2 aylık bebeğimle boşanıyorum

Şuan ne kadar hassas ve duygusal olduğunu tahmin edebiliyorum benimde 3 aylık bebeğim var o bebeğe baktıkça için ne kadar aciyor uzuluyorsundur ama geçicek ayrılık en iyisi böyle bi adam için kendini yıpratma

Bosaaaaaaaaaa gitsin

çok pardon ama kendisi neci ? kesin kendisi sizin gibi bir memur değildir....

çok pardon ama kendisi neci ? kesin kendisi sizin gibi bir memur değildir....

Siddet hakaret bi dakika durma benimde sonum bosanmak mal gibi evlendm daha 8gunluk evliyim daha dugun gecesi icip icip sokak ortasinda bana saldirdi bende ona

Uzman cavus ama genel kurmay baskani havasi var
genelleme yapmyim diyorumda benim eski sevglimde subaydı orada eşleriniz atanmadan evlenmeyin borç bitmiyo diye akıl veriyormuş üstleri o kadr leşşş ortam ve nedense hepsinde arıza oluyor yakın tanıdığmda subayla evliydi ve 2 yaşında oğluyla ayrıldı.psikolojilerinin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum sürekli maddiyat..böyle erkek gibi erkek olmayan adamlardan da midem bulanıyor.nerdeee babalarımız gibi...

Kesinlikle oyle evlenince hersey maddiyat mal mülk ayrica dediginiz gibi surekli birbirlerine akil verip eslerine yaptiklarini birbirlerine anlatiyorlar hepsi çakal sürüsü

Kesinlikle oyle evlenince hersey maddiyat mal mülk ayrica dediginiz gibi surekli birbirlerine akil verip eslerine yaptiklarini birbirlerine anlatiyorlar hepsi çakal sürüsü
o zamna çok üzülmüştüm ama cidden Rabbimin var bir bildiği.hiç üüzülmeyinn

Size şiddet uyguladığı için mesleki soruşturma geçirmiyorlar mı?

Maalesef, dediklerinizde haklisiniz. Biz de kizlar kendi degerini, oz benligini, saygisi ogretilmeden gelin, anne alma hayaliyle buyutuluyor.

Kadinsan illa anne olmak zorundasin, genc yasta evlenmek zorundasin, evdeki adami ne yaparsa yapsin idare etmek zorundasin, dayakta yesen hatayi kendinde aramalisin, kan kusup kizilcik serbeti ictim demelisin, fikrini ozgurde ifade edemezsin, edersen çenesi dusuk dirdirci olursun, aldatilirsan kocasiyla ilgilenmiyor olursun.

Hem bize hem bizden sonrakilere yazik. Umarim herkes bilincli anne baba olur...

Konu sahibi çalışıyor mesleği var,burda bir çok konu vardı,çalışıp eğitimli olduğu halde dayak yiyen aldatılıp boşanmaya korkan...lafım onlara
Aslinda konu ailem degil hep arkamdalardi bosanmaya korkmak da degil oyle olsa simdi hic bosanamazdim ama herkesin bi baglandigi biseyler yapamadigi nokta varya benimde oyleydi sanirim bosanicam diyemedim belkide o zaman hala seviyodum simdi tamamen bitti gözümde

Allah kurtarsın.

Kız annelerinin her cumle sonuna iyi ki oğlum yok lafini eklemeleri nedendir acep. Cok denk geldigim icin merak ediyorum. Mükemmel kız yetiştiren anne mükemmel erkek evlatta yerleştirebilir neticede. Cidden meraktan soruyorum.

okumadım tam ama kendimden pay bicecegim lohusalık ve sonrası bizler gassasız erkeklerde cok öküz canım o bebeğim hatrına iyi günlerinizi hatırla bir uzmana gidin babasız büyümesi cok acı .
ben de bosanmk istedim baya bunlmıstım yazık ama

yeniden okudum evet adam bayagı sıkıntılı hayırlıdı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…