2 aylık evliliğim kv yüzünden cehennem oluyor!! Lütfen hepsini okuyun:((

Kaldıramayacağınız, Tahammül edemeyeceğiniz Prensiplerinizden taviz vermeyin kocanıza karşı.... Kaynananızın da büyük bi hata yapasıya kadar iki haftada bir gidip gelin... Kaynanız hatayı yaptığında artık konuşmayın onunla.... Hatta bu ortamı bizzat siz hazırlayın..

Kapıyı açıp evde olduğunu anlayıp apar topar merdivenlerden inerken neden eve davet ediyorsun ki?
Ben olsam onu görsem bile hırsız var imdaaaaat diye bağırırdım eşime de bu şekilde anlatırdım iki anahtarı da değiştirirdim.

Bir kayinvalide gelinine nasil bu kadar kolay iftira atar yahu ! Senin soyadini almis, ailene girmis, oglunun esi namusu olmus bu kadin. Sev sevme ama buna nasil boyle kolay soyluyorsun telefonunu erkek acti diye. Keske ozaman bu konunun boyle kolay kapanmasina musade etmeseydiniz. Esiniz daha cok tepki vermeliydi bana gore. Neyse olan olmus bundan sonrasi icin hastaligim tetikleniyo panik atak geciriyorum anahtari al diyin. Yarin birgun evinde erkek gordum de diyebilir Allah korusun. Israrla aradim acmadi dedigi birgun evlerine gidip telefon kayitlarini acip hani nerde diye sorun bence. Ozaman haddini bilir belki.Bu nedir ya resmen kadin manevi iskence cektiriyor. Bence direk annesine karsi tepkinizi koyun. Ne guzel ya ana babamiz el bebek gul bebek buyutsun bizi kadinin biri gelip hayati cekilmez etsin.

Cilingir cagirin degistirin benim annem babamda var evimin anahtari ben evdeyken asla girmezler yokkende girseler haber verirler

Kayınvaliden ile sakın muhatap olma, ama eşine anahtarları istiyemiyorsan değistirelim yenisini verme diyebilirsin.
Ve bu konunun arkasinda ısrarla dur. Ne demek sizden izinsiz evinize girmek, o kadar da değil. Herkes haddini bilecek.
Evinizin bir özeli olur, anahtar vermek aslında çok güzel bir olay, allah korusun dünyanın binbir hali var, ailelerimizde anahtar olabilir ama izinsiz girmek gibi bir lüks kimsenin tekelinde değil..
Sizin kayınvalideniz bu hakkı kaybetmiş.

Telefonu aradim erkek cikti demesi dehset verici diyebilirim.bu insandan hersey beklenir cok tehlikeli.allah yardimcin olsuna ama bence bir daha boyle birsey yaparsa tepkin buyuk olmali.kabul edilecek birsey degil

Evimizin anahtarını kaybettim diyip onlardaki anahtari alabilirsiniz. Anahtar bastirinca veririz diyip gecistirip durun.

Benim de konum var böyle girip çıkmayla ilgili. Zırt pırt olur olmadık zamanlarda girerdi. Bir söyledim iki söyledim baktım olmuyır ben işteyken, dışardayken girip duruyordu. Evde olmadıkları bi zaman kendimiz aldık anahtar yuvasını ve anahtarını değiştirdik. Çok zor bir şey değil tornavidayla değiştirdi eşim. Sonra da anahtar içinde kırıldı bizde toptan değiştirdik dedik. İnandı mi hayır ama inanmış gibi yaptı ertesi hafta kendi de anahtarını değişti. Bize biraz tavır yaptı ama düzeldi. Oğlunun böyle bir şey yapacağı aklının ucundan geçmiyordu eminin. Oğlunun Karısının da mutluluğunu önemsediğini farketmiş oldu. Zaten 2 aydır hamileyim çok iyi davranıyor anahtar mevzusu açılmadı. Onlar da biz de olması gerektiği gibi zile basıp öyle giriyoruz evlerimize.

