2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Boşandık, 9 yıl geçti :) borçlarını kanıtladığı takdirde hepsini ödeyeceğimi söylemiştim, sana hesap vermek zorunda değilim demişti :) kurtuldum ondan şükür. 9 yıl ustune guya pisman oldu goruşmek istiyor da o yuzden konumu tekrar hortlattım :)

Ben de uzun uzun yazıyorum boşverin bence bu arada adam 9lara takım herhalde 9 gün 9 yıl.. Hiç bulaşmayın derim

Canım konu çok eski. O zamanlar altın böyle değildi :)
Bu arada bende bişey sormak istiyorum benim birkaç tane bileziğim var düğünde takılan bankaya koymuştum ve o günden beri hiç almadım ama tutarı ne kadardır çok merak ediyorum. Gramajlarini filan da bilmiyorum mesela 10 bilezik ne kadar yapar ortalama

İnstagramı açık profil mi kullanıyorsun, öyleyse hikayelerine bakıyor mu

Çok güzel. Her şey çok iyi Allah bozmasın ama ben olsam 9 yıl geçmiş der geçerim sadece. Sizi anlıyorum ama sadece 2 ay evli kalmışsınız. Çok şükür gençliğinizi de vermemişsiniz. Adamı da 2 ayda kendinizi çok sıkmadan silkelemişsiniz. Cidden çok güzel.
Sadece unutamadı diye bu zafer çığlıklarınız biraz fazla geldi bana. 9 yıl... Ne zafer, ne onore olmak... Bi duygu kırıntısı hissetmek için çok fazla

E be E ne canım Allah zaten vazgeç diye her işareti yollamış dinlememişsin...... Konu altın değilki konu sorumluluk.... Yürürse çabanla yürür.... İktire kaktıra... Önce duygusal düşünmeyi bırak bunun sevgiyle ne alakası var söz vermekle yada ilişki yeni evlilik yeni yerine oturur demekle.... Bu hacıyatmazmı dönüyoda otursun.... Zaten hep sorunlu.... Bile bile lades deriz biz burda buna... Altınları ver sus hepsi bu istiyorsan..... Sonrada iş bul.... Eşin yakında faturada öde diyecek.... Zaten benim param karışamazsın demiş.... Ben ne desemki....bir sabah uyanacak mükemmel sorumluluk sahibi bir eş mi olacak diyeyim.... Tabi kinlenir onun sevgisi geçim ve para kendi ailesi ile senin susmana bağlı..... Mucize yok... Böyle gelmiş böyle gider..

Ders olsun de kendine.... Hep vermekle alttan almakla ancak kendini ezdirir karşındakini tepene çıkarırsın. Hata burda zaten.... Bir adım gelene 100 adım gidip paspas olan ilişkileri okuyorum hep burada.....sevmek olduğun gibi çizgileri aşmadan sevilirsen gerçek.... Yoksa ben değişeyim ben alttan alayım ben susayım ben görmezden geleyim vereyim vereyim.... İki kırıntı alayım.... Koca düğün sofrası kurayım.... İn.... Sonu.... Aç kalmak.... Her manada ilgisiz kalırlar yalan söylerler kullanırlar duygularını emeklerini özünü.... Kimseye yapma bunu.... Almadan vermek Allahın işi.... Bi insan bunu yapmaya başladımı hep mutsuz olur

İnstagramı açık profil mi kullanıyorsun, öyleyse hikayelerine bakıyor mu

evet profilim açık, sürekli fake hesaplarca takip ediliyorum .d meğer biri buymuş

hiçbir bedel ödetemeden ayrıldım, ne nafaka ne tazminat.. hiçbir kötülük etmemişken bana bunları yaşatan birinden hıncımı alamamanın verdiği bir ukte vardı içimde. evliyken de boşanırken de çok değersiz hissettirdi. 9 sene sonra hayat ondan intikamımı aldı, o yüzden tam kıvamında bir çığlık benimki. bana psikolojik olarak çok zarar verdi çünkü :)

merhabalar güzel mesajınız için teşekkür ederim öncelikle ama konu çok eski :) beyzadeye hemen boşanma davası açtım :) biteli yıllar oluyor

Hakkınızda en güzeli olsun..... Herşeyin

Kendimi sarraf gibi hissettim. 10 bileşik 22 ayar ve 20şer gramsa 87bin filan yapar.

Ay daha okurken gıcık oldum. Arkana dönüp bakma bu adamdan bi cacık olmaz. Çocuğun olmadığı için şükret.

Eşimle evleneli 11 ay oldu.. Evlenırken evde buzdolabı klıma çamasır makınası yemek takımlarım harıc 2. El perdelerim kayınvalıdemın eskı dıktırdıgı perdeler evlenırken su kadar altın demedık 5 bılezık taktılar hepsi toplam 10bın tuttu dusun ceyrek o zaman 450 tl cıvarlarındaydı.. Takılan tüm paralar altınlarla bozdurdurup kendımıze araba aldık ayagımızı yerden kessın diye oda 2007 model 2. El.. Ne eşimin ailesinden ne de kendı ailemden evlenırken para istedik yardım etmek ıstedıler ıkı tarafta emeklı oldugu ıcın kabul etmedık kendımız 80 bın tl kredı cektık aylık 2bın tl kredı ödüyoruz.. Evlılıkte esya altın para 2. Sırada olmalı bana kalırsa.. 6 aydır işssizim eşim gecımımızı saglıo 3500 maas alıo 1000 kıra verıoz 2000 kredi 500 bıze kalıo 2 hafta da br pazara cıkıoz elektrık su suanlık eşimn dedesı karsılıyor calısmadıgım ıcın.. Ve hıc pısman degılım 2. El esya aldıgımıza veya altınlarımı verdıgıme

sizin takıların nereye gittiği belli imiş, ben de verecektim ama ne idüğü belirsiz borçlarını kanıtlasaydı :) kara deliğe de yollayamazdım, hiç pişman değilim boşandığıma :)

evliliğin başından beri senin benim yaptı o, ben kendi takılarımı gelinliğimn kesesine koyarken, o kendine takılanlarını bir giyim firmasının torbasına koyup elinde taşıdı :) ertesi gün yok etti. bizde durum farklıydı yani. normal bir evlilik olsa, aramızda böyle şeylerin lafı olmasa ben de verirdim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…