2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayrıca yok eşyalarını tasıması bilmem ne , afedersin ama sen sahipsiz bir malmısın nasıl muamele öyle valla karsına birileri cıkar merak etme hatta daha iyleri cıkar ama suan dönersen inanki ilerde bin pisman olursun git sansını dene bulacaın en kötü adam yine bunun gibi olur en kötü ihtimalle ayrıca sen şimdi bi avukat bul benden sana söylemesi ona bir tazminat bilmem ne dava konusu filan yazdır bakalım o zaman ne yapacak simdi onlar sizi iyi gördü gitse bile altınları alırız muhabbeti yapıolar bence o yuzden gelmişler zaten sonradanda bu adamdam kaç hiç düşünme bile inan ilerde pişman olursun o bahsettiğim arkadasda yuvam bilmem ne demiş tutturmustu şimdi cocugu olu kız 8 aylık hamile hala calıstırıyordu durumumuz iyi dil die anlıomusn

Eğer sadece eşin bileziklerin peşine düşmüş olsaydı ailesi müdahale ederdi yuvanı iki bilezik için dağıtma derlerdi oğullarına..kesinlikle k.valide yada k.pederin parmağı var bence bu işte..

yok anlamamıştır..
erkek işte hepsi aynı
bende verdim araba aldı sonra arabayı sattı
daha iyi araba alcaktı kiii almadı oh olsun ona müstahak..
neyse şimdi arabasız altınsız ama eve girdik araba parasını oraya verdik rahatladıkkk
sonrada birsürü sorunlar peşpeşe geldi..
boşanmak kolay ama geriside var..
bence nişannlılıkta isteklerini yapmıyorsa bir kere daha düşünülmeli
kimseye acımanın anlamı yok niye durup dururken böyle bi fedakarlık yapıyoruz hala anlamış değilim
senin istediklerini yapmıyacaksa seninle neden evlenmek istiyor
akıllı kadınlar olalım kendimizi ezdirmeyelim
yani sorunlu erkekleri başımıza alıyoruz ömür boyu onlarla uğraşıyoruz

Canım sen çok haklısın, hastalıgı var sağlıgı var köşede duran şey niye batıyor insana anlamıyorum yani. Bozmak kolay ama elde tutabilmek önemli hem hazıra dağ dayanmaz o bitince napıcak. Eşin kolaya kaçıyor hemde ne borcu böyle sıkıştırıyor seni altında başka bişey olmasın sakın

Sen onlara boşanma masrafından
tazminat davasından bahse bakalım.bu paragözlerin anladığı dilden konuş.

Hem daha 22 yaşındasın.üniversite mezunusun.evet yuva yıkmak kolay değil ama bir çiftin yuvası olası için daha temel bağlılıklar var diye düşünüyorum.Siz duvanızı açmadan altın kavgaları başlamış.
[/SUB]

ya arkadaslar ne kadar basit soyluyorsunuz ayril diyorsunuz kolay degil evlilik zorluk olmadan kolaylik mi olur mus?
sen esin icin 2000 nedir diyip kucumsuyorsun tatlim ama asil 2000 nedir hayatim ben sana omrumu vermisim laf mi diyip vermeliydin sonucta hayat musterek birlikte zorluklarin ustesinden gelmek adina evlenmediniz mi?
benim kayinvalidem bana yamali tul aldi 15 gun beyaz esyam olmadi dugunde taktiklari bileziklerin modelini bile hatirlamiyorum insan tok olmali kof olmamali 27 yasindayim gelinligim baskasinindi gelinayakkabim olmadi gelin cicegim yok kuafore bile gitmedim makyajimi evde yaptim paralari yok diye mi ? onlar teklif etmediler diye cingenelik yapmadim benim şanim benim toklugum hic kimse bana acgozlu demesin istedim kim neyin ne oldugunu bilsin istedim.. babamin annemin bana taktigi bilezikleri bile verdim hicbirseyde gozum yok dunya malini istemiyorum mutlu olalim yeter ki dedim cok da iyi demisim şanim var onurluyum bir "teneke parcasi" icin mutlulugumu satmadim cok da mutluyum zamani olunca borclari bitirince daha iyilerine sahip oldum sirtsirta verdik her engeli astik askimiz sayesinde ben tok gozlu oldukca hayran oldu esim
aman diyim guzelim hicbirsey kolay kurulmuyor ufak bir sirket bile ne zorluklarla ne cabayla kuruluyor ki bu evlilik en kutsal gordugumuz bir muessese yasin 22 sakin yikma yuvani "bilezik nedir ki helal hos olsun sana! ben mala mulke evlenmedim seninle" de TOK ol AÇ olanlar imrensin

