- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.707
- 63
Bosaaaaaaaaaa gitsinMerhabalar uzun olucak biraz
2 yıl önce evlenmistik sevgililik nişanlılık dönemleri harika geçmişti boyle olacagi aklima dahi gelmezdi cok anlayışlı çok kibar çok düşünceli biriydi aileside oyle ta ki evlenene kadar birden değişimler baslamisti esim sert anlayissiz dedigim dedik birisi olmaya başlamıştı . Devlet memuruyum beni surekli fazla mesaiye gitmem icin zorlamaya harcamalarimi kisitlamaya baslamisti (harcamalarim dedigim tsört pantolon tarzi ihtiyaclardan bahsediyorum)
Annesi benim yanimda bile kadına yüz vermiyceksin oğlum kadın seytandir sen erkeksin sen bilirsintarzi cumleler kullanirdi onemsememistim o zamanlar esim etkilenmiyo sanirdim
Derken esimin istedigini ne zaman yapmak istemesem tartismalar kavgalar hatta sonunda dayak hakaret küfür bu sekilde devam etti
Ailemin uyarisiyla 8 9 aylik bi düzelme surecinde hamile kaldim ikimizde istemistik bu bebegi hamileligimin 5. ayinda ayni sorunlar tekrar yasanmaya basladi hemde daha fazlasıyla bu sefer ailesi hayatimiza iyice mudahale etmeye basladi
Cocugumun ismine karar verilirken bile erkek tarafına düşer sen yorum yapamazsin dedi esim bana cocuguna 1 tane zibin dahi almadi herseyini benim ailem aldi sadece bebek odasi mobilyasini yalvara yalvara aldirdm onada sonra zoruma gidiyo bunu odemek dedidogum zamani geldiginde annesini cagirdi annesi gelip annemi gondermeye çalıştı ertesi gün damadiyla kızını evimize cagirdi bana her firsatta laf soktu (bebegim makat gelis sezeryan oldu buna ragmen normal dogurcaktin bende kizimda normal dogurduk sende disini sıksaydin normal dogursaydin dedi) 4 gun boyunca esimi fitledi esim surekli bana kizdi bagirdi en guzel gunlerimi rezil etti en son tartistik annesi gitti o gunden beri yari ailemde yari evimdeydm en son beni arac icinde darp etti bende sikayetci olup cocugumu alip ailemin yanina geldim bosanma davasi acicam
Bu arada 2 tane evimiz bi arabamiz var evet allahtan belasini istedigini dusunuyorum cunku arabanin borcu biter bitmez 3. Evi alicaz diye tutturdu pantolonum yok aldirmiyo o derece bi para biriktirme hirsi dogum iznim biter bitmez fazla mesailere gitmemi istiyo hepsi birlesti ve ben tukendim
Dahasi hic arayip sormuyo cocugunu bile bu cocugu ben istemedim diyo simdide
Dualarinizi bekliyorum
Uzman cavus ama genel kurmay baskani havasi varçok pardon ama kendisi neci ? kesin kendisi sizin gibi bir memur değildir....
genelleme yapmyim diyorumda benim eski sevglimde subaydı orada eşleriniz atanmadan evlenmeyin borç bitmiyo diye akıl veriyormuş üstleri o kadr leşşş ortam ve nedense hepsinde arıza oluyor yakın tanıdığmda subayla evliydi ve 2 yaşında oğluyla ayrıldı.psikolojilerinin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum sürekli maddiyat..böyle erkek gibi erkek olmayan adamlardan da midem bulanıyor.nerdeee babalarımız gibi...Uzman cavus ama genel kurmay baskani havasi var
Kesinlikle oyle evlenince hersey maddiyat mal mülk ayrica dediginiz gibi surekli birbirlerine akil verip eslerine yaptiklarini birbirlerine anlatiyorlar hepsi çakal sürüsügenelleme yapmyim diyorumda benim eski sevglimde subaydı orada eşleriniz atanmadan evlenmeyin borç bitmiyo diye akıl veriyormuş üstleri o kadr leşşş ortam ve nedense hepsinde arıza oluyor yakın tanıdığmda subayla evliydi ve 2 yaşında oğluyla ayrıldı.psikolojilerinin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum sürekli maddiyat..böyle erkek gibi erkek olmayan adamlardan da midem bulanıyor.nerdeee babalarımız gibi...
