kizlar ezik yetismiyor.arkalarinda aile olmazsa bi meslegi olmasa kadin napacak.mahalle baskisini hic soylemiyorum.yoksa kadinlar ezik oldugu icin degil ortada kalmaktan oldurulmekten cocugundan uzaklasmaktan korktugu icin kaliyor esinin yanindaYa yurtdışındayım,iki kızım var,büyük konuşmayayım ama,asla ama asla Türkiyedekiler gibi olmayacak kızlarım...şimdi yadırgayan çok olacak ama Türkiyede aileler kızları hep ezik yetiştiriyor...konu sahibi bile halen kurtulduğuna şükredeceğine çocuğunu aramıyor diyor...sen git ezil dayak ye,küfür işit,bir de git o adamdan çocuk yap,maaşını ona ver ...sonra adam çocuğunu sormuyor...yahu adam diye biri yokki ortada...of çok sinirlendim yaa iyiki oğlum yok
Konu sahibi çalışıyor mesleği var,burda bir çok konu vardı,çalışıp eğitimli olduğu halde dayak yiyen aldatılıp boşanmaya korkan...lafım onlarakizlar ezik yetismiyor.arkalarinda aile olmazsa bi meslegi olmasa kadin napacak.mahalle baskisini hic soylemiyorum.yoksa kadinlar ezik oldugu icin degil ortada kalmaktan oldurulmekten cocugundan uzaklasmaktan korktugu icin kaliyor esinin yaninda
Yok artık! daha ne kadar dayak yesin, aşağılansın kadın? Çocuğa da aynı şeyi yapar böyle bir adam.Keşke çocuk için biraz daha bekleseydiniz olan olmuş artık boşanmanız en mantıklısı olur çok yüz göz olunmuş tekrar toparlanmaz bu evlilik.
Merhabalar uzun olucak biraz
2 yıl önce evlenmistik sevgililik nişanlılık dönemleri harika geçmişti boyle olacagi aklima dahi gelmezdi cok anlayışlı çok kibar çok düşünceli biriydi aileside oyle ta ki evlenene kadar birden değişimler baslamisti esim sert anlayissiz dedigim dedik birisi olmaya başlamıştı . Devlet memuruyum beni surekli fazla mesaiye gitmem icin zorlamaya harcamalarimi kisitlamaya baslamisti (harcamalarim dedigim tsört pantolon tarzi ihtiyaclardan bahsediyorum)
Annesi benim yanimda bile kadına yüz vermiyceksin oğlum kadın seytandir sen erkeksin sen bilirsintarzi cumleler kullanirdi onemsememistim o zamanlar esim etkilenmiyo sanirdim
Derken esimin istedigini ne zaman yapmak istemesem tartismalar kavgalar hatta sonunda dayak hakaret küfür bu sekilde devam etti
Ailemin uyarisiyla 8 9 aylik bi düzelme surecinde hamile kaldim ikimizde istemistik bu bebegi hamileligimin 5. ayinda ayni sorunlar tekrar yasanmaya basladi hemde daha fazlasıyla bu sefer ailesi hayatimiza iyice mudahale etmeye basladi
Cocugumun ismine karar verilirken bile erkek tarafına düşer sen yorum yapamazsin dedi esim bana cocuguna 1 tane zibin dahi almadi herseyini benim ailem aldi sadece bebek odasi mobilyasini yalvara yalvara aldirdm onada sonra zoruma gidiyo bunu odemek dedidogum zamani geldiginde annesini cagirdi annesi gelip annemi gondermeye çalıştı ertesi gün damadiyla kızını evimize cagirdi bana her firsatta laf soktu (bebegim makat gelis sezeryan oldu buna ragmen normal dogurcaktin bende kizimda normal dogurduk sende disini sıksaydin normal dogursaydin dedi) 4 gun boyunca esimi fitledi esim surekli bana kizdi bagirdi en guzel gunlerimi rezil etti en son tartistik annesi gitti o gunden beri yari ailemde yari evimdeydm en son beni arac icinde darp etti bende sikayetci olup cocugumu alip ailemin yanina geldim bosanma davasi acicam
Bu arada 2 tane evimiz bi arabamiz var evet allahtan belasini istedigini dusunuyorum cunku arabanin borcu biter bitmez 3. Evi alicaz diye tutturdu pantolonum yok aldirmiyo o derece bi para biriktirme hirsi dogum iznim biter bitmez fazla mesailere gitmemi istiyo hepsi birlesti ve ben tukendim
Dahasi hic arayip sormuyo cocugunu bile bu cocugu ben istemedim diyo simdide
Dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?