Canım okurken bir arkadasım esi geldi aklıma kusura bakma ama acı cekeceksende şimdi cek ayrıl def et gitsin bundan koca moca olmaz ! Böylelerinin bi tarafları sııntıya gelmez o altınlar bitene kadar , sonra bu sefer ailenden ordan burdan borc istedir yada kendi ister sen basın asagıda kalırsın coluk cocuk yokken def et gitsin sinirim bozuldu inanki nasılsa öyle gider gitsin baksın annesigile maden sana bişeyi göstermior simdi kufredecem ha
Ben ikiletmeden verdim taksit ödeyeceğimize toptan indirimli ödesin diye..Yine de kıymetimi bilmedi.Ailesi maddi yardım bekledi,altınları vemeyip bol taksit ödeseymişiz keşke..Ailesine ezdirdi,duyarsız,ilgisiz davrandı..Ben de dırdır yapmak zorunda kaldım....Bu sorundan değil ama bahsettiğim sorunlardan attı beni elinin kiri gibi..çok kırgınım ona..Anladı mı acaba hatasını..5 yıl oldu..
ya arkadaslar ne kadar basit soyluyorsunuz ayril diyorsunuzkolay degil evlilik zorluk olmadan kolaylik mi olur mus?
sen esin icin 2000 nedir diyip kucumsuyorsun tatlim ama asil 2000 nedir hayatim ben sana omrumu vermisim laf mi diyip vermeliydin sonucta hayat musterek birlikte zorluklarin ustesinden gelmek adina evlenmediniz mi?
benim kayinvalidem bana yamali tul aldi 15 gun beyaz esyam olmadi dugunde taktiklari bileziklerin modelini bile hatirlamiyorum insan tok olmali kof olmamali 27 yasindayim gelinligim baskasinindi gelinayakkabim olmadi gelin cicegim yok kuafore bile gitmedim makyajimi evde yaptim paralari yok diye mi ? onlar teklif etmediler diye cingenelik yapmadim benim şanim benim toklugum hic kimse bana acgozlu demesin istedim kim neyin ne oldugunu bilsin istedim.. babamin annemin bana taktigi bilezikleri bile verdim hicbirseyde gozum yok dunya malini istemiyorum mutlu olalim yeter ki dedim cok da iyi demisim şanim var onurluyum bir "teneke parcasi" icin mutlulugumu satmadim cok da mutluyum zamani olunca borclari bitirince daha iyilerine sahip oldum sirtsirta verdik her engeli astik askimiz sayesinde ben tok gozlu oldukca hayran oldu esim
aman diyim guzelim hicbirsey kolay kurulmuyor ufak bir sirket bile ne zorluklarla ne cabayla kuruluyor ki bu evlilik en kutsal gordugumuz bir muessese yasin 22 sakin yikma yuvani "bilezik nedir ki helal hos olsun sana! ben mala mulke evlenmedim seninle" de TOK ol AÇ olanlar imrensin
Ya Canımmm Allah kolaylık versinnnn bencede eşinin kabahati yok bu mevzuda şöle kiii annesinin yaptıkları ona tuhaf gelmiyor..Sana nefretle bakmasının sebebi onun beynini yiyolardırrr karın paragözün teki die.KİMBİLİR.Bence sen kocanı o zalimlerin eline bırakmamalısınn..
Kaynanan kendisi yaşamışmı böle güsel bir düğün ve takılar felannn????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?