Benim yukarıda düzen diye belirttiğim soru aslında benim dışımdaki annelere idi. Bebeğine düzen kuran anneler düzeni yıkılınca neyden ötürü yıkıldıklarını nasıl anlıyorlar bunu merak ediyorum. Benim kurmuş olduğum hiçbir düzenim yok sizin de dediğiniz gibi o 2 aylık bunun farkındayım o halen benim karnımda sanıyorken kendini, ona kurulu bi düzen getiremem. Benim dilimden anlayana dek konuşana dek koyduğum hiçbir kurala söze lafa uymaz bunu biliyorum teşekkür ederim yine de dedikleriniz için.. evet sadece ağlayarak sorununu anlatıyor ama benim anlamadığım şey ağlaması değil. Sorunum şu, gazını çıkarttığımdan emin oluyorum çünkü akşama kadar öyle çok çıkartıyor ki hani artık bitti zannediyorum. Karnı tok çünkü o sırada bile emziriyorum ve maşallah içiyor. Altı temiz çünkü o sırada değiştirmiştim zaten. Kıyafetleri temiz. Onu sıkan rahatsız eden bi kıyafeti ya da üşümesini sağlayacak veya terletecek bi ortamı da yok. Hep her an kucağımda her an kokumun içinde ve tam 2 aydır ona çıplak sarılıyorum zaten. Anlamadığım şey misal emziriyorum uyuyor 1 dakika 2 dk sonra ağlayarak uyanıyor halen kucağımda tabi. Ağzına hemen göğüsümü veriyorum sakinleşsin diye memeyle kavga ediyor hemen sonrasında 1 dk 2 dk sonra sakinleşip uykuya dalıp tekrar ağlayarak uyanıyor bişeyi var sanıyorum ama yok biliyorum çok şükür. Sadece ansızın gelen sebepsiz ağlamalar nedendir bilmiyorum