2 ay bir evliliğe alışmak için, bir adamı tanımak için (evlilik kurumu içinde) az bir süre . iyi tarafından bakın olaya önce. kocanızı suçlamadan önce belki gerçekten zor durumdadır ihtiyacı vardır . kocanıza destek olmak zorundasınız girin bir işte çalışın altınları vermek istemiyorsanız. gaza gelip boşanmayın . çözüm yolu arayın. 22 yaşında kurda kuşa yem olursunuz. 2000 binlira nedir ki . hem ailesine verse ne olucak düşmanmıki onlar. ya ihtiyaçları varsa.onlar artık sizinde aileniz. geçenlerde biri forumda kendi ailesine para vermekten bahsetmişti herkez onaylıyordu şimdi aksi olunca herkez boşan diyor . evinize dönün güçlü olun mücadele edin .
artık bir yetişkin olup ailenizden ayrıldınız . bu sizin sorumluluklarınız ve özgürlüklerinizin olduğu gerçek hayatınız ve eviniz. bunu terk edip baba evine dönmek bu yetişkinlik mücadelesini kaybedip tekrar çocukluğun baba evine dönmek demek.

Konu sahibinin forum hesabı kapatılmış hesabı pasif o yüzden konuya cevap yazmak gereksiz

Hesabı pasif de olsa,muhtemelen okuyordur yorumları.
2 aylık evlilik de çok talihsiz şeyler yaşamışsınız.
Ama ben hatanın ikinizde de olduğunu düşünüyorum.
Eşinizin ki çok daha fazla tabi.
Bir kere açık değil,net cevaplar vermemiş.
İçinizi rahatlatacak,tatmin edecek açıklamalar yapsaydı,bu noktaya gelmezdiniz.
Altınlar sadece size ait değil ama ne yapılacağına da birlikte karar vermeliydiniz.
Yukarıda bir arkadaş ''sana ömrümü verdim,altınlar ne ki buyur''demelisin demiş.
Evet tepki bu olmalı ama karşınızda ki insan bunu sağlamalıydı.
Ekstreleri saklamak,maaşını gizlemek,ödeyemediği kirayı söylememek,
birikmişiyle evlilik hazırlığı yapması gerekirken annesinin banyosunun tadilatını yaptırmak...
Bütün bunları yapan birine bende çöpümü vermek istemezdim.
Evet benim bütün varlığım eşimin,aynı şekilde eşimin her şeyi de benim ama aramızda şeffaflık var.
Eğer eşimin maaşını,ekstrelerini gizlediğini hissetsem,tavrım çok değişirdi.
Konu para ya da altın değil bence sizin konunuz da tamamen güvensizlik ve net olmamak.
Evet eşinizin belli ki ihtiyacı var,harcamalarını ayarlayamamış ve çuvallamış.
Ama en başından bunu açıkça anlatsaydı,sizin de tavrınız başka türlü olurdu.
Ki sanıyorum o ağız eğip istemeden,siz çıkarır verirdiniz.
Şu aşamada adım atmayın derim.
Atılacak bir adım taviz olarak görülecektir.
Ama konuşma fırsatınız olduğunda da ''benim için altın ya da para önemli değil,
sen şeffaf olmuş olsaydın,ben kendim çıkarır verirdim.Ama sorduğum hiç bir sorunun cevabını alamadım.
İlk önce tavrını değiştir,çıkar bütün ekstreleri,maaş kartını koy ortaya.Ben gerçekten evimiz için yetiştiremediğine inanayım.
Altınları bozdurup,kendi elimle kapatayım borçlarımızı''derseniz,O'nun da tavrı değişecektir.
Ama siz altınlara gönül bağıyla bağlıymış gibi davranırsanız,şimdi olduğu gibi kötü bir izleniminiz olur malesef.

İyi de konu sahibinin eve gelen maaşı gördüğü yok, beraber harcanmışlık bir şey alınmışlığı yok ama kira duruyor, aidat faturalar duruyor.
Bu ne yaman çelişki?
2000 tl elbette büyük bir para değil, eminim ki doğru düzgün bir sebep gösterilip, bak faturamız giderimiz gelirimiz buşu şuraya bu buraya gitti, açıktayız, ihtiyacımız var deseydi hangi hanım buna hayır vermem diyebilir?
Ortada çok çirkin olan konu sahibinden el gibi her şeyin saklanması, bu tartışma yüzünden ailesinin evine döndüğünde 9gün sonra arayıp hala adamın altın konuşması ve kusura bakmayın ama hanımının kolundaki bileziğine, yastığının altındaki biriktirdiklerine güvenip borç harç yapan adama ben adam demem.
Öyle birinden ne köy ne kasaba olur...
Hanımefendi aman kocam çalışıyor ödesin deyip birsürü borçla mı evlendirmiş?
Her şeyin en makulünü en azını istemiş birinin de 2 bileziğine göz dikmek...Hem de ailece...
Bence asıl burada aç olan karşı taraf tok olan konu sahibi...

