2 aylık bebeğimle boşanıyorum

Şimdi sana üzülme dicem elebtte üzülceksin ama şunu da bil sana yaşattıklarını yaşamadan ölmicekler sen bebeğinle mutlu olmaya calıs cünkü daha çok küçük ve sana ihtiyacı var dua et bol bol rahatlarsın allahta onları bildiği gibi yapsın bu kaynanalar oğullarını nie kıskanırki kıskanıyosan oğlunu evlwndırme adamda iş yok eşe sahip çıkmamıs ne dıyelım o cocugun günahı ne senın gunahın ne sımdı güvendın evlndın allahım sabırlar versın canım ... cok üzücü çok

bile bile lades olmuş çocuk işi. valla ben anlamıyorum sizdeki cesareti. ne diyeyim.

sakın barısıyım deme
malınada tedbır koydurr
boşaaa gıtsınn

Sakin arkana dönüp bakma . Umarım evler senin ve eşinin üzerindedir. Boşanırken alırsın . Ne güzel çalışıyorsun ve devlet memurusun . Hiç bişe olmaz sana o adamla bir daha bir araya gelme. yavrunla mutluluklar

Onuda ısrarla teklif ettim ancak cevabi hangi parayla oldu düşünün artık

Ay yaa nasıl üzüldüm anlatamam. Kocanı mal hırsı bürümüş. Yazık dayak ne demek? Böyle anaci adamlar evlenmesin el alemin kızlarınin ne hakla hayatlarını mahfediyorlar. Kesinlikle boşa. Yoksa bu böyle devam edecek. Kendine o pislik olmadan.yeni bir hayat kurarsın.

Cesaret edip bu adımı attıysan gerisi kolay. Sakın kararından vazgeçme mutluluklar dilerim.
Ayrıca kötü giden evliliğin çaresinin bebek olmadığını kadınlarımız artık anlasa keşke

Canım Allah kurtarmış seni. Sakın döneyim deme. Bebekle zor olucaktır tabii ki ama o aileyle o kocayla olmak herşeyden zor. Rabbim yolunu bahtını nasibini kısmetini açık etsin.

Benim bi kadın olarak içim sızladı.. bu tip durumlar vazgeçilemez olduklarını hissettirdiğimizden oluşuyor bence. onlar olmadan devam edemeyeceğimizi düşünüyorlar. hele bir de bebek olduysa.. bi kadının yapamayacağı bir şey yoktur yalnız istemek lazım. bence de bi evi üstüne alıp (ki fazlasını alırsın bebek de sende işin de var) şu saatten sonra eşin istese bile bebeği alamaz. yaptığı her şeyi konuşmalarınızı vs. kanıt olarak tut işine yarayabilir. çok da güzel bi hayat sürersin.. illa ki zorlanırsın iki kişi çıktığın yola kendin devam edeceksin ama o yolda sürünerek devam etmekten iyidir kendin dimdik yürümek.. Rabbim içine huzur ve güç versin. bebeğinin bahtı da çok güzel olsun inşallah

neyse bundan sonrası güzel olur inşallah keşke çocuk için acele etmeseydin

Sizin bu adama ihtiyacınız yok haddinden fazla ezdirmişsiniz kendinizi lütfen gidip tedavi olun pskiolojiniz hiç iyi görünmüyor

Dua ediyorum Allah tez zamanda kurtarsın

Dualarınızı bekliyorum derken, tam olarak ne icin dua edelim.
Insallah boşanırsınız, sorun yasamazsiniz, evladinizla bir omur mutlu olursunuz ve yari yariya hakkinizi alirsiniz. Amin.

canım benim üzüldüm allah yardım etsin o nasıl erkek nasıl koca nasıl baba ki
karısını fazla mesaiye gönderiyor para için yazıkları olsun sakın böyle bir adama dönmeyin ne olur

Kv oglunun aklina kanina herbirseyine girmis anlamiorum koca koca adamlar nasil boyle misallerle beyinlerini yikatabiliolar annesinin lafina bakipta cocugunu nasil istemez bi adam benimkide aynen boyle cok anneci eger kocanin iplerini eline alabilirsen ne ala bunu beceren kadinlar var etrafimda adami bagladi kendine ayni sekilde kocasini kendi ailesine dusman etti cok zor bu bedenen buyuk ama akil yaslari 5 yasinda olan adamlarla ugrasmak.

Bu erkeklere noluyor anlamıyorum.Tohumlarını şiddetle mi ekiyorlar nedir.Kaç kurtul ardına bile bakma kuzum.Yaşın da genç daha.Allah korusun daha kötüsü olabilirdi.2 aylık bebeğin sensiz kalabilirdi.Yeniden kur hayatını.Bebeğinle çok mutlu olmanı dilerim.Allah yardımcın olsun.

Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah bundan sonra yaşayacağın günler bu yaşadığın günler kadar zor olmayacak.. dua et bol bol bence kurtulmuşsun..

+10000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…