2.ayımıza 1 hafta kaldı sorularım var...

Bu arada ekleme yapayım, bugün benim gözümden söylüyorum çok kustu. Kayınvalidem diyor ki ya sen üşüttün ya da o. Ama ikimizin de üşüteceği bişey yok diyorum. Çok dikkat ediyorum çünkü. Büyük ihtimalle sen üşüttün ordan da sütüne geçtiyse bundan ötürü kusuyor olabilir diyor doğru mu sizce var mı öyle bişey? Ve sen üşütmedim desen de sen farketmezsin diyor. Nasıl oluyor bu?

Sebep aramak anneyi çok yıpratıyor. Ben çok kısa süte emzirdim sağımla besledim sonra sütüm kesildi mamayla devam ediyoruz. O nedenle meme bağımlılığı hakkında konuşma haddim değil. Sebep olmayabilir çünkü minnoş belki sarılmak için ağlıyor olabilir. Sıcaklamış olabilir. Benim kızım yoğun bakımda uzun süre kaldı prematüre olduğu için. Kızımın ağlamasını hep orda hissettiği yalnızlığa bağlıyorum mesela. Sebebini anlamak çözmek için iyi olsa da bazen çözülmüyor da. Aslında aksine algıları açılmaya başladığı için sırf izlemek için bile ağlıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…