- Konu Sahibi Arzuja2000
Daha ne olsun bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hergün 1 defa yapmayı 2-3 günden bir günde 2-3 kez yapmağa tercih ederim. Hemde ben yaklaşınca istemediğini kolayca söyleye biliyor. Ama o yaklaşınca ben istemeyince bana küsüyor.Bu ilişkiye ve kişiye göre değişir ,kimine az kimine çok .. benim için gayet yeterli mesela yeni evlisiniz diye saat başı seks yapma zorunluluğunuz var gibi neden kendinizi şartlıyorsunuz ki ? Hazzı kaliteli yaşıyorsanız gayet yeterli bana göre .. sonuçta o da makine değil :))
insanız stresimiz oluyor ,yorgunluk hayat telaşı derkennnnn ,ancak yani .. ayrıca burdan günlük seks yapanları selam edip , tebrik ediyorum
Zaten en son doyumsuz olup ahlaksızlıkla sonuçlanıyor. Bir arkadaşım da aldatıldığını tesadüfen sosyal medyadan öğrenmişti. Karısı swinger ve grup olaylarına karışmıştıEn son günde 3/5 diyen swinger arıyordu buralarda
Ooo kuzum senin cinsellikten önemli sorunun varmış, sakın çocuk yapayım deme de böyle sorun varken yoksa baya papaz olursun esinke çocuklu olunca hiç bir ev işi yetismiyor çünkü cinsellikte azalabiliyor yorgunluk vs ...esinle konuş terapiste gitmeden çocuk sahibi olma ...her şeyin mükemmel olmayacağını bazen dağınıklik olabileceğini doktor anlatsın ona ve sana yardım etsin sen onun hizmetçisi değilsin .. değil mi ..insan hayat arkadaşının yanında huzurlu rahat hissetmeyecekse nerede hissedecek dünya hayatı çok kısa yazık etme kendine genç yasina yazık olmasın dikkatli ol, sağlam adım atHuzurda yok zaten. Çox titiz. Bu neden burda o neden orda. Her işime karışır. O işteyken kendimi daha özgür hiss ediyorum. Yanında şimdi yine birşeyi soruna çeviricek diye düşünüyorum. Yeni evliyiz herşeyi zamanla öyreniyor insan benimde yaşım 22 i olucak eylülde. Tecrübem çok az. Ama o herşey mükemmel olsun istiyor. Annesinin evinde gördüğü gibi. Ama benim onun taleplerini gerçekleşdirmeye çok gücüm yok ama uyum sağlarım diye düşünüyorum ama bu probleme yapıyor herşeyi.
Azgın teke duası var istersen onu oku ,kocan yatarken 3 kere okuyup ,her gün olmasını içten dileyip yüzüne üfle ……Hergün 1 defa yapmayı 2-3 günden bir günde 2-3 kez yapmağa tercih ederim. Hemde ben yaklaşınca istemediğini kolayca söyleye biliyor. Ama o yaklaşınca ben istemeyince bana küsüyor.
Evet hizmetçi gibi hiss ediyorum kendimi. Cinsellikte de zaten o isteyince birşey oluyo ve 1 günde 2-3 defa çok canım yanıyo.Ooo kuzum senin cinsellikten önemli sorunun varmış, sakın çocuk yapayım deme de böyle sorun varken yoksa baya papaz olursun esinke çocuklu olunca hiç bir ev işi yetismiyor çünkü cinsellikte azalabiliyor yorgunluk vs ...esinle konuş terapiste gitmeden çocuk sahibi olma ...her şeyin mükemmel olmayacağını bazen dağınıklik olabileceğini doktor anlatsın ona ve sana yardım etsin sen onun hizmetçisi değilsin .. değil mi ..insan hayat arkadaşının yanında huzurlu rahat hissetmeyecekse nerede hissedecek dünya hayatı çok kısa yazık etme kendine genç yasina yazık olmasın dikkatli ol, sağlam adım at
Okunmuş suda içsin mi hocam ?Azgın teke duası var istersen onu oku ,kocan yatarken 3 kere okuyup ,her gün olmasını içten dileyip yüzüne üfle ……
Suya da okunup içirilir gerekirse ,durumun vehametine göre değişiyorOkunmuş suda içsin mi hocam ?
