2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet aynen bu sefer de çalıştırcağını düşünüyorum. hepsini geçtim ben borcu olduğuna inanmıyorum onun. yoksa ekstrelerini saklar mıydı.. mesele sadece altın...

yasadiklarin cok uzucu gercekten

ama daha 22 yasindasin karsina nasil insanlar cikar

dedenin dedigine de aldirma derim sen yanlis biise yapmamissin evlenmisin yurumemis

namussuzluk yapanlar dusunsun bunlari sen degil

bosanma konusunda ciddiysen karsi tarafin dava acmasi senin cikarina olur gibi gelio bana

konuya pek hakim degilim ama komsumuzun oglu karisini dovdu oglanin anasi geldi bizim eve anlatti bosanicaklar dedi

kzi evi tert etmis dava acarsa nafakadan yirtioruz die anlatiodu

madem uyanikllik yaptik saniolar haklarini sonuna kadar al avukatla konusup karar al surunsunler acima hic

Ben altınları vermesem ''zor günümde yanımda olmuyor'diye gönül koyardı..Hem de indirimli tüm borcu kapatmak için sorumluluk altına girdim,ikiletmeden verdim...Ama kıymet bildi mi hayır..Başka gereksiz konular yüzünden beni bir mendil gibi buruşturup attı..
Duruma göre bizlezikleri veredebilirsiniz..Ama vermek istememeniz de doğal.Eşinin bileziklerine göz koyup vermek zorunda diyen erkekler bencillikten başka birşey yapmıyor..Ha verince de vermek zorundasın ,onları ben aldım zaten diyenler de mevcut benim ki gibi(ayrılık aşamasında)..

Hepsini bir çuvala koyup yakacaksın ama kahretsin yine de lazımlar..

Fevri davranıp boşanmayı kafana koyma yine de..Akışına bırak.Karşın an insnalar çıkar diyene de aldırma,hiç belli olmaz o..Boşanmış birinin yeniden evlenmesi bir sorun,bunu bilip ona göre davranmanı öneririm.Sıkıntıları durumları göze alıyorum dersen sen bilirisn.

Son düzenleme:
bencede tazminat al bilezikleri kurtardığınla kalma

bide şu var kadının takıları biçok yörede mehir sayılır rızası olmadan alınamaz günahtır kul hakkıdır, Allah bilir namazlı niyazlı insanlardır bunlar ama boşa dememişler paranın imanı olmaz diye

sen dedene bakma o eski kafalı arkadaşım 6 yıl evli kaldı boşandı kendiyle yaşıt biriyle evlendi bi de oğlulları vardı
kuzenim evlendi 22 yaşında 1 yıl bile evli kalmadı boşandı bekar yakışlı maddi durumu iyi olan biriyle evlendi ve çok mutlu sen dedeni unut

boşanmak gerek bence daha 2 aylıkken böyle olan 2 yıl sonra nasıl olur
kaynana yılan gibi ne kadar dayanırsın
boşan yoluna bak daha çok gençsin çocuğun yok 1 yıl üzülürsün o bile sürmez merak etme unutursun zaten içine sinen bir evlilik olmamış anladığım kadarıyla hayat böyle derler verir şanslıymışsın erkenden gördün yüzünü sevinmelisin

menekse
hemen namazli niyazli yaptin kizin hakkini yediler die
namazla ne alakasi var

ben herseyime namaz vaktine gore ayarlayan biri olarak

kirildim cok ccirkin gercekten yazdiklarin

şöyle söylim ben namazımda niyazımdayım. ama onun ailesi değil :)

o yönden seviniyorum bi. ya çocuk olsaydı. gerçi şimdi bebek resimlerine bakamıyorum içim acıyor çok isterdim aile olabilmeyi ama nasip işte. dediğin gibi inşallah iyi biri çıkar karşıma. zaten 1 yıl sürceğini bile sanmıyorum acısının. çünkü kendi çok yardımcı oldu bana. tek içime oturan ya zerre kadar da mı sevmemiş şu kadarcık da mı...

güzel arkadaşım derdini anladım ya daha iki aylıkken boşanmanın adını bile duymak tüyleri ürpertiyor. bizde iki aylıkken tamda yine para pul altın borçlar yüzünden girdik birbirimize. bırakıcam annenin evine dedi bu kadar borç yaptık sende yardım ediceksin dedi bozdurduk takıları. ben gayet normal davranıyorum ama borçlar falan bitmiyordu. sonra arabadaydık hatta bitti bu iş dedi bende dedim ki kusura bakma valla iki ayda evlnedi boşandı dedirtmem kimseye dedim. zaten öğrendim ki mahkemede boşamıyomuş en az 6 ay gerekiyomuş. her neyse tamam dedi ne zaman istersen hemen boşanalım dedi. sonra bende takip etmeye başladım her adımını ceplerini telefonunu gizli gizli dinledim sürekli sonra bazı açıklarını buldum ve üste çıkmaya çalışırlar ya herzaman ki gibi. kredi kartı sliplerini buldum birahanelerde 500-600 artık ne varsa cepte yemiş içmiş arkadaşlarıyla. bende söyledim babasına dedim böyle böyle. sonra bi daha gitmedi. baktım bi ara gene benim maaşımı benden önce düşünür oldu yşine takip direk çıkarıyorum önüne ne bunlar diye şimdi allaha hamdolsun binlerce kere bitti derdimiz. şimdi ne borcu var nereye ne kadar verecek hepsini anlatıyo ve bende açık olduğu için açık oluyorum. neyse yardım yapıyorum zaten evliliği iki kişi yürütmek destek olmak zorunda birbirine . dediğim gibi önce ayrılmayı düşünme. sakın. önce dedektif gibi ol takip et nereye gidiyo işinden ara sık sık ordan biriyle arkadaş ol hatta ondan habersiz bilgi topla elinde kanıt olsun daima arkadaşım. allah yardımcın olsun. annesine gelince onada laf sok sürekli kocam de kocandan bahsederken ona bana bbunu aldı şunu aldı de almasa bile. kocanada güzel bi dille herşeyi unutmuş gibi bundan istiyorum de. altınlar tabiki ikimizn ama sadece ikimizin de. sonra istediğini aldırmaya çalış ki kaynanan biraz anlasın sonuçta sen kocanla aynı evdesin o başka yerde. kıskançlık senin kaynananın yaptığı. bence bi dene. kolay gelsin.

