- 27 Ağustos 2018
- 190
- 185
- 35
Bir kayinvalide gelinine nasil bu kadar kolay iftira atar yahu ! Senin soyadini almis, ailene girmis, oglunun esi namusu olmus bu kadin. Sev sevme ama buna nasil boyle kolay soyluyorsun telefonunu erkek acti diye. Keske ozaman bu konunun boyle kolay kapanmasina musade etmeseydiniz. Esiniz daha cok tepki vermeliydi bana gore. Neyse olan olmus bundan sonrasi icin hastaligim tetikleniyo panik atak geciriyorum anahtari al diyin. Yarin birgun evinde erkek gordum de diyebilir Allah korusun. Israrla aradim acmadi dedigi birgun evlerine gidip telefon kayitlarini acip hani nerde diye sorun bence. Ozaman haddini bilir belki.Bu nedir ya resmen kadin manevi iskence cektiriyor. Bence direk annesine karsi tepkinizi koyun. Ne guzel ya ana babamiz el bebek gul bebek buyutsun bizi kadinin biri gelip hayati cekilmez etsin.herkese merhaba uzun yıllardır burdayım hiç bir konu açmadım da katılmadım da hep okudum.. ama bugün içimde tutamadığım kadar doluyum ve yalnız hissediyorum. hemen konuya gireyim 2 bucuk aylık evliyim eşimden yana hiç bir sıkıntım yok birbirimizi seviyoruz saygımız yerinde tam cicim ayları yaşıyoruz.. ama kv çok sıkıntılı.
daha balayındayken eşimi arayıp gelini aradım telefona erkek çıktı dedi.. yanındaydım eşimin duydum. çok ağrıma gitti bu olay hala içimden atamadım. eşim de kendisine kızıp yanlış aramıştır dedi.. ama içim soğumadı. Geçen sene tatile gittiğimizde de aynı numarayı bana yapmıştı. Oğlumu aradım yabancı bir kadın cıktı diye..
Evlendik, 2 sokak ötede oturuyor kv, evimizin anahtarı kendisinde de var.. ne yazıkki. ben nişanlıyken tartıştım vermeyelim diye kendisi verdi olanlara bakın:
Dün evde oturuyorum 1 saat sonra toplantım var hazırlanıyorum cıkıcam evden. birden kapının kilidi açıldı. 2 kapılı evimiz ben hemen eşimi aradım sen mi geldin diye hayır dedi. çok panikledim yaşadığımız ev merkezden uzak, sessiz bir yer. aklım cıktı resmen. apar topar kapıyı açtım evden dısarı fırladım bir baktım kv!! Aşağı doğru gidiyor yürüyor. Eşime telefonda annem miş dedim arkasından seslendim eve davet ettim gelmedi. ''Zile bastım bastım valla duymadın'' dedi . eşim telefondaydı hemen zile bastım gayette çalışıyor zil!! Bassa duymamam imkansız. E hadi zile basamadı vs. eve girince seslenebilirdi, ikinci kapıya vurabildi bunu da yapmadı!!!! Bu olay bende şok etkisi yarattı. Eşim telefonda annesine toplantıya gideceğimi söylemiş. O da sanıyorum ev boş kafasıyla gelmiş. İlk kapıyı acıp giriyor, ikinci kapıyı açamıyor çünkü arkada benim anahtarım takılı... Ardından çıkıp gidiyor... Daha önce eşimle gezip gelince de eve birinin girdiğini anlıyordum zaten, kim olsa anlar. Ama ispat edemiyordum tam oldu bu olay. Dün akşama kadar evde atak geçirdim.. söylemek istemediğim ciddi bir rahatsızlığım var,, eşim de kv de biliyor.. elenirken babam bile kızım hasta iyi bakın diyerek vermişti beni.. eşimden allah razı olsun dün yanımdan 1 an ayrılmadı.. kv 2 kez aradı açmadım.. bir de kendisinin her gün arayacaksın her gün geleceksin ben de geleyim- gideyim istekleri var ama part time çalıştığım için olmuyor. Kendisine sevgim 2 gram kalmıştı o da bitti. Şimdi napıcam?? Eşim anahtarı alacağnı söyledi. ama ben samimyet kurmak istemiyorum. Siz ne diyorsunuz, aynı şeyi yaşayan var mı siz yaşasanız napardınız, ben napmalıyım??
