2 aylık evliliğim kv yüzünden cehennem oluyor!! Lütfen hepsini okuyun:((

Kilidinizi değiştirin. Bir yerlere çağırınca yada oturmaya çağırınca bahane bulun. İnsan olan anlar bunca şeyden sonra mesafe koymak istediginizi

Hiç birşey demeden kilidi değiştirin kv gelip farkedince sorduğunda geçen gün içeri girmeye çalışan biri olmuş bizde değiştirdik deyin

Yalnız bu konu klasik kıskanç kv olayi değil.
Sizin aradım ama erkek açtı dediğinde olayı buyutmeniz kriz çıkarmanız lazımdı.
Çünkü resmen namusunuza dil uzatmış.
Eşinizde çok pis terslemeliydi o zaman cesaret edemezdi başka şeylere.
Evin anahtarının çoktan yedeğini yaptırmıştır mutlaka kilidi değiştirin zor bir şey değil.
Allah korusun para karşılığı bir erkek ayarlayıp evinize bile yollayabilir.
Veya bi iç çamaşırı bırakır sac teli bırakır aranızı bozmak için.
Böyle bir kadından her şey beklenir.
Bu kadar pasif kalmayın.

Ben olsam birdaha asla aramam ve yalnız gitmem bu kadınla 1 dakika bile yalnız kalmazdım.
Eğer kalırsanız da mutlaka telefonunuzdan ses kaydı yapın eşinize sonradan dinletirsiniz.
Eşinizle gidin gelin haftada 1 saat çok bile böylesine.
Hatta telefonunuza kayıt programı yukleyin eşiniz sizi kimin arayıp aramadığını görür böylece.

Eşin seni desteklemiyor , destekliyor görünüyor sadece.Evinizin anahtarını annesine vermesinden belli.Annesi istese bile ne alaka demesi lazımdı.Düşme bu tufalara.

Eşini arayıp telefonu erkek açtı dediğinde eşin sadece kızdı mı? Anasına bi' haddini bildirmesi lazımdı.Eşinden yüz buluyor senin kayınvalide.

Kilidi değiştirin , eşine de söyle açık açık evim benim mahremim diye anlat.

Kesinlikle anahtarı değiştirin ve vermeyin. Bu anahtar verme işi çok çirkin bişey ya . KV bi değişik o belli .ben bitek tele erkek çıktı Kadın çıktı konusuna takıldım belki şaka yapmaya çalışmış olabilir mi ? Yani şundan diyorum bazen amcam beni arar aradım teke erkek çıktı ehehe amcacım diye dalga geçer öyle birşey olabilir mi ? ( çok saf yaklaşmaya çalışıyorum şu an olaya :KK70: )eşinize annesini kotukemeden tatlı tatli siz kendi mesafenizi koyun bence