o zamna çok üzülmüştüm ama cidden Rabbimin var bir bildiği.hiç üüzülmeyinnKesinlikle oyle evlenince hersey maddiyat mal mülk ayrica dediginiz gibi surekli birbirlerine akil verip eslerine yaptiklarini birbirlerine anlatiyorlar hepsi çakal sürüsü
Yaaa cok uzuldum daha 8 gun nedir ki ne istiyor bu erkekler anlamiyorumSiddet hakaret bi dakika durma benimde sonum bosanmak mal gibi evlendm daha 8gunluk evliyim daha dugun gecesi icip icip sokak ortasinda bana saldirdi bende ona
Size şiddet uyguladığı için mesleki soruşturma geçirmiyorlar mı?Kesinlikle oyle evlenince hersey maddiyat mal mülk ayrica dediginiz gibi surekli birbirlerine akil verip eslerine yaptiklarini birbirlerine anlatiyorlar hepsi çakal sürüsü
Ya yurtdışındayım,iki kızım var,büyük konuşmayayım ama,asla ama asla Türkiyedekiler gibi olmayacak kızlarım...şimdi yadırgayan çok olacak ama Türkiyede aileler kızları hep ezik yetiştiriyor...konu sahibi bile halen kurtulduğuna şükredeceğine çocuğunu aramıyor diyor...sen git ezil dayak ye,küfür işit,bir de git o adamdan çocuk yap,maaşını ona ver ...sonra adam çocuğunu sormuyor...yahu adam diye biri yokki ortada...of çok sinirlendim yaa iyiki oğlum yok
Aslinda konu ailem degil hep arkamdalardi bosanmaya korkmak da degil oyle olsa simdi hic bosanamazdim ama herkesin bi baglandigi biseyler yapamadigi nokta varya benimde oyleydi sanirim bosanicam diyemedim belkide o zaman hala seviyodum simdi tamamen bitti gözümdeKonu sahibi çalışıyor mesleği var,burda bir çok konu vardı,çalışıp eğitimli olduğu halde dayak yiyen aldatılıp boşanmaya korkan...lafım onlara
Sikayetci oldum geciriyolarmis askeriye ayri dava aciyormus ama hapis cezasi almadkca meslegi etkilemiyormusSize şiddet uyguladığı için mesleki soruşturma geçirmiyorlar mı?
Allah kurtarsın.Merhabalar uzun olucak biraz
2 yıl önce evlenmistik sevgililik nişanlılık dönemleri harika geçmişti boyle olacagi aklima dahi gelmezdi cok anlayışlı çok kibar çok düşünceli biriydi aileside oyle ta ki evlenene kadar birden değişimler baslamisti esim sert anlayissiz dedigim dedik birisi olmaya başlamıştı . Devlet memuruyum beni surekli fazla mesaiye gitmem icin zorlamaya harcamalarimi kisitlamaya baslamisti (harcamalarim dedigim tsört pantolon tarzi ihtiyaclardan bahsediyorum)
Annesi benim yanimda bile kadına yüz vermiyceksin oğlum kadın seytandir sen erkeksin sen bilirsintarzi cumleler kullanirdi onemsememistim o zamanlar esim etkilenmiyo sanirdim
Derken esimin istedigini ne zaman yapmak istemesem tartismalar kavgalar hatta sonunda dayak hakaret küfür bu sekilde devam etti
Ailemin uyarisiyla 8 9 aylik bi düzelme surecinde hamile kaldim ikimizde istemistik bu bebegi hamileligimin 5. ayinda ayni sorunlar tekrar yasanmaya basladi hemde daha fazlasıyla bu sefer ailesi hayatimiza iyice mudahale etmeye basladi
Cocugumun ismine karar verilirken bile erkek tarafına düşer sen yorum yapamazsin dedi esim bana cocuguna 1 tane zibin dahi almadi herseyini benim ailem aldi sadece bebek odasi mobilyasini yalvara yalvara aldirdm onada sonra zoruma gidiyo bunu odemek dedidogum zamani geldiginde annesini cagirdi annesi gelip annemi gondermeye çalıştı ertesi gün damadiyla kızını evimize cagirdi bana her firsatta laf soktu (bebegim makat gelis sezeryan oldu buna ragmen normal dogurcaktin bende kizimda normal dogurduk sende disini sıksaydin normal dogursaydin dedi) 4 gun boyunca esimi fitledi esim surekli bana kizdi bagirdi en guzel gunlerimi rezil etti en son tartistik annesi gitti o gunden beri yari ailemde yari evimdeydm en son beni arac icinde darp etti bende sikayetci olup cocugumu alip ailemin yanina geldim bosanma davasi acicam
Bu arada 2 tane evimiz bi arabamiz var evet allahtan belasini istedigini dusunuyorum cunku arabanin borcu biter bitmez 3. Evi alicaz diye tutturdu pantolonum yok aldirmiyo o derece bi para biriktirme hirsi dogum iznim biter bitmez fazla mesailere gitmemi istiyo hepsi birlesti ve ben tukendim
Dahasi hic arayip sormuyo cocugunu bile bu cocugu ben istemedim diyo simdide
Dualarinizi bekliyorum
Kız annelerinin her cumle sonuna iyi ki oğlum yok lafini eklemeleri nedendir acep. Cok denk geldigim icin merak ediyorum. Mükemmel kız yetiştiren anne mükemmel erkek evlatta yerleştirebilir neticede. Cidden meraktan soruyorum.Ya yurtdışındayım,iki kızım var,büyük konuşmayayım ama,asla ama asla Türkiyedekiler gibi olmayacak kızlarım...şimdi yadırgayan çok olacak ama Türkiyede aileler kızları hep ezik yetiştiriyor...konu sahibi bile halen kurtulduğuna şükredeceğine çocuğunu aramıyor diyor...sen git ezil dayak ye,küfür işit,bir de git o adamdan çocuk yap,maaşını ona ver ...sonra adam çocuğunu sormuyor...yahu adam diye biri yokki ortada...of çok sinirlendim yaa iyiki oğlum yok
yeniden okudum evet adam bayagı sıkıntılı hayırlıdı olsunokumadım tam ama kendimden pay bicecegim lohusalık ve sonrası bizler gassasız erkeklerde cok öküz canım o bebeğim hatrına iyi günlerinizi hatırla bir uzmana gidin babasız büyümesi cok acı .
ben de bosanmk istedim baya bunlmıstım yazık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?