Nasıl bir mantık bu ya? Yani ayet bile var evlere izinsiz girmeyin diye. Adabı muaşeret denen birşey var. Cidden böyle insanların yaptığı çok çok ayıp. Edebe aykırı. Kayınvalide de olsa, anne de olsa önceden haber vermeden çocuklarının evine gidemez, gitmemeli.

Anahtarı değiştirin kesinlikle.

Yıllardır burnumun dibindeki annem babam bensiz eve girmedi onlarda anahtarım olmasına rağmen ;ancak tatilde falan olursam çiçeklerime bakın derim onlar da kardeşimi gönderirler . Bu kaynanalar neymiş böyle acaba benimki başka şehirde olmasa o da mı yapar acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bir an önce kilidi değiştirmeniz lazım artık.

canım zaten ben eşimin tek gitmesini istemiyorum gideceksen benle git diyorum , onda da beni sanki annesini babasını görmesini istemiyormuşum gibi sanıyor, zaten söylemiyor bana ben tribinden tavrından anlıyorum ki gitmiş.

yoksa bende istemiyorum dediğin gibi rahat rahat konuşurlar herşeyi söylerler. ne diym bende o durumda onları allaha havale ediyorum ve rahatlıyorum

Hmm anladım canım bizim ilk zamanlarımızdaki gibisiniz....Eşim tabi anne babasını melek sanıyordu o zamanlar, ben gitmek istemiyorum görmek istemiyorum diye düşünüp tek giderdi, aynı durum...

Ben şöyle aştım bunu; baktım ben gitmedikçe ekmeklerine yağ sürüyorum, haklı çıkıyorlar, koz veriyorum. Küsken barışmaya gittim, eşimin yanında mesela çikolata mı alıyoruz onlara da aldım eşimin yanında verdim, böyle göstere göstere yaptım, baktım eşim bensiz gitmemeye başladı...Özel günlerde aile whatsup grubuna kutlama attım vs vs...

6 senenin sonunda kv nin bana yaptığı son terbiyesizliği eşim gözüyle gördü (gittim kapıyı açmadı), ben de o gün onu aradığımı açmadığını, mesajlarına dönmediğini, gittiğimi evde yokum dediğini hatta kapıda görümcemle eşi ile karşılaştığımı söyledim. Ekstra tek kelime etmedim. Eşim ben konuşurum dedi...Hiççç gerisini sormadım, normal davrandım. Bir yandan da merak ediyordum, kv gene ne pislik yapacak diye. Gene beni kötülemek için planlar peşindeydi ama bir yakınıma nasıl olduysa itiraf etmiş; oğlum seçimini yaptı, onu kaybettim vs vs çok kötüyüm demiş. Şimdilik böyle, yani aynı yollardan geçtim, ekmeklerine yağ sürme derim, biliyorum içinden gelmiyor ama bunu eşine kanıt için yap, o görsün.Onlar sahteyse sen de sahte ol.

çok doğru diyorsun evet , ama işte biliyorum onlar sahte ve yapmacık ya ben bir türlü olamıyorum elimde değil o ağızlarına bir parmak balı çalıp bırakamıyorum işte yapım degil, ama onların anladıgı dil o
mesela annemgil bugün yemege çagırdı eşim hele önce benim annemgile gidelim bi oraya da sonra giderz diyo kıyas yapıyor, ama ben eşimden gizli annemgile gitmiyorum hiç hep onla gidiyorum.

ama senin dedigin gibi taktik yapıcam bende eşim onları iyi haklı beni suçlu görüyor gitmedigim için , ya mesela şimdi ben giderim gitmesine de en son1 ay önce gitmişim ve ağır cümleler kurmuşlar , ben nsıl davranmalıyım fikir verir misin
zaten onlar hiçbirşey olmamış gibi davranırlar eminim daha beni suçlayıcı tavırlara girerler, biz ne yaptık ki diye
eşime gitmek istedigim söylüycem ama oraya gidince nasıl davranıcam

Valla insaniyet önemli, eşim bizim evin anahtarını kaynanama verse asla kötü bişe düşünmem.
Çünkü kötülük yapacak bir insan değil, ki asla gelip kapıyı açmayı aklının ucundan dahi geçirmez..
Kötü bir durum olursa diye saklar anahtarı..

