2.ayımıza 1 hafta kaldı sorularım var...

Yine de maşallah... Zaten karışık saatlerde uyuyup uyanıyorlar bi düzen beklemiyorum tek isteğim kolayca uykuya geçiş yapabilmesi.. bilmediğim sorunlardan ötürü ağlıyor buna çare bulabilmek.
biraz yorsan çocuğu olmaz mı bak şöyle yapıyorum ben uyanıyor altını açıyorum oyun oynuyoruz mamasını veriyorum sonra dolaştırıyorum evin içinde dolaştırıyorum zaten huzursuzlanıp uykusu gelince tutabilene aşk olsun

Çok yoruyorum çok. Uyanıyor kaldırıp gazını çıkartıyorum üstten çıkartıyor. Alt gazı için kendisi uyurken ya da kucağımızdayken çıkartıyor. Kucağıma alıp oturma odasına gidip kayınvalidemi çağırıyorum 1 saat boyunca oynayıp duruyoruz ellerini bacaklarını hareket ettiriyoruz gaz masajına izin verirse yapıyorum. Evin içinde çok kez dolandırıyoruz sonra sırtüstü uzandırıp bide uzanırken muhabbet ediyoruz o da uzanıyor ellerini bacaklarını çırpıp duruyor ellerini ağzına götürüyor emiyor. Sonra hafif ağlamaklı oluyor tekrar kucağımıza alıp evde turluyoruz bu koşuşturmaca Max 1.5 2 saat sürüyor. Bayağı yormaya çalışıyorum ancak memeye getirdikten sonra 30 dk 40 dk içip o süre zarfında uyuyup uyanırken de çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor. Tekrar uykuya dalsın dşye poposuna şap şap vurup aynı zamanda hafif hafif kucağımda sallandırıyorum. Aynı zamanda ninni söylüyorum uykuya 1 saniyeliğine dalıp tekrar uyanıyor ağlıyor ve beni itiyor

Kıyamam sana az daha sabır arkadaşım daha yeni doğdular ayak uydurmaya çalışıyorlar uyuyamıyorsa 3 sebebi vardır zaten biliyorsun ya açtır ya gazdır ya altı dolmuştur…
Anlattıgına göre gazdan şüpheliyim ben bu ayı da atlatırsan ayaklarını çokça oynattığı için kendisi de çıkarmaya başlayacak. Gaz damlandan memnun musun ile yarayıp yaramadığını az çok tahmin edersin

Aç değil altı temiz gazını çıkartıyor yapabildiği kadar ve dolu dolu yani tıpkı büyükler gibi. Gaz damlasından çok memnunum ya öncesinde bu kadar rahat değildi oğlum şimdi uçtu uçacak öyle diyim. Şuan 50 dk dır emziriyorum gözleri kapalı ama uyumuyor. Uykuya dalacak gibi oluyor kafasını kaldırıp memeyle kavga edip ağlamaya başlıyor meme ağzında ama yine de çığlık atıyor, tabi meme için mi yoksa başka bişey için mi ağlıyor belli değil

Burada bir tane daha arkadaş var saatlerce emziriyordu çare bulamadı, emzik kullanıyor musun bir de doktor ne diyor

Kalın giydirmek de uyutmayabilir bu arada. Kaç derece ev ona göre giydirin. Sıcak da soğuk da uyutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…