herkese merhaba uzun yıllardır burdayım hiç bir konu açmadım da katılmadım da hep okudum.. ama bugün içimde tutamadığım kadar doluyum ve yalnız hissediyorum. hemen konuya gireyim 2 bucuk aylık evliyim eşimden yana hiç bir sıkıntım yok birbirimizi seviyoruz saygımız yerinde tam cicim ayları yaşıyoruz.. ama kv çok sıkıntılı.
daha balayındayken eşimi arayıp gelini aradım telefona erkek çıktı dedi.. yanındaydım eşimin duydum. çok ağrıma gitti bu olay hala içimden atamadım. eşim de kendisine kızıp yanlış aramıştır dedi.. ama içim soğumadı. Geçen sene tatile gittiğimizde de aynı numarayı bana yapmıştı. Oğlumu aradım yabancı bir kadın cıktı diye..
Evlendik, 2 sokak ötede oturuyor kv, evimizin anahtarı kendisinde de var.. ne yazıkki. ben nişanlıyken tartıştım vermeyelim diye kendisi verdi olanlara bakın:
Dün evde oturuyorum 1 saat sonra toplantım var hazırlanıyorum cıkıcam evden. birden kapının kilidi açıldı. 2 kapılı evimiz ben hemen eşimi aradım sen mi geldin diye hayır dedi. çok panikledim yaşadığımız ev merkezden uzak, sessiz bir yer. aklım cıktı resmen. apar topar kapıyı açtım evden dısarı fırladım bir baktım kv!! Aşağı doğru gidiyor yürüyor. Eşime telefonda annem miş dedim arkasından seslendim eve davet ettim gelmedi. ''Zile bastım bastım valla duymadın'' dedi . eşim telefondaydı hemen zile bastım gayette çalışıyor zil!! Bassa duymamam imkansız. E hadi zile basamadı vs. eve girince seslenebilirdi, ikinci kapıya vurabildi bunu da yapmadı!!!! Bu olay bende şok etkisi yarattı. Eşim telefonda annesine toplantıya gideceğimi söylemiş. O da sanıyorum ev boş kafasıyla gelmiş. İlk kapıyı acıp giriyor, ikinci kapıyı açamıyor çünkü arkada benim anahtarım takılı... Ardından çıkıp gidiyor... Daha önce eşimle gezip gelince de eve birinin girdiğini anlıyordum zaten, kim olsa anlar. Ama ispat edemiyordum tam oldu bu olay. Dün akşama kadar evde atak geçirdim.. söylemek istemediğim ciddi bir rahatsızlığım var,, eşim de kv de biliyor.. elenirken babam bile kızım hasta iyi bakın diyerek vermişti beni.. eşimden allah razı olsun dün yanımdan 1 an ayrılmadı.. kv 2 kez aradı açmadım.. bir de kendisinin her gün arayacaksın her gün geleceksin ben de geleyim- gideyim istekleri var ama part time çalıştığım için olmuyor. Kendisine sevgim 2 gram kalmıştı o da bitti. Şimdi napıcam?? Eşim anahtarı alacağnı söyledi. ama ben samimyet kurmak istemiyorum. Siz ne diyorsunuz, aynı şeyi yaşayan var mı siz yaşasanız napardınız, ben napmalıyım??
Eşiniz anahtarı kv nizden alacağına anahtarı değiştirsin. Kimseye de açıklama yapmanıza gerek yok .

Evını didik didik ara canım heryerı sirkeli suyla sil. Amacı farklı da olabılır boyle insanların. Tam açıklamayım sitede yasak bu konular ama dikkatli ol batıl şeylerle senı huzursuz edebılır.

Burada ne dertli varmis .Arkadasim bu kayinvalide dedigimiz insan sen ben o bu erkek cocuk evlenince niye hem cinsimize bu eziyeti yapiyoruz anlamiyorum.Beynim almiyor pirlanta mi bu adamlar senin benim cocugum.Niye boyle yetistiriliyor bu erkek cocuklari kadinin kadina zulum ornegi sizinkisi.Yazik ya toplum olarak kaynanadan korkar olduk ya da gelinden nadir de olsa.Halbuki o da gelinmis zamaninda ne degismis ki akilsiz kadinlar once kendilerine zulum olur sonra baskasina yaparlar.Siz bence de ne gerekiyorsa yapin uzak durun aklima bir an eve girip buyu mu yapiyor oraya buraya bir sey mi koyuyor geldi.Ne bileyim evde insanin ne isi var ayip ya mahremdir haktir gunahtir hadsiz kadin.