Ama senin kaynanan cok tehlikeli, hem yalan konusuyor, hem arkandan iş ceviriyor..

Belki tutup muska koyacak bir yere, hemen anahtarı al yada kilidi değiştir..

Öncelikle ilk paragraf için; canım hayatında görüp görebileceğin en doğrucu davut insanlardan biri olabilirim, ama bunları yaparken yapmacık olmadım, olmana gerek yok. nasıl desem bir görev gibi ya da sana faydası olan bir şey gibi düşün. Sevmediğin ama çok faydalı bir yemeği yermişçesine:) Ve sadece eşin için yaptığını hatırlat kendine, onlar için değil, eşin için, tabi eşini seviyorsan. Ben hep eşim için yapıyorum, onun hatrına, onun ailesine beni savunacak koz vermek için diye telkin ettim kendime..İnan yaptığın küçük bir şeyi bile fark eder eşin, onun yanında yap sadece. Bizim hatamız bu, göstere göstere yap. Eşin hep görsün...

Canım benimkilerin bana kurduğu cümlelerin haddi hesabı yok, ne kabalığım, ne görgüsüzlüğüm, ne ailemin bana ilgisizliğiymiş yok bana acıyormuş, ailem arkamda değilmiş, hatta annemle gittiğim akraba ziyaretinde bile acaba orda bir erkekle mi buluşmuşum diye eşimin aklına zehir tohumları atan bir pislik...Şimdi şöyle düşün, karşında bir düşman var alt etmen gereken, yüzüne gül, politik ol, arkasından asla tek kelime etme kimseye, eşine bile. Asla! Sen sustukça, aldırmadıkça, eşine gösterdikçe eşin seni savunacak, onlar da dolduramayacak.

Bence eşinle konuş, hayatım ben de seninle gelmek istiyorum de, kırılmıştım olsun onlar büyüğümüz de ve hep yanında ol, göster eşinin yanında tavrını ki doldurmaya kalktıklarında eşin seni savunsun. Giderken eline bir şey al, bir kek yap eşinin yanında ver, becerikli karım diye gururlansın:)

Hadi yapabilirsin bekliyorum ben bile yaptım bunları ama bak sonunda kazanan ben oldum eşimin gözünde, bunlar yılan fesat insanlar, koz verme, eşin için yap, evliliğin için.

Şimdi siz yazınca aklıma geldi, benim kv de eve bir şeyler koymuştu kırmızı keseler içinde buldum attım hepsini...

Allah yardımcın olsun ama elindeki anahtarı alsanız bile ..
Ne malum 2 liraya yedek çıkartmadığı.
Bence ya eve başkası giriyor şurası eklenmiş burası karıştırılmış diyip ..
Tedirgin olduğunuzu söyleyip komple değiştirin .
Herkesi içinde söyleyin .
Sabah eşinizle bişey koyun kapı açıldığında düşücek bişey yada göze çarpan eşine göster ..
Yada kaybettim diye değiştir kayınvalideylede çok içli dışlı olma bence ..
Resmen iftira atmış ..
Telefona erkek çıktı dediğinde ..
Hemen ortalığı ateşe verip namusuma laf söylüyorsun ne demek istiyorsun sen diye kendi telefonumdan arardım ben ..
Eşime yaptığındada ..
Benim evliliğini bitirmek istiyorsun diye suçlardım bence sessiz kalma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…