2 aylık bebek alerji testi negatif ama sorun devam ediyor lütfen bilenler baksın

Selamlar 2 aylık kızımda neredeyse 1 aydır kakada yeşillik ve mukus mevcut. Bazı kakalarda kırmızı 2 3 nokta kan da oluyor. Kandan ve deriden inek sütü yumurta alerji testleri yapıldı negatif çıktı. Ben 2 hafta süt ürünleri diyeti yaptım bu sırada susam ve kuruyemiş de tüketmedim ama yeşil ve mukuslu kaka devam etti. Süt ürünlerine geri döndüm 3 gün yumurtayı tamamen bırakmıştım ki her kakada 2 nokta kan görmeye başladım. Sonrasında deri testi yapıldı işte ama negatif. Şimdi domatesi bıraktım 2 gün oldu. Gerçekten anlayamıyorum alerji neye olabilir? Dizanteri değil bu arada ve sadece anne sütü alıyor.
Bu arada her kakada kan olmuyor. Bazı kakaları hardal sarısına da dönebiliyor. Mesela bugun ilk iki kakası iyidi hardal sarısı cok az mukus vardı ve kan yoktu. Sonra 3. Kakayı yaptı çok mukuslu ve kan da vardı.
Benim aklıma gelmeyen alerjen bir besin olabilir mi? Tecrubeye ihtiyacım var çok üzülüyorum benim beslenmem yüzünden oluyorsa :KK43:
Alerji testinin negatif olması alerji olmadığı anlamına gelmez. Çok küçükler testte çıkmayabiliyor. Kolay ulaşabileceğiniz bir alerji doktoru yönlendirmesiyle alerji diyeti tek çare.
 
Back