi arayıp gelini aradım telefona erkek çıktı dedi

Şu olaydan sonra eşinizin "sen ne demek istiyorsun anne" demeyip olay çıkarmaması düşündürdü beni. Bariz namus meselesi çıkarmaya çalışmış. Ne kadar ciddi birşeyle karşı karşıya olduğunuzun farkında mısınız?

Allah akıl, fikir ve vicdan versin bu kadına

Hani şu ucuz kapı alarmları var ya , ambulans sireni gibi öten hala satılıyor mu bilmiyorum kapıya ondan tak senin kv bi aklı bı oynasın . Biraz zaman geçsin koçan almazsa ki yedeklemis olabilir anahtarı! Kaybet anahtarı kilidi değiştir anahtar da verme ! Orası sizin eviniz ve ozeliniz o anahtarla gelip evime karisabilirsin demiş oluyorsunuz..

balayındaki olaydan sonra eşinin olay çıkarması lazımdı. çok ilginç valla kayınvaliden de eşin de. anahtarı değiştir. muhatap olma.

Kınanıyor ama erkek kendisini ayıplayan kişilerle annesi bile olsa direk bağlantıyı kestiği için keyfini kimse bozamıyor... Ama kadın öyle olamıyor işte.. Bağlarını korumak zorunda hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…