Evet görücü usulu ve Azerbaycanlıyım. Beni gerçekten sevdiğini hiç bir zaman hiss etmedim. Sevgi gösteriyodu çok ama kalbimde onun samimiyetini hiss edemedim.Aranızda yaş farkı da var.
Görücü usulü su galiba.
Nerelisiniz nasıl evlendiniz merak ettim
Ama sizin cinsellikten önce başka sorunlarınız var.once onlara bakın.
Hemen çocuk yapmayın.
Eşinizin yaşı var bence hemen çocuk ister.
Harika yapıyorsunuzEvet görücü usulu ve Azerbaycanlıyım. Beni gerçekten sevdiğini hiç bir zaman hiss etmedim. Sevgi gösteriyodu çok ama kalbimde onun samimiyetini hiss edemedim.
evet çocuk istiyor onun için korunmuyoruz zaten.
Neden trol yapıyorsunuz. Belkide öyle daha çok sevildiğimi hiss ederim. Azğın değilim hatta canım yanıyor ilişkide.Azgın teke duası var istersen onu oku ,kocan yatarken 3 kere okuyup ,her gün olmasını içten dileyip yüzüne üfle ……
Ya siz trolseniz ?Neden trol yapıyorsunuz. Belkide öyle daha çok sevildiğimi hiss ederim. Azğın değilim hatta canım yanıyor ilişkide.
Geleneksel aile kurma yöntemleriEvet görücü usulu ve Azerbaycanlıyım. Beni gerçekten sevdiğini hiç bir zaman hiss etmedim. Sevgi gösteriyodu çok ama kalbimde onun samimiyetini hiss edemedim.
Evet görücü usulu ve Azerbaycanlıyım. Beni gerçekten sevdiğini hiç bir zaman hiss etmedim. Sevgi gösteriyodu çok ama kalbimde onun samimiyetini hiss edemedim.
Hergün 1 defa. 2-3 günde 2-3 defa can acıtıcıSizin hayaliniz nedir peki..her gün ve günde 3-5 kere falan mi
Bu kadar yorumun içinde beni bir tek siz anladınız. Gerçekten çok iyi bir insansınız. Trolleyenlerde oldu. Dili mükemmel bilmediğim için derdimi iyi anlatamadığım için. Günde 1 defa daha iyi oluyor hemde insan belki hergün arzulandığənı hiss eder sevinir sevildiğini hiss eder. Kendimi cinsel obje ve hizmetçi gibi görüyorum.Geleneksel aile kurma yöntemleri
32 yaşına gelmiş kendi istediği bulduğu biriyle evlenmemiş.
Görücü usulüyle evlenmiş.
Yok çok dindarmis.
Seni Türkiye kültürüne,annesinin düzenine alıştırmaya çalışıyor falan.
Yaşı geldi birde yabancı gelin aldı diye biran önce çocuk yapma telaşı.
Çok bilindik bundan ve ben sevmiyorum bu durumu.
İşiniz zor, yaşınız genç,2-3 kez birlikte olunca canım acıyor demişsin gerçekten üzüldüm.
Evet sana fazla birliktelik lazım değil ama günde bir kez birlikte olun canınız bari acimasın
Eşin korunuyor mu diye çocuk yapma hemen sen korun mutlaka.
Bende ilk başta yanlış anladım tam anlatamadigin için herkes yanlış anladı.Bu kadar yorumun içinde beni bir tek siz anladınız. Gerçekten çok iyi bir insansınız. Trolleyenlerde oldu. Dili mükemmel bilmediğim için derdimi iyi anlatamadığım için. Günde 1 defa daha iyi oluyor hemde insan belki hergün arzulandığənı hiss eder sevinir sevildiğini hiss eder. Kendimi cinsel obje ve hizmetçi gibi görüyorum.