2.ayımıza 1 hafta kaldı sorularım var...

Ben alınmamm gücenmem. Çıkışmak rahatlatacaksa çıkışadabilirsiniz. Önce bi şekilde kendiniz rahatlayın. Emin olun çocuğa daha verimli davranışlar sergileyebiliriz.

Valla şaşıyorum akşama kadar 1 kazan dolusu gaz çıkartıyor ama bitmiyor bu gazı her gün yenileniyor. Sizin de öyle sanırım siz hangi gaz damlası kullanıyorsunuz? Rahat uyuması için neler yapıyorsunuz
Bazı bebeklerin gazı çok olur çıkardıkça daha da gaz üretir demişti doktorumuz.Benim kızımda çok gazlıydı.Maflor aldım en son
kolik bebek için ayrıca probiyotik özelliği var sindirim destekli bebeklerin sindirim sistemi tam gelişmediği için rahatlatıyor benim kızımda işe yaradı.Belki size de iyi gelir

Reflüsü olabilir mi ?kusmları sürekli oluyor mu? Eğer reflüsü var onun için ayrıca dikkat etmeniz lazım

Ben alınmamm gücenmem. Çıkışmak rahatlatacaksa çıkışadabilirsiniz. Önce bi şekilde kendiniz rahatlayın. Emin olun çocuğa daha verimli davranışlar sergileyebiliriz.
Çok çok haklısınız biz ne kadar rahat olsak o kadar verimli olabiliyoruz bunu uykumu alabildiğim günlerde öğrendim. Bebeğimle beraber mışıl mışıl uyurken daha verimli oluyorum bu yüzden bebeğim ne zaman uyusa ben de o zaman uyuyorum. Ama bu 2 gündür doğru düzgün uyuyamıyoruz.. bide alınmayacaksınız diye size çıkışamam öyle şey mi olur? Çok iyi insanlarsınız hepinize saygım var sevdim de sizi. Beni anlayıp bana yardım etmek için üşenmeden yazıyorsunuz kim bilir sizin ne işleriniz var o arada telefonu alıp yazıyorsunuzdur teşekkür ederim hepinize

Bişey diyim mi benim doktorum da hem kusmaları için iyi gelebilecek düşünceyle maflor önerdi evet ama benim bebeğim o zamanlar hiç kusmuyordu zaten bu 2 gündür böyle sık kusmaya başladı hep kusan biri değil. Hem etrafımın önerisiyle hem de çocuğumun gaz sancısı yüzünden aktığı gözyaşlarını görmemle doktora zinco nasıl bi marka diye sordum ve kullanabilirsin dedi bu yüzden zinco kullanıyorum. Ve çok çok iyi geliyor tıpkı büyükler gibi kendi kendine çıkartıyor çok şükür az da olsa bazen zorlanıyor ama yine de çıkartıyor. Doktora yine soracağım kusmalar için ne yapacağımı maflor ve zincoyu birarada kullanamam ama ikisi de ilaç belki çakışır diye korkarım bişey olmasından.

Rica ederim. Biliyorum hayatta kalabilme mücadelesi veriliyor ilk aylar adeta. Yemek hemek bile lüks. Ama olabildiğince rutinlerinizi ertelemeyi bırakmaya çalışın. Okumayı seviyorsanız bir sayfa da olsa kitap okuyun mesela gibi gibi...

Reflüsü olabilir mi ?kusmları sürekli oluyor mu? Eğer reflüsü var onun için ayrıca dikkat etmeniz lazım
Reflüsü yok 2 gündür kusmaya başladı öncesinde bile nadiren 1 kez kusardı ya da kusmazdı o da kusarsa sütü fazla içtiği için kusardı. Şu büyüme atağı bebeğimi mahvetti ağlayıp duruyor. Ya uzanacak oyun oynayacak akşama kadar ya da ağlayana kadar ya da süt içerken bile ağlayacak. Oyun oynamasında sakınca yok ama dünden beri hiç uyuyamadı kafamın takıldığı tek şey uyutamıyorum bi türlü. Tam uyuyacak 30 dk 40 dk süt içiyor tam gözleri kapandı oluyor o sırada bi çığlık bi çığlık patlatıyor yine başa dönüp uzandırıyoruz bi sonraki ağlamasına kadar öyle duruyor sonra acımıyor ama nedense çok ta sinirleniyor bu yüzden memeyle kavga ediyor ya da memeyi ağzına almıyor bile. Sonra zorla aldırıyorum içiyor sütünü 30 dk 40 dk hatta 1 saat. Sonra pat ağlayarak uyanıyor. Arkadaş uyutmak istiyorum uykusunu alsın istiyorum yavrumun gözleri şişti uykusuzluktan...

