2 aylık bebeğimle boşanıyorum

Yok artık! daha ne kadar dayak yesin, aşağılansın kadın? Çocuğa da aynı şeyi yapar böyle bir adam.
Yorumu mu hangi pencereden okudunuz acaba ? Ben ne demişim farklı bir şey mi demişim bekle biraz daha dayak ye falan mı dedim ???

Çalışan kadın olmakta zor....
aman ne olur ne olmaz, oku, mesleğini eline al, çalış...

sonra evlenirken o parada gözü olan bir adamla evlen, senin emeklerini, ailenin emeklerini hiç etsin. Kazandığın parayı nasıl harcayacağını söylesin, mesailerini hesaplasın, ne zaman Doğum iznini bitireceğine karar versin...

Herkese aman meslek aman iş-güç-ekonomik özgürlük vs diyoruz da çalışmayın diyesim geliyor artık. Bu ne Allah aşkına pantolon alamıyorum diyor kadın... daha neye çalışıyorsun bacım sen?

Yat kalk haline şükret .
İşin var , bebeğin var, ailen var.
Ne güzel dayak atan erkek bozuntusundan kurtulmuşsun.
Aç davanı, al tazminatını
Uzuuuuun bir hayat seni bekliyor.
Allah yardımcın olsun.
Lütfen barışma o adamla

Bütün maddi haklarını talep et, nafakayı da bağlat, çatır çatır boşa bu pisliği.

Yorumu mu hangi pencereden okudunuz acaba ? Ben ne demişim farklı bir şey mi demişim bekle biraz daha dayak ye falan mı dedim ???
''Keşke çocuk için biraz daha bekleseymişsini'' yorumunu evliliği bitirmeyin manasında aldım ben. Her iki tarafa da çekiliyor.

Sadece beğenmedim çok beğendim!

Kesinlikle katılıyorum. Hem çalışan hem ev kadını olmak zorunda kalınıyor.
Gerçekçi olalım bir insan hem ev hem iş kadınıysa hangi arada yaşıyor?

Çok üzüldüm. İnşallah her şey düzelir. Düzelmez ise hakkınız olan tüm maddi şeyleri isteyin, iyi bi nafaka ödesin bu cimri adam.

Cimrilik de boşanma nedenidir deeee siz ne demeye bu adamla ömür törpülemeye çalışıyorsunuz yarın öbür gün bebeğin içtiği sütten yediği ballı ekmeğe giydiği kıyafetten bezine laf etmeyecek mi bu adam. Al evlerden birini kira ödeme otur maaşınla da geçinirsin

Bencede allahtan belasini istemis yakinda kendi yuvasini yıkarak ulasacak

''Keşke çocuk için biraz daha bekleseymişsini'' yorumunu evliliği bitirmeyin manasında aldım ben. Her iki tarafa da çekiliyor.
Konu sahibi eşiyle arası düzelince çocuk yapmış o yüzden çocuk için biraz daha bekleseydiniz demek istedim.

Çok üzüldüm düzelir felan diyerek sana moral vermek isterdim ama kesinlikle değişmez daha da kötüye gider...hergün pişman olup uzulmektense kesin kararını verip mutlu olmanı dilerim

Ah canim Allah yardimcin olsun. Anlamiyorum devir mi degisti insanlar mi evlilikten sogudum

Bosanmakla en iyisini yaparsin gibi gözüküyor erkekler neden evlenince değişiyor anlamiyorum korkuyorum ya

Şimdi sen kurtulduğuna dua et yoluna bak diyicem sen çocuğunu sormaya aramıyor diyorsun sen eşini heralde beyinde bitiremedin güçlü ol dirayetli ol dik dur ayrıl hayatını kur sana başka ne tavsiye edelim bu yazdıklarından sonra

Şuan şanslısın inan bana bırak bebeğimde öyle bir ailede büyümeyecek. Keyfini çıkar evet zor olacak ama işin paran varsa ihtiyacın yok

Malları paylaş, boşan. Evlerden biri senin. Otur içinde. Nafaka bağlat çocuğuna. Bakıcı tut, çalış. Mesleğin var. İşin var. Maaşın var. İstediğin gibi ye, iç, gez. Bunların ağız kokusunu çekme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…