Benim bebeğim de 1 buçuk aylıkken kakasında mukus gördüm, daha sonra kötü kokulu sulu yeşil kakaya dönüştü. Panikle internetten araştırma yaparken inek sütü proteini alerjisi olabileceğini öğrendim ve bir iki hafta sonra yine o panikle olası tüm alerjenleri beslenmemden çıkardım: süt ve süt ürünleri, her türlü paket gıda, dana eti, yumurta, balık, kuruyemiş, susam/tahin, domates, turunçgiller, çikolata, tarçın, kakao… İki hafta olmasına rağmen düzelme olmayınca kafama dank etti: buğday! Ekmek yemeye devam ediyordum çünkü. Onu da kesip glutensiz ekmeğe geçince biraz düzelme oldu ama şimdi de tavuk, kuzu/oğlak eti, mercimek vs. yediğimde de aynı tepkileri veriyor, kusuyor ve huzursuz oluyor. Çoklu besin alerjisi bizimki. İş güç yapamıyor, sürekli onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum.
Nelere tepkili olduğunu anlamak için denemelere başlayacağım ama genel olarak yiyecek bir şey bulamıyorum artık, her şeye korkuyla yaklaşıyorum, kilo verdim çoğunlukla aç hissediyorum ve psikolojik olarak çok yıpratıcı. Hepimize sabır ve dayanma gücü diliyorum.