Kayıtlı numarayı nasıl yanlis arayabilir ki? Esinizin savunması da komikmiş. Böyle bir iftiraya ortalığı yikardim. Kilidi habersiz değiştirin ya söyleyemez açamadım kapıyı diye ya da söylerse sana söylemeyi unuttuk dersiniz bir daha da vermezsiniz olur biter. Yalnız bu kadar yalan söyleyen bir kv ya da herhangi bir akrabam eşim dostum olsa net yalan soyluyorsun bir daha yalan söylersen eve adim atamazsın derdim. Istedigi savunmayi yapsın ben anlamam deyip dinlemezdim.

herkese merhaba uzun yıllardır burdayım hiç bir konu açmadım da katılmadım da hep okudum.. ama bugün içimde tutamadığım kadar doluyum ve yalnız hissediyorum. hemen konuya gireyim 2 bucuk aylık evliyim eşimden yana hiç bir sıkıntım yok birbirimizi seviyoruz saygımız yerinde tam cicim ayları yaşıyoruz.. ama kv çok sıkıntılı.
daha balayındayken eşimi arayıp gelini aradım telefona erkek çıktı dedi.. yanındaydım eşimin duydum. çok ağrıma gitti bu olay hala içimden atamadım. eşim de kendisine kızıp yanlış aramıştır dedi.. ama içim soğumadı. Geçen sene tatile gittiğimizde de aynı numarayı bana yapmıştı. Oğlumu aradım yabancı bir kadın cıktı diye..
Evlendik, 2 sokak ötede oturuyor kv, evimizin anahtarı kendisinde de var.. ne yazıkki. ben nişanlıyken tartıştım vermeyelim diye kendisi verdi olanlara bakın:
Dün evde oturuyorum 1 saat sonra toplantım var hazırlanıyorum cıkıcam evden. birden kapının kilidi açıldı. 2 kapılı evimiz ben hemen eşimi aradım sen mi geldin diye hayır dedi. çok panikledim yaşadığımız ev merkezden uzak, sessiz bir yer. aklım cıktı resmen. apar topar kapıyı açtım evden dısarı fırladım bir baktım kv!! Aşağı doğru gidiyor yürüyor. Eşime telefonda annem miş dedim arkasından seslendim eve davet ettim gelmedi. ''Zile bastım bastım valla duymadın'' dedi . eşim telefondaydı hemen zile bastım gayette çalışıyor zil!! Bassa duymamam imkansız. E hadi zile basamadı vs. eve girince seslenebilirdi, ikinci kapıya vurabildi bunu da yapmadı!!!! Bu olay bende şok etkisi yarattı. Eşim telefonda annesine toplantıya gideceğimi söylemiş. O da sanıyorum ev boş kafasıyla gelmiş. İlk kapıyı acıp giriyor, ikinci kapıyı açamıyor çünkü arkada benim anahtarım takılı... Ardından çıkıp gidiyor... Daha önce eşimle gezip gelince de eve birinin girdiğini anlıyordum zaten, kim olsa anlar. Ama ispat edemiyordum tam oldu bu olay. Dün akşama kadar evde atak geçirdim.. söylemek istemediğim ciddi bir rahatsızlığım var,, eşim de kv de biliyor.. elenirken babam bile kızım hasta iyi bakın diyerek vermişti beni.. eşimden allah razı olsun dün yanımdan 1 an ayrılmadı.. kv 2 kez aradı açmadım.. bir de kendisinin her gün arayacaksın her gün geleceksin ben de geleyim- gideyim istekleri var ama part time çalıştığım için olmuyor. Kendisine sevgim 2 gram kalmıştı o da bitti. Şimdi napıcam?? Eşim anahtarı alacağnı söyledi. ama ben samimyet kurmak istemiyorum. Siz ne diyorsunuz, aynı şeyi yaşayan var mı siz yaşasanız napardınız, ben napmalıyım??
Ben olsam kilit değiştiririm, anahtarı yedeklemiştir o kadın. Telefona başka adam çıktı diyen bir kadın, senin haberin olmadan anahtarı başkasına verip eve falan sokup kötülük yapmaz mı bence baya baya yapar. Eşin bugün yanında, yarın dolduruşa gelmeyeceği ne malum. En güzeli taşının ordan.

