- 31 Ocak 2012
- 147
- 1
- 66
slm canım..öncelıklee senı sımdıden tebrık etmek ıstıyorum düğünün olucakmış.Allahım sonuna kadar mutlu etsın senı ve hep huzurulu olun insallah...
konu sahibi arkadaşım sana gelince yasadıklarını okurken nefesimi tutup okudum dıyebılırım..ne cok acılar cekmıssın boyle..en zoruna gıden de sanırım bebeğini aldırman olmuş..ama katilim deme sakın kendineeçünkü öyle değilsin sen yapman gerekeni yapmışsın tatlım..istenmeyen bir evlat yada oyle bır babanın evladı olmak çocuğuna daha cok koyardı emın ol..suan yasadıklarını atlatman zaman alıcak evett hıcc kolay deıl bu anlattıkların bazen ınsanın ınanası gelmıyor bunu yapan yada yasayan bır ınsanmı dıyosun ama malesef kı hayat bu ne yasayacağımız ne tur ınsanlarla karsılasacağımız bellı olmuyor o yuzden uzulme ınsallah bundan sonra cok mutlu olursun
![]()
bana en zor gelen çocuğumu aldırmaktı tabikide... hani derlerya dayak izi geçer ama söylenen sözler unutulmaz diye. gerçekten çok doğru. bendeki dayak izleri deilde.. bana kullandığı kelimeler beni yıktı. ama artık çok ii biliyorumki ayakta dimdik durmam gerekiyo. o şuan perişan halde.. gittiği her yerde ağlıyomuş beni sevdiğini yediği ekmekte içtği su da bile benm olduğumu söylüyormuş ama artık çok geç bunlar için...