Aynen ben öyle yaptımAnahtarı düşürdüm kaybettim diyip değiştirin ve bidaha ona vermeyin
canım zaten ben eşimin tek gitmesini istemiyorum gideceksen benle git diyorum , onda da beni sanki annesini babasını görmesini istemiyormuşum gibi sanıyor, zaten söylemiyor bana ben tribinden tavrından anlıyorum ki gitmiş.Canım senin gitmemen işlerine gelir tabi, eşini rahat rahattt doldururlar. Bence eşini yalnız bırakma, evliliğini devam ettirmek istiyorsan tabi. Onlar yılansa sen de kurnaz ol.
Eşinle anlaşma yap belli zamanlarda gidebildiğini, görmek istediğini özlediğini ama maalesef zamanının yetmediğini falan söyle :)
canım zaten ben eşimin tek gitmesini istemiyorum gideceksen benle git diyorum , onda da beni sanki annesini babasını görmesini istemiyormuşum gibi sanıyor, zaten söylemiyor bana ben tribinden tavrından anlıyorum ki gitmiş.
yoksa bende istemiyorum dediğin gibi rahat rahat konuşurlar herşeyi söylerler. ne diym bende o durumda onları allaha havale ediyorum ve rahatlıyorum
çok doğru diyorsun evet , ama işte biliyorum onlar sahte ve yapmacık ya ben bir türlü olamıyorum elimde değil o ağızlarına bir parmak balı çalıp bırakamıyorum işte yapım degil, ama onların anladıgı dil oHmm anladım canım bizim ilk zamanlarımızdaki gibisiniz....Eşim tabi anne babasını melek sanıyordu o zamanlar, ben gitmek istemiyorum görmek istemiyorum diye düşünüp tek giderdi, aynı durum...
Ben şöyle aştım bunu; baktım ben gitmedikçe ekmeklerine yağ sürüyorum, haklı çıkıyorlar, koz veriyorum. Küsken barışmaya gittim, eşimin yanında mesela çikolata mı alıyoruz onlara da aldım eşimin yanında verdim, böyle göstere göstere yaptım, baktım eşim bensiz gitmemeye başladı...Özel günlerde aile whatsup grubuna kutlama attım vs vs...
6 senenin sonunda kv nin bana yaptığı son terbiyesizliği eşim gözüyle gördü (gittim kapıyı açmadı), ben de o gün onu aradığımı açmadığını, mesajlarına dönmediğini, gittiğimi evde yokum dediğini hatta kapıda görümcemle eşi ile karşılaştığımı söyledim. Ekstra tek kelime etmedim. Eşim ben konuşurum dedi...Hiççç gerisini sormadım, normal davrandım. Bir yandan da merak ediyordum, kv gene ne pislik yapacak diye. Gene beni kötülemek için planlar peşindeydi ama bir yakınıma nasıl olduysa itiraf etmiş; oğlum seçimini yaptı, onu kaybettim vs vs çok kötüyüm demiş. Şimdilik böyle, yani aynı yollardan geçtim, ekmeklerine yağ sürme derim, biliyorum içinden gelmiyor ama bunu eşine kanıt için yap, o görsün.Onlar sahteyse sen de sahte ol.
çok doğru diyorsun evet , ama işte biliyorum onlar sahte ve yapmacık ya ben bir türlü olamıyorum elimde değil o ağızlarına bir parmak balı çalıp bırakamıyorum işte yapım degil, ama onların anladıgı dil o
mesela annemgil bugün yemege çagırdı eşim hele önce benim annemgile gidelim bi oraya da sonra giderz diyo kıyas yapıyor, ama ben eşimden gizli annemgile gitmiyorum hiç hep onla gidiyorum.
ama senin dedigin gibi taktik yapıcam bende eşim onları iyi haklı beni suçlu görüyor gitmedigim için , ya mesela şimdi ben giderim gitmesine de en son1 ay önce gitmişim ve ağır cümleler kurmuşlar , ben nsıl davranmalıyım fikir verir misin
zaten onlar hiçbirşey olmamış gibi davranırlar eminim daha beni suçlayıcı tavırlara girerler, biz ne yaptık ki diye
eşime gitmek istedigim söylüycem ama oraya gidince nasıl davranıcam
Valla insaniyet önemli, eşim bizim evin anahtarını kaynanama verse asla kötü bişe düşünmem.
Çünkü kötülük yapacak bir insan değil, ki asla gelip kapıyı açmayı aklının ucundan dahi geçirmez..
Kötü bir durum olursa diye saklar anahtarı..
Ama senin kaynanan cok tehlikeli, hem yalan konusuyor, hem arkandan iş ceviriyor..
Belki tutup muska koyacak bir yere, hemen anahtarı al yada kilidi değiştir..