Geçmiş olsun öncelikle. Nasıl insanlar var böyle aklı almıyor insanın kanım dondu okurken gerçekten. Allah yardımcınız olsun. Bence ya eşiniz anahtarı alsın ya da değiştirin kilidi vermeyin ona da. Kurtulun en kısa zamanda

Hasta olmaya gerek yok, herkes panik olur fenalaşır. Kv hiç tekin değil. Gerçekten korkutucu geldi anlattıklarınız. Evinize siz yokken gizlice girilmesinin anlamı nedir? Ayrıca çalışan insansınız her gün birbirinizde ne işiniz var? Ben kendi anneme bile her gün gelmeyi istemem. Bence eşinize uygun dille anlatın. Yavaş yavaş ayağınızı çekin ama karşınızdaki kv zor bir insana benziyor.

kocan zaten yanında.. annesini de biliyor. bence bu ilişkiler mevzusunu kocana bırak. sen herhangi bir şekilde muhattap olma. sen laf söylersen tatlanır sonra oğluna. samimiyet de kurmak zorunda değilsin arada bir gittiğinde mesafeni koru.

L lilalum ben de sana bu tavsiyeyi veririm...Bu tarz insanlarla hiç muhatap olup kendini üzmeye değmez, zira ne değişir ne anlarlar...En iyisi eşine bırak, annesini en iyi o tanır sonuçta. Hastalığını kullan, eşin olmadan gidip gelme.

Benim en büyük hatam aman kimse kırılmasın üzülmesin diye eşimsiz de gitmem, bir de kv yi muhatap almamdı. Şimdiki aklım olsa hiççç muhatap bile olmazdım.

ben kocanızın sizin yanınızda olmasına çok şaşırdım normalde anamdır elbette istediği zaman girecek çıkacak deyip işte kapı işte sapı demesi lazımdı. benimki öyle yapar da.

Esime bile sormadan bu olaydan sonra kapinin kilidini degistirirdim belki yedek yapmistir bence hemen kilidi degistirin

Kv hic hosuma gitmedi. Eve neden gelir ki? Gizli kamera mi koysaniz ki eve?
En iyisi baska semte tasinmak.

Size de aynı numarayı yapmış evet, sanırım araya güvensizlik sokup ayrılmanızı filan istemiş ama şöyle toplumsal bir gerçek var, erkeğe ve kadına bakış açısı toplumumuzda farklı, erkeğin telinde bir kadın çıktığı söylense toplumda çokta kınanacak bir şey olmuyor(keşke olsa),erkek fiili zorluklar yaşamıyor bu durum yüzünden ve belli sıfatlar yakıştırılmıyor, o yüzden kadına bunun söyleniyor olması bambaşka bir konu, çok ciddi sonuçları olabilecek bir konu.O yüzden hafife almayın siz bu durumu, ben kadına güvenmezdim açıkçası .

L lilalum buna da katılıyorum benim kv annemle gittiğim akraba gezisine bile benim bir erkekle buluşmak için gittiğimi ima etmişti...Çok tehlikeli böyle tipler, ve bence ailenizden de uzak tutun, benimki ailem hakkında bilgi toplamak için hepsine yanaştı ağız aradı ve öğrendiği herşeyi abartıp, bire bin katarak eşime beni ve ailemi kötülemek için kullandı.

evet canım bende öyleydim hayatında kutlamadıgı dogum gününü parti şeklinde organize etmiştim kendsine, yıldönümleri vs.
benim eşimde artık abarttıklarının farkında oldugu için zorlamıyor beni hoş gitmek isterse giderim sonuçta annesi babası ama ben hep dua ettim allahım eşime kv kp in gerçek yüzünü göster diye, ben sustukça eşim gördü yüzlerini . senin kv den de mi öyle eşinin yanında ayrı senle tek ayrı yani laf sokucu sözler falan filan ama eşinin yanınnda annem der şöyle böyle görsenn

Eşiniz ve siz şu an kv kp ile görüşüyor musunuz ?

X