2 aylık bebeğim normal mi?

Biraz stresli olabilir misiniz? Onu hissediyordur.

Evet stresliyim ve lohusa depresyonunda olduğum için mutsuzum. Doğru diyorsunuz illa ki bu duygularımı hissediyordur
KAfada sıralıyoruz önce tummy time sonra ana kucağı sonra cart curt gibi. alın kucağınıza açın bi müzik dans edin. Sling alın sarın kendinize yürüyüşe çıkın.

Aaa öyle mi acaba? Çünkü internette 2 aylık bebek için uyanıklık süresi 1-1,5 saat yazıyor bende 1,5 saat uyanık tutuyordum. Bir de kısaltıp deneyeyim. Denemekten zarar gelmez
Ya evet öyle yazıyor da gerçek hayatta pek öyle olmuyor

Ah ne demek,size biraz olsun desteğim dokunduysa ne mutlu bana ama inanın sadece destek olsun diye değil ,gerçek olduğu için de söyledim bunları. Çünkü tüm bu duygular geçici inanın. Ben gebeliğimin son 3 haftasına kadar çalıştım,sabah 7 akşam 7 kendi işyerimizde. Çok aktif bir hayatım vardı,yaşam standartları çok şükür iyiydi. Doğum yapınca bir anda tüm bunlar bitti. Yalnız olduğum sabahlar uyandığımda ' ya hep bu döngü içinde nasıl yaşanır?' diye kendimi sorguladığım çok oldu. Çünkü bebişle ister istemez tekrarlayan hareketleri yaşıyorsunuz gün boyu ama dediğim gibi kabullendiğinixde alışmak daha kolay oluyor. Sizin için de her şey çok güzel olacak eminim,geriye dönüp baktığınızda güleceksiniz bile. Bir gün annem ve babam vardı yemekte onlara dedim ki: ben ne zamsn eski hayatıma dönücem? Annem de bana: eski hayatın yok artık,bebeğinle yeni bir hayatın var,artık onunla yaşayacaksın dedi. Mesela o gün de bana dank etti :)) siz de hiiç üzülmeyin nolur,bebişle sağlıklı günlerin keyfini çıkarın. Ha bi de naçizane tavsiyem hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bebiş durmadığında gündüzleri hava güzelken yürüyüşe çıkın. Dışarı çıkar çıkmaz uyuyorlar

Ne kadar benzer duygular yaşamışız... İnşallah en yakın zamanda bu düşüncelerim, bu hislerim geçer tüm lohusa annelerin bu hisleri geçsin çok zor bu düşüncelerle yaşamak Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimiz bebişlerimizle mutlu olalım. Evet güzel havalarda her gün dışarı çıkıyoruz ve evet dediğiniz gibi hemen uyuyor, hem ben hava almış oluyorum hem bebişim güzelce uyumuş oluyor bi de tabii klasik her dışarı çıktığımızda güzelce kakasını da yapıp rahatlıyor

Bizim 5. Ay bitti hala öyle.. öyle mızmız ki çevrem aç mı diye baskılıuor bir yere bile götüremiyorum :)) almadığım oyuncak oynatmadığım oyun yok dediğiniz gibi. En fazla on dk. Acaba böyle mi kalacak yoksa düzelecek mi bir gün o da mutlu olacak mı diye bekliyorum hahaha

Merhaba aynı durumları yaşadım şuan kızım 4 aylık ilk iki ay sürekli ağladı uyanık kaldığı süre boyunca ağladı ilk bebeğim tecrübesizim ne yapacağımı bilemiyordum annemi arayıp ağlıyordum bi çocuk hep ağlar mı diye 3. Aya girdiğinde bu ağlamalar azaldı sadece uykusu geldiğinde mızırdanmaya başladı oyuncak falan gösteriyordum oyalanıyordu ana kucağında mutfağa götürüyorum ben iş yaparken bana bakıyor geçiyor yani biraz sabırrr önerim sık sık uyutmanız uykusuz kaldıklarında çok mutsuz oluyorlar yani benim çocuğum ağladığı anda anlıyorum ki uykusu gelmiş hemen uyutuyorum

İnan geçiyor aynılarını hissettim ne zamana kadar böyle sürer diye düşünüp durdum 3. Aydan sonra düzeldi

Yaaa korkutmayın beni herkes gelip geçici bu günler diyor, bir bildikleri vardır inşallah en yakın zamanda bebişlerimiz mutlu, neşeli, keyifli olurlar

Evet aynı şekilde beni de en çok strese sokan şey ilk bebeğim olması ve bebek bakımına dair hiçbir şey bilmemem. Ayy ne güzel 3. Ay gerçekten sihirli bir aymış neyse ki bizim de çok az kaldı. Kendi kendine oyalanabilmesi çok güzel inşallah bizim de o günlerimiz gelecek. 1,5 saat uyanık tutuyoruz genelde, ama bugünden itibaren 1 saate düşürücem bakalım belki o da etkiliyordur biraz fazla geliyordur belki uyanık kaldığı süre

Evet 1.5 saat fazla geliyor olabilir 4 aylık şuan ben 1.5 saat ayakta tutuyorum bir de süpürge sesini denediniz mi? Bizim cimcimeye çok iyi geliyor uyuturken süpürge sesi açıyorum hemen susuyor onu dinliyor dinlerken uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…