Allah kolaylık versin, daha iki aylık evliyken bunları yaşamanız çok üzücü. Umarım sizin için en hayırlısı neyse o olur.
Aslında evlenirken en ucuz eşyaları alarak, bir çok şeyden taviz vererek iyi yapmamışsınız. Hep yetinmeye çalışmışsınız. Düğün, eşya, çeyiz, balayı insanın hayatında bir defa oluyor. Ama ne kadar taviz verilirse erkek tarafına, o kadar değer düşüyor. O yüzden evlenecek bekar kızlar bunu göz önüne alın. Hep taviz veren siz olmayın. Oğlan tarafı da az da olsa elini taşın altına koymalı. Bir söz var ya "deveye diken insana......... ........" O misal biraz dişli olmak lazım.

yazık etmişsiniz kendinize sizinki bile bile lades olmuş işin sonu baştan belliymiş zaten kusura bakmayın ama böyle olmamasına şaşırmamalı herkes kendini baştan belli etmiş zaten siz görmek istememişssiniz kendinizde açık açık yazmışssınız zaten en doğrusu boşanmanız bence yol yakınken dönün bu yoldan üstüne birde çocuk falan olursa 22 yaşında hayatınız biter hiç olmazssa çocuk yok sonsuza kadar hayatınızdan çıkarabilirsiniz

daha çok yolun başındayken hiiiiiiçarkana bakma yaşanmışlarına bakma kapa gözünü eskiye önüne bak bacım. Bu adamdan bi cacık olmaz o kaynanana ile de asla yüz yüze gelinmez. çok pişman olursun vazgeçersen evine dönersen affedersen. Sendeki paralar altınlar bittiğinde nolcak. 2000 tl kapatamayan adam kirayı faturayı yatıramayan adam yarın ilerde bide bebeği olursa nasıl olacak ne yapcak senden ne isteyecek... Aklını başına topla ve asla arkana bakma. Ailende destekse sana gözünün önüne bak defet gitsin.. ev bozmak kolay bişey değil. bende evliyim ama sonra çocuktan sonra insan keşke diyor keşşşkee ozaman bırakıp gitmiş olsaydım kimseyi düşünmeyip kendimi düşünüp ileriye bakabilseydim deyip kendini avutarak geçiyo zaman . Allah sabır versin yardım etsin hayırlı olan yolu açsın sana. Amin

ayrıl gitsin yoluna..

1. si eşin borcu olduğunu söylüyor fakat ekstreleri istediğinde göstermiyor

2.ekstreleri istediğinde vermemesine ve kredi kartların bende dursun vs. diye çözüm önerisi sunduğunda kabul etmiyor.

3.Evini terk etmişsin , eşyalarını aldırmışsın , adam halen gelip borcu olduğunu söyleyip bilezik istiyor

Sence bu adam için 2 bilezikten daha mı önemlisin? Öyle olsan halen borcunu olduğunu söyleyip bilezik istemez seni sakinleştirip başka bir çözüm bulacağını söyler.Hayret birşey yanii ne para göz adammış.Belki ailesi için istyordur bilezikleri borcunu göstermediğine göre.

kaynananlar ıstıyor olmasın belkı onlara verecektır ondan bukadar hırs yapmıstır:26:yazık cok yazık bır yuva sadece bu sebepten ne hale getırılmıshıcmı vıcdanları yok bu ınsanların

Son düzenleme:
Canım okurken bir arkadasım esi geldi aklıma kusura bakma ama acı cekeceksende şimdi cek ayrıl def et gitsin bundan koca moca olmaz ! Böylelerinin bi tarafları sııntıya gelmez o altınlar bitene kadar , sonra bu sefer ailenden ordan burdan borc istedir yada kendi ister sen basın asagıda kalırsın coluk cocuk yokken def et gitsin sinirim bozuldu inanki nasılsa öyle gider gitsin baksın annesigile maden sana bişeyi göstermior simdi kufredecem ha

neynafakadan yırtıyoruz mu dıyor zıl takıp oynasaymıs bıde oglunun yuvası yıkılıyo dıyene bıcım ınsanlar var yahukımsenın ahı kımsede kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…