Maflor da zinco da gaz içinya belki bi arada olmaz.Tabi yine sorun çok gazı varsa ayaklarını sıcak tutun ayaklarından hiç üşütmesin.Kiraz çekirdekli kemer almıştım ısıtıp onu sarıyordum beline .İnternetten bakabilirsiniz o da karnını sıcak tutuyordu gaz olmasın diye.Uyku öncesi güzel bi duş aldırabilirsiniz üzerine karnına yağıyla bi masaj da iyi olur

Sizi çok anlıyorum o çığlıklar hiç uyumamalar kabusumduSakim kalmak zor ama biraz daha sabır 3.ay bittikten sonra gaz sorunu baya hafifliyor .Ana kucağı aldınız mı elektrikli olmayan .Bebekler onları seviyor

Sakin ol yavrum anlattığın her şeyi bende yaşıyorum şu an ama geçecek, 20 dk zor uyuyor valla benimkisi de ağlayarak uyanıyor bu dönemler çok normal daha bir kaç gün önce doktor normal olduğunu söyledi

Evet haklısınız ben de aynısını düşündüm 2 gaz damlası olmaz diye.. çok gazı var fakat zinco işe yaradı sadece kusması var. Kiraz çekirdekli kemer bizde de var kullanıyorum iyi geliyor çorabı ayağından eksik olmaz. Uyku öncesi duş aldırma kısmı sorun çünkü artık kıştayız ev doğalgazlı olsa da bi yerlerden soğuk hava geliyorhep kalın giyidiririm ancak sıkmayacak şekilde

Sizi çok anlıyorum o çığlıklar hiç uyumamalar kabusumduSakim kalmak zor ama biraz daha sabır 3.ay bittikten sonra gaz sorunu baya hafifliyor .Ana kucağı aldınız mı elektrikli olmayan .Bebekler onları seviyor
Ana kucağı var pek durmayı sevmiyor. İnşallah gaz sorunu da halloldu mu diğer sorunları da hallederiz inşallah tabi diğer anneler bu konu için ne diyor acaba? Gaz sorunu 3.ayda biten daha sonrasında uzun ya da kısa güzel uykular uyuyan bebekler var mı

Çok çabuk geçecek ama şuan zaman pek akmıyor şuan emziriyorum ve memeyle kavga ediyor uyutamayacağım sanırım...

Çok çabuk geçecek ama şuan zaman pek akmıyor şuan emziriyorum ve memeyle kavga ediyor uyutamayacağım sanırım...
3. Ayı sormuşsun bizim 3. Ayımız bitti fazla hareketlendiği için bir miktar gaz sorunu azaldı canım bence dönüm noktası 3. Ay bazı şeyler azalıyor ama yeni alışkanlıklar da çıkıyor benimkisi de asla kusma olmazdı ama bu aralar kusar oldu

Sunılsrını yaşadım. Gazdan elini emer be sürekli gaz sıkıştırdığı için pozisyon değiştirmek ister ve muhtemelen de gaz sancısından hırslanıp emiyor

Uykusu nasıl iyi uyuyor mu uzadı mı kısaldı mı? Bu arada maşallah...

Sunılsrını yaşadım. Gazdan elini emer be sürekli gaz sıkıştırdığı için pozisyon değiştirmek ister ve muhtemelen de gaz sancısından hırslanıp emiyor
Uyku da sıkıştırıp duruyo uyuyamıyor bi türlü.. memeyle kavga ediyor o sırada gaz çıkartıyor rahatlıyor ama yine ağlıyor memeyi ağzına zorla sokuyorum. İçip uykuya dalıyor 30 40 dk sonra yine ağlayarak uyanıyor atak sancısı böyle bişey sanırım

Yine de maşallah... Zaten karışık saatlerde uyuyup uyanıyorlar bi düzen beklemiyorum tek isteğim kolayca uykuya geçiş yapabilmesi.. bilmediğim sorunlardan ötürü ağlıyor buna çare bulabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…