canım ben sadece sana fıkrımı soylemek ıstıyorum karar senn tabıkı..
sorun annede degıl bence tamam mutlaka bıseyler soyluyordur ama iş eşinde bıtıyor..
daha 22 yaşındasın bu boyle gıtmez şimdi bıtırmessen bıdahakıne cok uzulursun yol yakınken bence kal aılenn yannda donme bıdaha..
onlar dusmus altın pesıne sakın verme onlar senn hakkın ezdırme kendını.. hakkında hayırlısı neyse o olsun ınsallah...

iki bilezik icin iki ayda birbirinden soguyan cift.. Evlilik devam etse bile pek sevgi dolu bir yuva olacakmis gibi gorunmuyor. Insallah hakkinizada en hayirlisi olur

yaşadıkların için balık baştan kokar diyorum dvm ederse kokmayada devam eder nekadar dayanılır bilmem bu devirde çeyrek altın bile alıpkenara atamazken elindeki altını fatura için bozdurmak isteyen adamın sebebini geçerli görmuyorum sen gidip parayı kafana göre harcasan sorunn etsin ttmda sen gelecek düşünüp kenara koyuyosun onca eksiğe rağmen taam deyip evlenıyosun sonrada kıymet göreceğin yerde bide hak etmediğin şeyler yaşıyosun aynı olay kuzenımın başına geldi o 1 aylık evlıydı vermedi parayı oda yatırmıştı onunda bi 3 mılyar lafı dolanıyodu hep vermem dedi ve 1 aylık kapının önune kondu evet gerçektende kapının önune kondu aylarca iç çamaşırlarını bıle vermediler boşandı o parada boşanma masraflarını gıttı ama boşandı yanı kimse boşanmakiçin evlenmıyor ama tavız tavızı doğuruyor senın eşin senınle olan evını yuvası olarak görmuyor o hala anneciğinin yanında sanıyor yerini bu erkeklerın evlenınce başlayan anne tutkusu mıdemi bulandırıyo bende bi erkek annesıyım oğlumun bana bağımlı deyil sadece bağlı olmasını isterim allah yardımcın olsun bence tavız verme çünkü nekadar sineye çekersen okadar değerin düşecek

Bence asıl sorun eşinde.. Ailesi ne derse desin bu adamın kafası hiç mi çalışmıyor?

Tek suçlu eşin! Seni evden gönderirken kayınvaliden yanında değildi. Dur konuşalım bile dememiş. 9 gün ayrı kalmışsınızı bu adam hiç mi işe gitmedi ailesinden uzaklaşmadı kendiyle başbaşa kalıp düşünmek için? Bence yol yakınken ayrıl yeni evlisin adamın yaptığına bak. Kendi payına düşeni almış, bu adamın derdi evlenip yuvar kurmak değil, evlenip gelir kapısı elde etmekmiş herhalde..

Kaynanana falan sakın suç bulma. Ben bu konularda eşleri suçlu buluyorum. Allah herkese akıl fikir vermiş. Kullanmayıp gazla çalışıyorsa kendi kabahati!!

yapılan yorumlara baktımda benım gıbı dusunen yok
sız 2000 lıea ıcın adamdan bosandıgınızın bılıncındeysenız pekalada kendınıze yenıden hayat kurarsınız tenekelerle mutluluklar dılerım

ayrettenn ; namussluk yapotım gıbı 9 gun aramadı dıyorsun evden gıden sensın bende olsam asla aramam

Son düzenleyen: Moderatör:
yuva kolay kurulmuyor,ne kadar kolay ayrıl diyorsunuz diyen arkadaşlar otursun çeksin o zaman burda niye konu açtı ki cocukları olsun sanki mutlu bir evliliği varmış gibi bebek kurtarıcı olur belkı yuva tek taraflı düşünülmez 2 kişiyle kuruluyorsa 2 kişide yıkılmaması için mücadele vermesi gerek

Son düzenleme:
yazık çok yazık, maddiyat için bir çırpıda evlilikler bitiyor
nerde kaldı aşk, sevgi, anlayış, hoşgörü, hastalıkta sağlıkta,iyi günde kötü günde bir yastıkta !

benim düğünümde takılan altınların ,paraların nekadar olduğundan dahi haberim yoktu
6 ay sonrada arsa almak için bozdurdular, (üç kardeş ev yapmak için)
inan hiç gözüm görmedi, ben eşimle mutlu olayım altınmış paraymış umurumda olmaz
şimdide eşimin ne kadar paar aldığını bilmiyorum, sormam da ,ihtiyacım kadarını veriyor ,gerisine karışmam
ister ailesine versin ,ister yatırım yapsın,kalkıpta sen bu paraları ne yapıyorsun diye sorarsam kavga ederiz
ne gerek var maddiyat için huzurumuzu bozmaya,katılmayanlar olacaktır ama bu benim görüşüm üç günlük dünyada mal mülk derdine düşmek ........!

Son düzenleme:
birde düğünde takılanlar gelin ile damadındır,ortak karar alıp nereye kime verilcekse verilir öyle başına buyruk satıp bozdurmak olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…