2 aydır evliyiz ama cinselliğimiz çox az

Pardon ama çok çelişkili cevaplar veriyorsunuz . İlk mesajda yok çok az cinsellik yaşıyoruz , yok gusül olayına tembel diye az oluyor kesinlikle beni aldatmıyor vs vs diyorsunuz şimdide kendimi cinsel obje olarak hissediyorum bla bla diyorsunuz . 180 derece açıyla dönüş ve bir kararda durun bence …

Ama trol yapmıyorumki( aslında tüm problemimi tam yazmadım yorumlarda yazdım soruldukca

İnanın troll olup olmadığınız bu noktada o kadar da önemli değil. Dalga geçme durumu yok diğer arkadaşların esprilerine gülüyoruz.

İnanan düzgün yorum yapıyor, inanmayan da konu eğlenceli olduğu için güzel vakit geçiriyor. Herkes mutlu mesut halinden.

Galiba tam anlatamadi.
Ben biraz anladım galiba ama üzüldüm.
Hani orta yaşlı adamlar genç kızları görücü usulü ile evlendirilir ya galiba öyle bişey.
Canım acıyor diyor bide.
Günde bir defa olsa demek istemiş bir yorumda.

Kendine gidip vibratör al boş kalan günlerde onunla yaparsın.

Tekrar tekrar okuyorum ama anladığım bu . Çok cinsellik yaşamıyoruz , yeni evli çiftlerin hergün yapması gerek diye biliyorum , eşimin beni sevdiğinden eminim bana sevgisini gösteriyor vs … bunlar konu sahibinin sözleri . Bunda anlatama ma gibi bir durum göremiyorum , gayet güzel anlatmış bence . Şimdi olay neden dramasyona geçti onu anlamadım …

Başlık parasından başka bütün dediklerinizin hepsi doğru( Azerbaycanlılar başlık parası almıyor bizde o adet yok. Ama diğer dediyiniz herşey çok doğru. Ben acemiyim aile sorumluluğunu hala tam bilmiyorum onun annesi gibi profisyonel değilim ev işlerinde. Bunu yapsam onu yetişdiremiyorum. Eve geldiğinde de bir dakka izin vermez oturmaya. Onu getir bunu getir bunu yap onu yap Ondan pişir. Odama çekilince gelir kontrol eder. Kendimle kedimide getirdim evimizde bizimle. Kedinin her hareketini sorun eder. Kaç kez oldu artık kedi yüzünden tartışdığımız. Neden onu düşürtdü neden buraya tırmandı yok efendim mamasının kokusu kötü herşeye bir sorun yaratır ve ben artık çok yoruldum. 2 ay olmasına rağmen(
İnşAllah düzelir sorunlar. Çünki boşanırsam ailem beni kabul edermi bilmiyorum. En azından universiteni okuyup bitirene kadar iş bulana kadar, kendi ayaklarımın üzerinde dura bilene kadar katlanmama lazım(

Aslında hepsini okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Bazı yorumlarda yazdıklarıyla soru sordum ben başka şeyler anladım.

Eşi 32 yaşında konu sahibi 22 yaşında
Görücü usulü ile evlenmiş
Kadını hizmetçi ve seks objesi olarak görüyor.
Hemen çocuk istiyor.
Türkiye'ye ve aile yapısına alıştırmaya çalışıyor bu durumda yabancı gelin baskısı gibi galiba.
Cinsellikte de 2-3 günde 2-3 kez birlikte olunca canım acıyor diyor kız
Günde bir kez olsa canım acımaz diyor
Yani bana cinsellikle alakalı problem kızın canının acıması geldi ama diğer problemler daha kötü

Konuyu yanlış başlıkla açmışsın
Konunun içeriğine cinsellik değil de diğer büyük problemlerini yazman lazımdı
Arada cinsel hayatını yazabilirdin.
Ama senin problemin eşinle.cinsellik problemin en son dert olabilir yada arada sorabilirdin.
Ben bu konuya önce cinsellik yetmiyor falan diye bakıp gözün doysun diye girdim ama.sonra diğerlerini yazınca üzüldüm konu sahibine.
Tabii ki de in niyetini falan bilemeyiz belki dalga geçiyor bizimle ama ben yine iyi düşünmeye çalıştım.

Evet hergün yapılsa 1 defa daha iyi olmazmı 2-3 günden bir 2-3 defa sanki 2-3 gün bütün enerjini toplamışda bir güne hıncını çıkarmış gibi olmuyormu. Hergün Günde 1defa insanları bence daha bir birine bağlar. Ve aramızdakı problemler de bunun için çoğaldı. Evliliğin ilk haftaları böyle geçmiyodu sevgi gösteriyodu. ben ilk paylaşımda konunu daha derine indirmedim çünki normal ilişki nasıl olur bilmiyorum ve sizlerin yorumunuzdan belki birşey öğrenirim zann ediyordum. Burada da yeni uye oldum ve sitenin kurallarınıda tam bilmiyorum.
Ben Türkiyede okumaya geldim ve eşimin ailesi ile babamın ailesi uzaktan tanışıyordu iş ile alakalı. Öyle tanıştırdılar 2 yıl nişanlı kaldık pandemi yüzünden ve sonunda Azerbaycanda düğünlere izin verildi diye evlendik. 2 yıldır bizim ülkede düğün yasakdı. 2 yıl onu başka tanıdım şimdi ise gerçek yüzünü gösteriyor gibi.

İnanın üzüldüm.madem dinine düşkün insan neden sizin isteklerinizi reddediyor eşi mutlu etmekde bir ibadettir.Aslında erkekler budurum karşısında pek yok demezler beraber olmadan ne sana ne bana uykuyok diyin canım istiyor diyin utanmayın sıkılmayında.

Kuzum sen nereye düştün böyle, kocanı al karşına bunları anlat, sana insan gibi davranmayacak isteklerine kulak vermeyecekse götürsün babanın evine kendi eliyle bıraksın. Ben insan muamelesi görmek istiyorum eş diye evlendim köle gibi davranacaksan geri götür beni de. Evlilik aynı zamanda hayat arkadaşlığıdır. Çok gençsin ülkende adam mı yoktu neden geldin bu adama

Ben yeni evlendiğim zaman hafta da 1 i bile zor görüyordum . Kaldı ki 2,3 günde bir olsun veya o gün tekrarı olsun şanslı gruptasin şükür et .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…